• 9.375.523 stemmen

The Librarian: Quest for the Spear (2004)

Actie / Avontuur | 92 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Peter Winther

Met onder meer: Noah Wyle, Kyle MacLachlan en Sonya Walger

Gesproken taal: Frans, Latijn, Portugees en Engels

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot The Librarian: Quest for the Spear

Een schrandere bibliothecaris gaat erop uit als een magisch artefact wordt gestolen uit een bibliotheek. Hij wil zich ervan vergewissen dat het gestolen stuk veilig terug komt. Om dit te doen maakt hij gebruik van de diensten van een dame die uitblinkt in martial arts. Zij blijkt ook de krachtige macht te zijn in hun relatie.

Wat meer informatie over deze tv-film: http://www.tnt.tv/Title/Displa...

avatar van balosa

balosa

beetje flauwe film, het valt te vergelijken met Indiana Jones, maar dan een aantal niveau's lager

avatar van blitzwingz

blitzwingz

Wat een enorm flauwe film is dit. Je kan exact zien uit welke andere films ze hebben afgekeken (Indiana Jones, Harry Potter, Men In Black, Kill Bill, Return of the Jedi, Bud Spencer & Terence Hill, en ga zo maar door.

Vooral de soundtrack was zéér origineel (zelfgs vleugjes Rocky :S )

Beware...

avatar van antaliaan

antaliaan

Het commentaar hierboven zegt alles al. Ik heb de film kunnen afkijken, maar ik vind de film wel heel erg flauw. Hoop niet dat er nog een vervolg op komt.

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Leuke film om een avondje zonder te veel te moeten nadenken naar te kijken , en die actrice maakt het al helemaal de moeite waard .

avatar van Grample

Grample

Wat een slechte film !

1 ster

avatar van gerardo

gerardo

komkom gewoon een aardige avonturenfilm maar natuurlijk geen topper. Een drie

avatar van yello26

yello26

idd zo slecht is die ook weer niet.

hier ook 3 sterren

Knarf Kenobi

Ik ga hem vanavond kijken, ben benieuwd, heb niet al te hoge verwachtingen, maar denk wel dat hij vermakelijk is en natuurlijk het belangrijkste; de chips erbij!!!

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

volgens mij hebben ze echt duizenden dollars aan CGI uitgegeven, het ziet er zo goed uit.

OK.nu even serieus. Het is dus echt crap. De scene op de brug met de waterval op de achtergrond, als die meer dan $ 100 gekost heeft, dan hebben ze teveel betaald.

Knarf Kenobi

Dit was dus geen avonturen film; dit was een komedie, en geen perongelukke komedie, een zo bedoelde komedie en ik vond hem nog niet eens zo slecht ook. Lekker vermaak, de special effects zijn express zo gedaan om het 'onnozelle' sfeertje te behouden, je moet in ieder geval niets serieus nemen, doe je dat wel dan ben je bij de verkeerde film aangekomen. 3*

avatar van ***sieb***

***sieb***

lachwekkend slecht, het is dat je geen sterren in de min kan geven.

Een dikke 0,5

Knarf Kenobi

Dat lachwekkend was zo bedoeld! Snapt niemand dat nou!!!

avatar van savi_7

savi_7

Knarf Kenobi schreef:

ja klopt wat je zegt,maar vond hem toch niet zo goed. Er zaten ook veel verwijzigen na andere films in, bij mij kwam het zo over om alles maar een beetje op de hak tenemen, en vooral met de nieuwe indy film in aantocht en Nichlas cage zijn National Treasure. denkt deze film even op het succes van beide films mee tereizen.

Knarf Kenobi

Ja en nee, deze film maakt de avonturen genre in algemeen een beetje belachelijk eigenlijk, maar het blijft wel een 'eigen' film, het heeft wel een eigen koddige sfeer, en dat is best knap. Maar geen topfilm, gewoon leuk vemaak.

avatar van quake

quake

Een echte kinderfilm. Dit hadden ze op de cover ook mogen aangeven vindt ik

Als volwassene ga je hier niet veel aan beleven.

Enig pluspunt: Het meisje is de heldin, de jongen de prutser...

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

Gewoon een leuke film voor een avond waarop je niks te doen hebt. 3*

avatar van Sander D.

Sander D.

Ik kon hier niet uit opmaken of het nou een parodie was, of dat het allemaal verschrikkelijk was gejat. Zo slecht was het script. Toen ik de ´onzichtbare brug-scene´ uit the Last Crusade verkracht zag worden hield ik het niet meer. Wel afgekeken. Ik vraag me af wat mijn held uit Blue Velvet en Twin Peaks in zo'n baggerfilm als dit doet.

Bagger.

avatar van Evert007

Evert007

Erg teleurgesteld in deze film, had gehoopt op een soort national treasure, maar deze film was gewoon te nep. misschien dat dit bedoeld was maar het kon mij niet bekoren

avatar van Megan_74

Megan_74

Er gaat dus in 2006 een deel 2 van uitkomen.

Bron:imdb.com

The Librarian 2 (2006) (TV) (announced) .... Flynn Carsen

avatar van covenant

covenant

Beetje een poging tot "King Salomons Mines" toch aan de flauwe kant.

Anderzijds toch leuk filmpje.

Volgende keer beter.

avatar van NTsuno

NTsuno

Tja, het is inderdaad geen klapper, maar meer een film met een enorme knipoog. En ook dat is op zijn tijd best leuk om naar te kijken. Het is een vermakelijke film, welke je niet te serieus moet nemen. Geen hoogstaand acteerwerk en geen scenario met een boodschap. Gewoon een film om met een bak chips naar te kijken. Niets meer en niets minder.......

avatar van aeverhoog

aeverhoog

Voor een TV-film is deze film erg vermakelijk. Ik heb de laatste jaren niet zo gelachen tijdens een film. Met iets uitvergrote karakters en scenes die nadrukkelijk uit andere films (met name Indiana Jones) komen, vond ik erg grappig gemaakt.

Het is geen vet coole actiefilm als National Treasure, maar voor een made-for-television film hebben ze er heel wat uitgehaald.

en dit is de juiste link:

Librarian, The: Quest For The Spear,

avatar van diamond123

diamond123

Aardige combinatie tussen actie en humor. Geen topper, wel lekker voor een avondje op de bank met een zak chips tussenin. De verwijzingen naar andere films zijn een leuke knipoog. En een dappere heldin is ook wel eens leuk.

avatar van ewalk

ewalk

Film die veel leentjebuur heeft gespeeld. Nogal suffe rol van de hoofdpersoon. Film waarbij je met een leeg hoofd of als leeghoofd naar moet kijken. Anders is hij geen kl@#e aan.

Knarf Kenobi

Jullie snappen de bedoeling van de film helemaal niet, jullie kunnen waarschijnlijk alleen serieus kijken. Triest hoor.

avatar van Film Pegasus

Zeer leuke film met een avontuurlijk verhaal. Je kan wel zeggen dat het een te groot copie is van Indiana Jones, maar die waren dan ook heel goed. Beter een goeie copie, dan een slecht origineel. Alleen is Jones uiteraard vele beter met meer sfeer. Grote fout is trouwens het zwaard in de steen dat door de expert 'Excalibur' genoemd wordt. Grote vergissing!!! Maar dat zijn maar kleine dingen natuurlijk. 2,5 sterren.

avatar van Quatro

Quatro

Dit leek wel een persiflage op indiana jones, terwijl ik denk dat dit niet de bedoeling was. Zeer matige film terwijl dit genre me wel erg aanspreekt. De humor was echt op kinderniveau.

1,5 *

avatar van wanda*v

wanda*v

als je Noah Wyle echt super goed wil zien acteren, moet je gewoon elke werkdag naar net5 kijken.

Dan is er een hele leuke, spannende, soms grappige, dramatische ziekenhuisserie: ER!!

maar de tijd verandert soms dus ik kan niet precies zeggen hoe laat het begint dus kijk maar op: www.net5.nl

Je zal er geen spijt van krijgen

avatar van Odie

Odie

Kinderfilm, kan niet anders zeggen