• 9.377.064 stemmen

The Librarian: Quest for the Spear (2004)

Actie / Avontuur | 92 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Peter Winther

Met onder meer: Noah Wyle, Kyle MacLachlan en Sonya Walger

Gesproken taal: Frans, Latijn, Portugees en Engels

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot The Librarian: Quest for the Spear

Een schrandere bibliothecaris gaat erop uit als een magisch artefact wordt gestolen uit een bibliotheek. Hij wil zich ervan vergewissen dat het gestolen stuk veilig terug komt. Om dit te doen maakt hij gebruik van de diensten van een dame die uitblinkt in martial arts. Zij blijkt ook de krachtige macht te zijn in hun relatie.

avatar van pjutter

pjutter

jaa het is echt een kinderfilm, had er iets anders van verwacht!

niet echt een goede / leuke film..

2.5 *

avatar van N&N

N&N

Niet te veel bij nadenken (want het klopt echt van geen kant) en dan lekker wegkijken.

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Begrijp ik uit bovenstaand stuk dat die bibliotheek de Speer van Longinus al in bezit had?

avatar van Leno

Leno

Een van de drie stukken ja.

Middelmatige film met een onorgineel en vergezocht verhaal. Walger speelt niet best, MacLachlan is oké als badguy. De film ziet er best aardig uit, maar verder vooral kinderachtig.

avatar van M@@rten

M@@rten

en....Enorm voorspelbaar!

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Redelijke film met erg slechte special effects (maar wat wil je ook met een tv-budget...), maar op het eind worden de effecten wel wat beter. Voor de rest redelijk acteerwerk en een paar leuke grappen, maar niet veel meer. > 2.5*

avatar van Witch-king

Witch-king

Goede film, maar standaard verhaaltje.

avatar van wanda*v

wanda*v

ik vond hem wel meevallen(best wel leuk eigenlijk:P)...zooo erg was hij ook weer niet!

avatar van Johan1

Johan1

Kyle MachLachlan....waarom? Ze zouden hem moeten vastbinden in zijn huis, waar hij alleen uitmag om films met Lynch te maken (hij schijnt gelukkig een rol in INLAND EMPIRE te hebben). En zijn manager, die hem aan rollen in films als deze helpt...die zou voor straf zelf in die films moeten spelen.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Zeker niet goed te noemen, lijkt wel qua verhaal ietwat op National Treasure, maar is in feite verre van. Ondanks een standaard verhaaltje, best geinig en vermakelijk.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Aardige film, waar alles wel heel snel op de pootjes terecht komt.

Rammelt aan alle kanten, maar is zeker niet slecht te noemen.

Standaard vond ik hem geenszins, best origineel.

Nijgt inderdaad erg naar Indiana Jones en National tressure, dat niveau is toch wel erg hoog vergeleken met deze film.

avatar van door

door

Toen ik de achterkant las, had ik zoiets van Wauw dit is echt een goede film; deed me een beeje denken aan National Treasure, maar het was totaal niet wat ik er van had verwacht, kinderlijk met smakeloze rare effecten.

ondanks het verhlaa geef ik toch een 2.0* omdat ik het opzich wel grappig vond

avatar van Mice

Mice

CGI is om te lachen, acteren is matig, verhaal heeft overal gaten, vreemd genoeg heb ik me toch redelijk vermaakt. 2.5 sterren.

avatar van hinie

hinie

Het verhaal op zich was leuk bedacht, de uitwerking ervan stukken minder.

De jeugd zal deze film beter waarderen denk ik...

avatar van Moviestar

Moviestar

slecht, slecht. 1* voor Jane Curtin.

avatar van MovieMeterGirl

MovieMeterGirl

leuke film voor een avond met bak chips erbij

avatar van veron35

veron35

pjutter schreef:

jaa het is echt een kinderfilm, had er iets anders van verwacht!

niet echt een goede / leuke film..

2.5 *

Ik vind het helemaal geen kinderfilm.

avatar van Frax

Frax

Ik zat soms echt met verbazing te kijken of ze sommige scènes nou echt 'serieus' bedoelden of niet. Clichéfilm ten top. 1.5* voor de moeite.

avatar van joostie

joostie

niet zo'n slechte film

avatar van 19DIETER75

19DIETER75

Verhaal vond ik niet slecht aangenaam voor kijken. Wel spijtig van de special effects 3*

avatar van pie18

pie18

ik heb hem nou voor de 2de keer gekeken. En vond het weer een leuke film. Wel voorspelbaar en klopt niet helmaal. Maar er zitten wat grappige stukken in. Dus leuke film voor eens gezien te hebben

avatar van Olivia

Olivia

Ik kreeg bij deze film echt een tv-serie gevoel. Een voorspelbaar verhaal in sneltrein-vaart.

De decors en special effects zagen er jammer genoeg goedkoop uit. Ik hoopte op meer een Indiana Jones gevoel, maar het werd toch nergens echt spannend of spectaculair. En dat is juist wel jammer, want dit had meer kunnen zijn dan een luchtig avonturenfilmpje.

Wel aardige humor. Ik vind Noah Wyle wel een leuke acteur en hierin deed-ie 't best leuk. Vlotte grapjes, maar ook wel wat cliché hier en daar.

Gewoon een leuke film voor als je wat luchtig vermaak wil. 3 sterren.

avatar van dennisabc

dennisabc

Tja wat moet ik hier van zeggen, het idee en de actie in deze film zijn echt ontzettend kinderlijk. Kon de film gewoon niet langer dan een half uurtje kijken, begon me mateloos te irriteren.

1.5

avatar van Timecop

Timecop

N&N schreef:

Mee eens, met de aanvulling dat de film vol zit met B en C-acteurs. Echt een kinderfilm. Een 2.

avatar van Scheurleer

Scheurleer

Ik zat me af te vragen in welke categorie deze film past, of beter: wat hadden de makers hiermee voor ogen. Is het een avonturenfilm, science fiction, humor misschien? Wel, dat laatste hebben ze redelijk bereikt, want de film zat vol met lachwekkende momenten. Wat me het meest stoorde was de slechte casting van de hoofdpersoon, die in mijn optiek als een volslagen randdebiel door de film dwaalde.

1* (voor de soms wel mooie plaatjes).

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Het werd tijd dat er weer eens een soort Indy Jones achtige film werd gemaakt, ik vond hem ook erg leuk en tevens geldt dit ook voor het vervolg.

avatar van Baggerman

Baggerman

Niet bijster originele mix van Indiana Jones en National Treasure.

Maar verstand op nul en dan gaat het nog wel.

avatar van Nr11

Nr11

N&N schreef:

klopt inderdaad niet .. en lekker wegkijken kan al helemaal niet bij deze film.. Dramatisch Film

avatar van rom_b

rom_b

pffff... hopeloze film

een afrader

avatar van Matakeo

Matakeo

Waardeloze film. het kjiken van deze film was pure tjidverspilling!!!!!! Verhaal is te slecht om het bedroevende niveau van het acteerwerk te compenseren. Minder dan 1*.