Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 24 september 2009
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot The Rebound
"She's still got it. He's just getting it."
Wanneer Sandy (Catherine Zeta Jones) erachter komt dat haar man vreemdgaat, pakt ze haar spullen en verhuist ze met haar kinderen naar New York. Hier ontmoet ze de veel jongere Aram (Justin Bartha) wiens pasgesloten huwelijk met een Française een leugen blijkt te zijn voor een verblijfsvergunning. Verbonden in het verdriet om hun relaties vinden ze in elkaar een prettige gesprekspartner. Wanneer Sandy een baan aangeboden krijgt, vraagt ze Aram op haar kinderen te passen, waardoor de twee steeds dichter tot elkaar komen. Ondanks dat er genoeg redenen zijn om het niet te doen, lijkt een relatie tussen Sandy en Aram de ideale oplossing. De vraag is echter: zijn ze elkaars 'rebound' of is het echte liefde?
Sandy
Trevor
Frank
danim
slappe film
heb er niet om kunnen lachen ben zelfs in slaap gevallen
en ga ook niet de moeite nemen om het einde nog te gaan
bekijken
kanjertje
Vrij zwakke romantische komedie.
Had me er veel meer van voorgesteld.
In vergelijking met 'The Proposal' moet die op alle vlakke onderdoen.
2,5
Pres. Camacho
De film heeft gewoon geen verhaal. Het enige 'speciale' is het leeftijd verschil tussen de twee personages... Daarover een beginnen maken is de moeite niet...
Tonypulp
formule werk, maar wel weer erg fijn.
De random humor doet het hem voor mij in dit geval, zoals tijdens de eerste date dat hij gaat schijten en probeerd het gesprek te blijven voeren of wanneer het jochie vraagt of hij in haar aan het plassen was
Daar hou ik wel van!
Verder ziet die CZJ er heerlijk uit, milf
Fijn wegkijkertje die, als ik zo lees, niet bij iedereen in de smaak valt maar voor mij zeker niet onderdoet als het (bijv) recente ''The proposal''. Dit ligt me qua humor iets beter.
Bubblez
- 2060 berichten
Leuke film, maar voor mij toch een teleurstelling. Ik vind de film tot het moment dat de twee uit elkaar gaan interessant. Helaas valt alles erna in het water. De spanning wordt vanaf de start heel goed opgebouwd en dat houdt stand. Er is een juiste chemistry tussen de hoofdkarakters en ontzettend goede humor. Helaas wordt het op een gegeven moment serieus en dan breekt er iets. De fout ligt duidelijk in hoe ongelofelijk snel het stel besluit om uit elkaar te gaan. Na de mislukte zwangerschap wordt op straat (!) besloten dat het allemaal niet zo had moeten zijn. Was de verhaallijn daar dieper gegaan en had zich meer gefocust op de welles/nietes-verhouding, had de film meer diepte gehad en minder een oplossing gegeven, zoals het nu is gedaan. Jammer! Het einde vind ik erg onrealistisch. Aram maakt een wereldreis om "volwassen" te worden en neemt een zoon aan. En dan is ineens alles wel oké voor haar? Na vijf jaar apart lijkt me niet dat alles ineens koek en ei kan zijn. En toch zitten ze hand in hand aan tafel met de volledige familie, zodat het voor de kijker duidelijk is that all is well. Nou, niet voor mij. Het relatief hoge aantal sterren heeft de film verdient aan de goede humor. ik heb me op tijden echt rotgelachen. Alleen om die reden vind ik het een must-see.
reza145
Er waren enkele geslaagde grappen, maar het meeste deel van de film was eigenlijk het aanzien niet waard. Het was ronduit saai. Een typische vrouwenfilm.
robinb
absoluut geen topper, maar er is wel doorheen te komen, er zitten een paar leuke momenten in de film maar naarmate de film vordert zakt hij wel enorm in...
Maar ja voor mij als man zijnde was 90 minuten naar Zeta-Jones kijken ondanks haar leeftijd nog steeds puur genieten, het blijft echt een super lekker ding...
Zij is ook degene die de film draagt, als er iemand anders die rol had gehad was de film hoogstwaarschijnlijk helemaal geflopt in mijn ogen...
Desalniettemin geen tranentrekker kwa romantiek of humor dus maar toch wel ok om op een saaie zondag te gaan kijken.
2.5 ster
doodoo
Ik heb gister deze film bekeken en ik had veel van deze film verwacht.
Helaas zijn de verwachtingen niet uitgekomen.
De film begint oke, maar al snel merk je hoe langdradig de film is.
Sommige scenes zijn zo uitgerekt waardoor je de hele grap ook mist.
Ik heb hooguit een paar keer moeten glimlachen om deze film. Maar daar bleef het bij.
De titel van de film vind ik dan ook niet passen bij de inhoud van de film.
anderhalve ster voor de moeite. Zonder de twee hoofdrolspelers was deze film geeneens de moeite waard.
Gerth
3 sterren omdat het een leuke film is, en een halve ster extra omdat het toch een ongelooflijk mooie vrouw blijft.
Elineloves
Hoewel ik geen hoge verwachtingen had van deze film en ik geen fan ben van Zeta-Jones, heeft deze film me weten te verrassen. Wat een fijne wegkijker!
Hoewel het plot wel al vaker gebruikt is vond ik The Rebound een verfrissende film. Vaak zie je de oudere mannen die vallen op jongere meiden, maar nu waren de rollen eens omgedraaid. Leuk om te zien hoe het iemand 'overkomt'. Ookal sta je er niet voor open, het kan je overvallen, met alle onzekerheden van dien. De chemie tussen Zeta-Jones en Bartha vond ik dan ook erg leuk, ze hebben er duidelijk plezier in. Fijn om eens een film van dit genre te zien waar het er allemaal niet té dik bovenop ligt. Natuurlijk is het hier en daar cliché, maar het is nergens overdreven klef.
Zeta-Jones is een prachtige vrouw, en haar tegenspeler zou ik ook wel als oppas willen.
Voor mij was dit een van de leukere komedies van de laatste maanden. 3,5*
Ninto
Vond het een geslaagde romcom. Beetje eng dat die gast van 30 in z'n eentje een kind adopteert, tho. Zat een aantal grappige stukken in.
meertn81
3.5 * was een leuke film om te kijken, Zeta-Jones is een zeer mooie vrouw! Het was echt een romcom...die dochter van haar was echt lachen met die zwarte humor
Madeinusa
Een aangename film. Past precies in het rijtje van romantische komedies, maar heeft, naar mijn mening, toch wat meer inhoudt.
De spanning tussen de oppas en Zeta-Jones was geloofwaardig en interessant.
De ongeloofwaardigheid van het einde vond ik wel meevallen: Het feit dat ze elkaars hand vasthielden onder de tafel vond ik niet zoveel zeggen. Niemand van de mensen om te tafel zag het. Ook wilde het niet zeggen dat ze weer terug bij elkaar kwamen, maar slechts dat er een kans op was?
Leuke film!
Elineloves
Mwoah, dat vond ik wel mooi. Je kon goed zien dat hij op reis ging, wat hij daar allemaal zag.. Hij had sowieso al snel een band met kinderen. Kan me dan wel voorstellen dat hij als hij een weeskind tegenkomt tijdens zijn doorreis hij hem wil adopteren en voor hem wil zorgen.
Guinness
De film begon leuk (eerste half uur) daarna vond ik hem steeds minder worden, op de laatste 15 a 20 minuten na.
revdpoel
mwah, was niet veel
flauwe humor, als het al humor was
na 45 minuten uitgezet
R-B
Was toch een aardige film om naar te kijken. Heb me toch wel vermaakt tijdens het kijken
hulseman
Zeer leuke en goede film; het komische was wat ver te zoeken en hoe verder je in de film kwam werd het steeds romantischer en bleef de film boeien... enkel het einde?? kon beter!
Aanrader!
syntagma
Wel leuk, niet enorm hard lachen ofzo, maar wel leuk. Voorspelbaar, lekker romantisch en gewoon feel-good.
Rodger
Redelijke film, maar niet vervelend om te kijken..
Catherine Zeta-Jones speelde een goede rol, zonder haar was de film echt niks geweest..
hedrick
Leuke wegkijker met enkele grappige momenten komende van
de kinderen, die vieze woorden leren in de stad en Aram, de wat
stuntelige twintiger, die verliefd raakt op Zeta Jones. Helaas valt de film
volledig in het water in de laatste 20 minuten en lijkt de film te ontaarden
in Around the world in 80 days. Toch 3.5*
_Casper_
Wat een ontzettend leuke komische romantische feel good movie! gisteravond met veel plezier gekeken
dikke 3.5 sterren!
eppo349
Leuke wegkijker met enkele grappige momenten komende van
de kinderen, die vieze woorden leren in de stad en Aram, de wat
stuntelige twintiger, die verliefd raakt op Zeta Jones. Helaas valt de film
volledig in het water in de laatste 20 minuten en lijkt de film te ontaarden
in Around the world in 80 days. Toch 3.5*
Ik waardeer juist het einde, maar dat komt door de sfeervolle muziek die men gebruikt tijdens die shots. Verder valt me vooral Catherine Zeta-Jones op, niet alleen de looks, maar die dame kan best wel acteren.
outofspace
tja, de reacties zijn verdeeld hier! ik kan me wel voorstellen dat vrouwen dit een mooie film vinden. Voor de mannen (en lesbos) is C.Z.J. natuurlijk altijd lekker om naar te kijken, maar ja voor de rest vond ik het geen sterke film. Justin Bartha is ronduit slaapverwekkend, denk dat hij vast wel beter kan acteren maar deze rol was gewoon 3x niks. Er zit verder weinig inhoud in het verhaal, het moddert een beetje door. Maar ach, wie weet is dat gewoon mijn tunnelvisie en vinden anderen hem goed! Bekijk hem zelf maar eens zou ik zeggen!

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Feast of Love
Drama / Romantiek, 2007

Ondine
Drama / Fantasy, 2009
new york cityontrouwnannyromantische komediecheating husbandscheidengreen card oudere vrouw jongere man relatierebound