• 9.378.566 stemmen

Geregisseerd door: Bart Freundlich

Met onder meer: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha en Art Garfunkel

Releasedatum: 24 september 2009

Plot The Rebound

"She's still got it. He's just getting it."

Wanneer Sandy (Catherine Zeta Jones) erachter komt dat haar man vreemdgaat, pakt ze haar spullen en verhuist ze met haar kinderen naar New York. Hier ontmoet ze de veel jongere Aram (Justin Bartha) wiens pasgesloten huwelijk met een Française een leugen blijkt te zijn voor een verblijfsvergunning. Verbonden in het verdriet om hun relaties vinden ze in elkaar een prettige gesprekspartner. Wanneer Sandy een baan aangeboden krijgt, vraagt ze Aram op haar kinderen te passen, waardoor de twee steeds dichter tot elkaar komen. Ondanks dat er genoeg redenen zijn om het niet te doen, lijkt een relatie tussen Sandy en Aram de ideale oplossing. De vraag is echter: zijn ze elkaars 'rebound' of is het echte liefde?

avatar van Wilderness

Wilderness

Toch een veel betere film dan ik had verwacht. Humor lag me vaak nog wel een mevrouw Jones is natuurlijk ook niet verkeerd om naar te kijken. 3,5

avatar van Elineloves

Elineloves

outofspace schreef:

ik kan me wel voorstellen dat vrouwen dit een mooie film vinden. Voor de mannen (en lesbos) is C.Z.J. natuurlijk altijd lekker om naar te kijken

Ik denk dat ook de meeste hetero vrouwen hier zo over denken hoor. Ik ben dan wellicht een beetje bevooroordeeld omdat ik 50/50 ben, maar denk dat het niet uitmaakt welke geaardheid je hebt om deze film, met name deze vrouw, te kunnen waarderen. Of zie ik dat nou verkeerd?

Haha!

Deze film was geweldig! Het toeval wil (dit is voor jullie allesbehalve boeiend, maar voor mij o zó geweldig!) dat mijn relatie op exact dezelfde manier is gestart met mijn huidige vriendin.

Heb 'n vriendin van 17 jaar ouder, waar ik elke maand wel op haar twee kindjes ging babysitten. (Meisje en jongen zijn dan nog ongeveer van dezelfde leeftijd ook!)

Nu een half jaar later nog steeds lekker samen.

Heb dan ook met haar deze film indertijd gezien in de cinema. Heerlijk gelachen!

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Hele leuke komedie!

Een aantal keer stevig moeten lachen. De humor zat er zeker en vast in, had ik niet meteen verwacht bij mevrouw Zeta-Jones. Maar zowel zij als haar 15-jaar jonger vriendje spelen hun rol voortreffelijk en geloofwaardig.

Er zit hier en daar heel wat absurde humor in, ook bij de kinderen. Scherpe formuleringen komen vaak uit de kindermond en dat laat deze film op een bijzonder leuke manier merken.

Het einde was niet meteen echt heel bevredigend, maar op zich was het wel realistisch. Naar het einde toe is de humor zoals gewoonlijk zo goed als weg, maar je kan hem wel lekker uit kijken.

Een leuke romantisch komedie!

avatar van Jozz

Jozz

Een gezellig filmpje, vooral leuk om met je partner te kijken natuurlijk. De film is onderhoudend en leuk geacteerd, al is de grapdichtheid vrij laag.

Het einde vond ik nogal suf, waarvoor puntaftrek . Dat had ik toch liever anders gezien. Blijft nog steeds een prima romkom over.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Vond de film zeker geen hoogvlieger en echt geweldig maar toch leuk dat ik hem een keer gezien heb.

De voorspelbaarheid zit enorm hoog maar dat maakt eigenlijk niet eens meer zoveel uit als je lekker zit te kijken.

De acteerprestaties waren goed tot matig en het verhaal was hier en daar wel grappig en leuk.

Het einde vond ik juist weer best standaard maar toch leuk en heb toch meer naar het einde toe een traantje moeten wegpinken.

Toch 3 sterren omdat ik niet helemaal verrast was en hier en daar ongeloofwaardige momenten inzaten en soms beetje saai en suf waren.

Trouwens Justin Bartha is een enorme lekkerding

Toch een mooie 3*

avatar van LoganMCV

LoganMCV

Erg leuke lichte en vermakelijke film, aanrader voor een weekendavond met een drankje en een hapje.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Zeta-Jones is een aardige MILF om naar te kijken. Maar daar houdt het ook op in deze film.

avatar van Elineloves

Elineloves

Kristiaan schreef:

Nu een half jaar later nog steeds lekker samen.

20 en 37 jaar? Zozo, dat is een behoorlijk leeftijdsverschil. Zullen wel veel herkenbare dingen zijn geweest in die film ja. Reactie van jouw ouders, bijvoorbeeld. (Tenminste, dat lijkt mij)

avatar van skipy05

skipy05

Leuke film. goed verhaal. Catherine Zeta-Jones is toch een meerwaarde aan de film. Alleen het einde. dat mocht toch anders. blijkbaar vinden hier nog een heel deel van de mensen hier.

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Kristiaan schreef:

In-te-re-sant

avatar van notorious_kim

notorious_kim

leuke film. Catherine Zeta-Jones is zo'n goede actrice, die overtuigd me echt in iedere rol die ze speelt, zo'n madame!

ookal zit het vol clichés, de film ging geen minuut gaan vervelen.

Wat ik wel grappig vond is dat de moeder van Aram die bij Ralph Lauren werkt, door dezelfde actrice wordt gespeeld als de baas (bij Ralph Lauren) van Rachel in Friends.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Deze film lijkt me wel leuk,ik ga het vanavond even bekijken.

avatar van 88Fabian

88Fabian

M'n Korte Recensie.

---------------------

'The Rebound' is een komedie (duh!) eentje die wel wat cliches bevat,

Maar leuk verpakt.Ach je moet het maar kunnnen.

Catherine speelt erg leuk en grappig in deze film,wel op de manier die

we gewend zijn van haar,ze heeft haar maniertjes die wel vaker terug komen in komedie/drama films.Dit is uiteraard geen film die ik in m'n

top10 zou plaatsen Dan zou ik echt te mal bezig zijn.Voor de rest

is deze film wel plesant,als je een beetje wil chillen kijk deze dan.

avatar van david bohm

david bohm

Twee en een half sterretje voor Mrs Zeta-Jones. Wat een mooie vrouw is dat toch. Verder een vrij vervelend filmpje.

avatar van Decec

Decec

Zeker leuke film

avatar van kim82

kim82

Een lekkere romantische komedie.. heerlijke hoofdpersonen om naar te kijken

Ik vind het een aanrader ! die kinderen (jong) spelen ook goed ... goede opmerkingen ook.

avatar van scorepio

scorepio

Een leuke romcom , die bij de vrouwen wellicht beter in de smaak zal vallen. Voor mij iets te zoeterig en ondanks enkele leuke stukken , te saai. En..zoals gezegd in de film ,Catherine Zeta-Jones is idd een MILF.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vond het een superleuke film. Omdat de hoofdpersonage's allebei zo sympathiek zijn, leef je gelijk helemaal mee met deze mensen. Ik vond de twee ook heel realistisch overkomen.

Het einde vond ik briljant ! Geen grootse, meeslepende, bombastische scene waarin ze elkaar vol drama weer vinden maar gewoon elkaar weer tegenkomen in een restaurant, handje vasthouden en het is weer goed. Maar hoe simpel ook in beeld gebracht, het was wel heel erg mooi !

En ja, Catherina Zeta Jones is echt een prachtige vrouw !!! Maar Justin Bartha is zeker ook niet vervelend om naar te kijken !

avatar van mnrk

mnrk

Dit is gewoon een leuke film om naar te kijken, en natuurlijk maakt Catherina Zeta-Jones het nog aangenamer

Justin Bartha speelde zijn rol als Aram ook erg leuk en natuurlijk waren de 2 kinderen ook super. Zoals die 2 kinderen zich aanpassen aan het "stadsleven" en het gebruik van de woorden was erg sterk en leuk gedaan.

Gewoon een film om aan te zetten en lekker naar te kijken, verveeld geen moment en het verhaal is ook prima.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Alhoewel ik totaal geen fan ben van dit genre was deze film zeer goed weg te kijken. Goede afwisseling en niet al te veel gezever om niets. Grappig was het zelden, maar het bleef wel gewoon leuk. De kinderen deden het prima en zorgden ook voor wat extra afleiding met hun rare fratsen.

Blijft toch typisch dat er bij een romantische komedie vaak een tijdsprong wordt gemaakt d.m.v. vele scenes kort in elkaar te plakken. Dat maakt het geheel wat zwakker vind ik.

Een 7.

avatar van Aapje81

Aapje81

Redelijke romantische komedie die het moet hebben van de uitstekende hoofdrolspelers. Helaas heeft het scenario verder niet veel te bieden en gaat de film uit als een nachtkaars. Had meer in gezeten.

Redelijk.

Elineloves schreef:

Zowat de gehele film is hetzelfde gelopen, met als verschil dat wij nooit uiteen zijn gegaan. (Intussen trouwens 21 en 37 jaar!)

Hectometerpaal schreef:

In-te-re-sant

Uw gespot zou doeltreffender geweest zijn zonder spelfout.

avatar van Sesing

Sesing

De films is leuk neergezet.!!!

avatar van Mars4i

Mars4i

Wel een leuke comedy om een keer te bekijken. De leukste scene zit in het begin. Als ze Aram in de verdedig je zelf klas verrot slaat. Het zag er zeer overtuigend uit. Ik vraag me af wie ze echt in gedachte had

avatar van Franklin1975

Franklin1975

Voor dit genre een hele aangename film om te kijken. Heerlijk tempo, genoeg humor en vertedering. Zeker een film om vaker te zien. Een film om vrolijk van te worden.

avatar van Zizzo

Zizzo

Franklin1975 schreef:

helemaal mee eens! heerlijk genoten. Leuk, lekker tempo en zeker een herhaling waard.

avatar van gillie24

gillie24

Zulke films vallen of staan of er chemie is tussen de beide hoofdpersonen, de beide sexes. Het antwoord daarop is volmondig: JA!

Heerlijke film! Zeta-Jones blijft een mooie vrouw!

avatar van Pete_033

Pete_033

Deze alleen gezien vanwege Catherine en viel me niet tegen. Het eerste deel van de film is leuk en even was ik bang dat de weer zou eindeligen als de meeste romantische films maar dat viel mee. Het viel zelfs wat tegen. Vond het, zelf, een beetje overdreven/vreemd/raar wat Aram allemaal moest doen om de liefde van Catherina terug te winnen