• 9.376.793 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Peter Tolan

Met onder meer: Matthew Broderick, Brittany Snow en Maura Tierney

Plot Finding Amanda

"When it comes to screwing up their lives, some people don't know when to cry uncle."

Taylor Peters is een schrijver en producer van televisieseries. Hij gokt, drinkt en gebruikt drugs, maar dat is nu "onder controle". Hij wedt alleen nog maar op paardenraces. Als zijn vrouw er achter komt dat hij nog gokt, verlaat ze hem. Om zijn vrouw terug te winnen, gaat Taylor naar Las Vegas om zijn 20-jarige nichtje, die daar prostituee is en verslaafd is, te zoeken en haar te laten rehabiliteren.

avatar van Theunissen

Meer drama dan komedie want veel viel er niet te lachen. De enige persoon die grappig was in deze film was Steve Coogan (en ook trouwens de barman). Maar ondanks dat keek de film zich nog wel lekker weg en deden Matthew Broderick en vooral Brittany Snow het best aardig. De laatste zag er natuurlijk ook niet onaardig uit. Dankzij de Woody Allen achtige muziek heeft dit drama wel een enigszins komische toon en dat doet de film goed. Echt veel bijzonders is de film natuurlijk niet maar voor een keertje is hij best goed te doen.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Het begin vond ik best wel zwak. Je moet even doorzetten maar vanaf het moment dat hij Amanda ook echt vind word het wel leuker. Grappig om zijn verwondering te zien over het bizarre en gevaarlijke wereldje van Amanda. Ze huppelt in de meest gevaarlijke en criminele situaties met haar blonde haren en kinderlijk gedrag en die tegenstelling maakt het best wel grappig om naar te kijken.

Naar het einde toe begint het me toch een beetje te lang duren. Zo sterk is het verhaal nu ook weer niet. De humor is een beetje anders dan anders maar ik kon het zeker wel waarderen.

avatar van BBarbie

BBarbie

Hoezo een komedie? Matthew Broderick is duidelijk al een tijdje op z'n retour. Brittany Snow ziet er wel aardig uit, maar je kunt haar niet een geslaagde actrice noemen. Dat komt misschien nog, maar dan moet ze wel rap in betere films belanden.