Genre: Actie / Horror
Met onder meer: Eihi Shiina en Itsuji Itao
Gesproken taal: Japans
Plot Tôkyô Zankoku Keisatsu
"Tokyo Is Burning."
In de nabije toekomst is de politiemacht van Tokio geprivatiseerd. De nieuwe wetshandhaving heeft zijn handen vol aan een nieuw soort mutant dat de straten onveilig maakt en mensen van het leven berooft. Luca, die binnen de politie werkt, gaat met haar speciale manier van wetshandhaving de mutanten te lijf. Maar haar verleden maakt haar kwetsbaar.
Ruka
Ruka's Father
Tokyo Police Commissioner
Koji Tanaka
Goto
Fuck braindead, versus en al die films, dit is the real deal.
Goto
Ziet er ook gewoon erg leuk uit en daar gaat het om. Ik kan Braindead toch ook niet mooi of afgewerkt noemen.
Goto
Tja dan zijn dit soort films misschien gewoon je ding niet, kan ook. Maar ik smul van dit soort films, heerlijk over-the-top splatter fun.
BoordAppel
Ain't got shit on Braindead, maar het zou wel eens grappig kunnen worden. Af en toe wel erg amateuristisch inderdaad.
Halcyon
Lijkt wel een hedendaagse update van Troma. Ziet er wel leuk uit, al vrees ik dat die trailer al alles prijsgeeft. Voor de rest wel amateuristisch ja, al blijft het precies binnen de grenzen van het aanvaardbare. Die laatste scène is trouwens magnifiek in beeld gebracht.
Goto
Bij Twitch schrijven ze juist dat de trailer lang niet alles laat zien, mede daardoor ben ik zo benieuwd.
sinterklaas
Ook ik heb de 4,5 minuten duurdende trailer op Youtube gezien. Zag er allemaal lekker goor uit.
Bedankt Gino voor de 2 Japanse gore film tipsuit hetzelfte jaar. Net als The Machine Girl.
Goto
Kijk hier erg naar uit, lijkt me dat braindead eindelijk z'n match heeft gevonden qua gore.
Macmanus
Kan leuk worden, hoewel de trailer niet zo leuk fout is als die van Machine Girl, waar de film verder wel wat van weg heeft. Lekker onzinnge low budget gore extravaganza!
sinterklaas
Hopelijk komt ie nog eens in Nederland uit. Lijkt me trouwens wel iets voor een uitvoering: Tokyo gore Police en Machine Girl in een stalen box.
Goto
Ik zie voorlopig niet veel kans, al zal er vast wel een R2 versie komen. Misschien in duitsland of van Tartan ofzo.
J.T.O
Ahh, mijn fout. Ik heb het artikel weer opgezocht en het betreft inderdaad alleen de US gedeelte
FatMike
- 1976 stemmen
Na het zien van Machine girl en Meatball machine
is dit een release waar ik een beetje ongeduldig naar uitkijk.
Wadjoe
Draait zaterdag 20/09 en vrijdag 26/09 tijdens het Camera Japan Festival te Rotterdam en Amsterdam. Maar mij zul je daar niet aantreffen, ziet er veel te naar en ranzig uit haha.
Draaide gister in het Venster, zie nu de trailer pas, had toch moeten gaan...
Zie er erg tof uit.
Cosoco
Denk dat de mensen met verwachtingen hier wel tevreden zullen zijn. Wat een film.
110 minuten lang ranzige nonsens die uiteindelijk leuker was dan ik had verwacht. De trailer laat op zich wel redelijk veel zien, maar de grappigste momenten zijn opvallend afwezig. Best veel gelachen, met als hoogtepunt de reclame voor extra-schatige mesjes om je mee in je armen te snijden. Met extra lekker bloed en lang niet zo veel pijn!
Het halve publiek was compleet mee, incl. gejuich en gelach. De andere helft erg stil en halvewege verdwenen.
Vind dit soort films altijd wel lastig om te beoordelen. Het ziet er af en toe wel heel goedkoop uit, maar het is te vermakelijk om er te veel bij stil te staan. De film had wel een kwartiertje korter gemogen. Hou het toch maar bij een ruime 3,5*.
Goto
Ikzelf hou nooit van Festivals, teveel onnozel publiek. Ik hoop maar dat hij net zo snel op dvd komt als Machine Girl. Heb wel weer zin in een film als deze.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

The Last Wave
Mystery / Thriller, 1977

Jisatsu Sâkuru
Thriller / Mystery, 2001
mutantpolice chiefengineerblood splatterremakewraakengineeringhead wound japanese cyberpunkcrooked copswounds to weapons japanese film