• 9.376.793 stemmen

Tôkyô Zankoku Keisatsu (2008)

Actie / Horror | 110 minuten

Met onder meer: Eihi Shiina en Itsuji Itao

Gesproken taal: Japans

Plot Tôkyô Zankoku Keisatsu

"Tokyo Is Burning."

In de nabije toekomst is de politiemacht van Tokio geprivatiseerd. De nieuwe wetshandhaving heeft zijn handen vol aan een nieuw soort mutant dat de straten onveilig maakt en mensen van het leven berooft. Luca, die binnen de politie werkt, gaat met haar speciale manier van wetshandhaving de mutanten te lijf. Maar haar verleden maakt haar kwetsbaar.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Tokyo Police Chief Officer

Barabara-Man

Independent Bar Owner

Dog Girl

Ruka's Father

Tokyo Police Commissioner

Koji Tanaka

OMG

Fuck braindead, versus en al die films, dit is the real deal.

Hmf.. ziet er wel errug amateuristisch uit...

avatar van mikey

mikey

Nou eeeeh ik sluit me aan bij kos's statement.

Goto

Ziet er ook gewoon erg leuk uit en daar gaat het om. Ik kan Braindead toch ook niet mooi of afgewerkt noemen.

avatar van mikey

mikey

Nee, doe ik ook niet.

Goto

Tja dan zijn dit soort films misschien gewoon je ding niet, kan ook. Maar ik smul van dit soort films, heerlijk over-the-top splatter fun.

Niks minder dan absoluut hilarisch

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ain't got shit on Braindead, maar het zou wel eens grappig kunnen worden. Af en toe wel erg amateuristisch inderdaad.

avatar van Halcyon

Halcyon

Lijkt wel een hedendaagse update van Troma. Ziet er wel leuk uit, al vrees ik dat die trailer al alles prijsgeeft. Voor de rest wel amateuristisch ja, al blijft het precies binnen de grenzen van het aanvaardbare. Die laatste scène is trouwens magnifiek in beeld gebracht.

Goto

Bij Twitch schrijven ze juist dat de trailer lang niet alles laat zien, mede daardoor ben ik zo benieuwd.

avatar van Halcyon

Halcyon

Ah. Ja, 'k heb het artikel niet gelezen. Des te beter dan!

sinterklaas

Ook ik heb de 4,5 minuten duurdende trailer op Youtube gezien. Zag er allemaal lekker goor uit.

Bedankt Gino voor de 2 Japanse gore film tipsuit hetzelfte jaar. Net als The Machine Girl.

sinterklaas

Ik hoop dat bijde titels overgens in Nederland uitkomen.

avatar van stephan73

stephan73

Japan is weer lekker bezig.. Film doet zijn naam eer aan!

Twitch - Second TOKYO GORE POLICE Trailer - twitchfilm.net

Goto

Kijk hier erg naar uit, lijkt me dat braindead eindelijk z'n match heeft gevonden qua gore.

avatar van Macmanus

Macmanus

Kan leuk worden, hoewel de trailer niet zo leuk fout is als die van Machine Girl, waar de film verder wel wat van weg heeft. Lekker onzinnge low budget gore extravaganza!

sinterklaas

Hopelijk komt ie nog eens in Nederland uit. Lijkt me trouwens wel iets voor een uitvoering: Tokyo gore Police en Machine Girl in een stalen box.

Goto

Ik zie voorlopig niet veel kans, al zal er vast wel een R2 versie komen. Misschien in duitsland of van Tartan ofzo.

sinterklaas

Ach Tartan is ook een goede distributor.

avatar van J.T.O

J.T.O

Tartan is dood, althans volgens Twitch dan.

Ah nee toch?

Tock enkel de US versie?

avatar van J.T.O

J.T.O

Ahh, mijn fout. Ik heb het artikel weer opgezocht en het betreft inderdaad alleen de US gedeelte

sinterklaas

Aan de site gezien ook in de UK-gedeelde.

avatar van FatMike

FatMike

• 1976 stemmen

Na het zien van Machine girl en Meatball machine

is dit een release waar ik een beetje ongeduldig naar uitkijk.

10,000 Bullets » Tokyo Gore Police - 10kbullets.com

avatar van Wadjoe

Wadjoe

Draait zaterdag 20/09 en vrijdag 26/09 tijdens het Camera Japan Festival te Rotterdam en Amsterdam. Maar mij zul je daar niet aantreffen, ziet er veel te naar en ranzig uit haha.

avatar van Reinbo

Draaide gister in het Venster, zie nu de trailer pas, had toch moeten gaan...

Zie er erg tof uit.

avatar van Cosoco

Cosoco

Denk dat de mensen met verwachtingen hier wel tevreden zullen zijn. Wat een film.

110 minuten lang ranzige nonsens die uiteindelijk leuker was dan ik had verwacht. De trailer laat op zich wel redelijk veel zien, maar de grappigste momenten zijn opvallend afwezig. Best veel gelachen, met als hoogtepunt de reclame voor extra-schatige mesjes om je mee in je armen te snijden. Met extra lekker bloed en lang niet zo veel pijn!

Het halve publiek was compleet mee, incl. gejuich en gelach. De andere helft erg stil en halvewege verdwenen.

Vind dit soort films altijd wel lastig om te beoordelen. Het ziet er af en toe wel heel goedkoop uit, maar het is te vermakelijk om er te veel bij stil te staan. De film had wel een kwartiertje korter gemogen. Hou het toch maar bij een ruime 3,5*.

Goto

Ikzelf hou nooit van Festivals, teveel onnozel publiek. Ik hoop maar dat hij net zo snel op dvd komt als Machine Girl. Heb wel weer zin in een film als deze.