• 9.371.610 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Alan Pao

Met onder meer: Jesse Metcalfe, Corey Large en Monica Keena

Plot Loaded

Loaded vertelt het verhaal van Tristan Price (Jesse Metcalfe), een jongeman die zichzelf op de kaart wil zetten. Hij is de zoon van een keurige familie met een goede reputatie en hij is van plan om een rechtenstudie te gaan volgen. Echter zijn de verwachtingen van de familie over Tristan veel te hoog en hij kan deze niet waarmaken. Om deze reden komt Tristan aan de drugs en waagt hij zijn leven in de gevaarlijke wereld van wapens en drugs.

avatar van WillemC

WillemC

Leuke film voor tussendoor.

Geen hoogvlieger, maar ook geen laagvlieger.

avatar van rtt

rtt

Matige film die pas in het tweede deel het aankijken waard werd. Het slot op de boot was wat amateuristisch waardoor ik niet verder wil gaan dan een 2.5 voor deze film.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

rtt schreef:

Ik vond juist het tegenovergestelde. Het eerste deel van de film vond ik wel aardig, maar de film werd steeds slechter en oninteressanter naarmate deze vorderde.

avatar van steephje

steephje

Zeer matige film, die wat mij betreft wel wat snelheid had kunnen gebruiken. Verhaal was ook vrij voorspelbaar. Daardoor niet meer dan 1,5*

avatar van tal1b

tal1b

verrassende goeie film! Wel apart camera werk, en verhaal leuk opgezet.

wel een flauw einde na de aftiteling... Dat had niet gehoeven..

film verdiend een hogere gemiddelde dan wat die nu heeft (2.54).

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Deze film heeft mij zeker kunnen vermaken voor de volle 100 minuten. Het plot is goed in elkaar gezet en de uitwerking is goed gegaan. De acteurs spelen goed maar ingetogen wanneer het moet en dat is zeker een pluspunt.

Tip: Zodra de aftiteling begint, níet het laatste stukje film ná de aftiteling kijken. Is een onzinning stukje en doet wat mij betreft afbreuk aan de gehele film.

avatar van Naduah

Naduah

Keek prima weg!

avatar van DirkRaveR

DirkRaveR

Zeker de moeite waard! De film heeft mij de volle tijd kunnen vermaken. Een aanrader wat mij betreft.

avatar van Nasty

Nasty

Dit had ik er eigenlijk helemaal niet van verwacht .

Het was een prima verhaal ,de film liep lekker vlot , voldoende goede actie, en door de meeste acteurs goed geacteerd .

(Vond de rol van Sebastiaan wat tegen vallen dat was jammer )

Ik heb me geen moment verveeld met deze film vind het dan ook een aanrader om een avondje mee te vullen .

avatar van balosa

balosa

saaie, trage film, alleen de laatste 15 minuten maakten nog wat goed daarvoor was het te langdradig en te voorspelbaar allemaal

avatar van Ralf81

Ralf81

Film met weinig verhaal waarin verrassende plotwendingen ontbreken. Er zitten wel stevige actiescènes in die nog wat goed maken. Voor de rest geen hoogvlieger.

Stukje na de aftiteling suggereert een vervolg??? Vrij vaag en waarom het nog is toegevoegd mag Joost weten....

avatar van Yugnav

Yugnav

wel aardig, alleen dat stukje na de aftiteling! wat is dat voor een slecht opzet voor een vervolg zeg...

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Nasty schreef:

4 sterren van mij

Precies mijn mening.....alleen een halve ster minder.

avatar van sandro87

sandro87

Erg voorspelbaar!

kijkt redelijk weg, leuk voor tussendoor!

avatar van skipy05

skipy05

een goede film maar naar het einde toe wat minder. maar wat een raar einde was dat nu? is de bedoeling nog een vervolg of zo? hadden ze het einde anders gemaakt had het veel beter geweest. het verhaal was wel goed. de acteurs waren allemaal toch wat minder.

avatar van Thrillerr

Thrillerr

De film begon redelijk ook al was het verhaal erg onwaarschijnlijk, maar toen tristan sebastian wou doodschieten en ipv sebastian perongeluk zijn vader dood schoot heb ik de film afgezet. Ik vraag me niet eens af hoe het verhaal eindigt.

avatar van vwtune

vwtune

Vind het niet een erg sterke film, ook het acteerwerk staat op losse schroeven

avatar van mixmaster

mixmaster

zeker geen slechte film , genoeg actie maar wel wat voorspelbaar .

de film weet wel je aandacht erbij te houden , althans bij mij wel.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Waardeloos prul. Niets meer dan een lange soap, waar af en toen nog iemand in neergeknald mag worden en waar moraal en soap clichés door je strot worden geramd. Alleen de mooie dames zijn de moeite waard.

Ik vond hem niet goed Slap verhaal en erg matig geacteerd.

heb hem een week geleden gezien en weet amper meer hoe het ging zo weinig indruk maakte hij. Wat bleef hangen is ongeloofwaardigheid en stom eind.

avatar van legian

legian

had er niet echt veel van verwacht, leek me een standaard actie filmpie met een slecht verhaa;.

nou is 't ook niet echt zo super maar mede dankzij me lage verwachting heeft deze film me nog kunnen verassen.

hij is zeker niet speciaal vrij standaard, je kan 't al van ver zien aankomen wat er gebeurd maar toch bleef ik kijken.

is niet een film die ik nog eens zou bekijken maar 't was leuk voor die ene avond

avatar van vcrrr

vcrrr

In het begin dacht ik naar een aflevering van de serie "CSI” te kijken, waarbij het 'moordmoment' uit bleef. Kortom, een leuke/vlotte filmstijl maar de film komt frustrerend traag op gang.

Verder komt de 'bad guy' niet overtuigend 'bad' over, is het verhaal vrij dun en laat ik maar niet beginnen over de belabberde acteerprestaties van sommige castmembers waarbij Monica Keena (Brooke) de prijs verdient voor meest slecht acterende actrice...

De acteerprestaties van anderen, waaronder Metcalfe redden deze film.

Nét voldoende…

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20219 berichten

LOTR-lover schreef:

Niemand leest je tip vooraf als je die tussen de spoilers zet.

avatar van Nickyvandrie

Nickyvandrie

Nasty schreef:

4 sterren van mij

helemaal 100% mee eens. 4 sterren van mij.

avatar van jpbols

jpbols

Wat een slechte film zeg, meerdere malen op het punt gestaan hem af te zetten. Het leek wel een serie, ook hele matige acteurs dat helpt ook niet

avatar van JanDahler

JanDahler

wat een K*tfilm zeg. verhaal is flinterdun en acteerprestaties lijken nergens op. toch nog 1,5 voor Nathalie Kelley, wat een lekker wijf!!!!!!!!!!!

avatar van natfan

natfan

Stukje na de aftiteling is inderdaad het begin voor waarschijnlijk Loaded2. Mister black en zijn kompaan zoeken Tristan en Sebastian. Maar wat doen ze op de boot. Getipt door iemand?

Als je mij vraagt is April niet dood en heeft ze tegen mister black gezegd waar ze hen kunnen vinden. Wat vinden jullie?

avatar van daxclusive

daxclusive

Herzien, vind de film nog steeds geweldig van het begin tot het einde.

Goed verhaal, kijkt lekker weg.

avatar van daxclusive

daxclusive

JanDahler schreef:

Het gaat om de film beoordeling en niet of er een lekkerwijf of niet in mee speelt..

Als daar je 1,5 ster op gebasseerd is, heeft de film stem ook geen nut naar mijn idee.

avatar van aburex

aburex

Langdradig en soms storend camerawerk. Ben in de helft van de film in slaap gevallen, maar ik denk dat ik niets gemist heb. Het einde is lachwekkend

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Ik had in het begin mijn bedenkingen, maar gaandeweg steeds beter. En hoog amusementswaarde. Met diverse sterren erin.

avatar van Noodless

Noodless

Best een aardige film die vooral naar het einde toe steekjes laat vallen. Maar voor de rest weet de film voldoende te entertainen met een leuke hoofdrolspeler Jesse Metcalfe en in een rol gegoten wraakbeluste Corey Large. Daarbij de aanwezigheid van twee mooie vrouwen Monica Keena en Nathalie Kelley waarbij vooral die laatste de film de nodige sensuele tint weet aan te wakkeren. Ja, ik weet het, het lijkt simpel vertier dat zomaar op één van die typische tv zenders ( tv films ) zou kunnen komen, maar de film is ideaal voor een avondje verstand op nul. 6,5/10