Crash and Burn (2008)
Geregisseerd door: Russell Mulcahy
Met onder meer: Erik Palladino, Heather Marie Marsden en Mirelly Taylor
4,7 (656)
Plot Crash and Burn
Autodieven, ook wel choppers genoemd, leiden een ruig bestaan. Wie veel geld wil verdienen moet niet alleen snel en slim zijn, maar ook beschikken over stalen zenuwen. Kevin Hawkins, eens een autodief van formaat, heeft zijn leven gebeterd. Als undercoveragent voor de FBI is nu zijn voornaamste doel om een groep gevaarlijke autodieven, opererend onder de naam LAC, op te rollen.
Vincent Scaillo
Mareya
Francis Garrard
Ramiro Chiapa
markel66
Ik vind het gegeven al niet echt aantrekkelijk, de hoofdrolspeler is een verrader ???
Hoe komen ze er op.
juroenn
opzich wel een mooie film
een goed verhaal alleen af en toe wat nep. Het bloed vond ik niet echt realistisch. Toen hij zelf in zn arm geschoten werd liep hij daarna gewoon door of het niets gebeurd was
Toch een vermakelijke film!
Snatch1979
Wat een zwakke film. 2.5 is nog hoog maar ja....
Wat maakt de film dan precies zwak???
Defective
Film die de amerikaanse bioscopen niet heeft gehaald! Geen hoogvlieger maar gewoon een aardig tussendoortje!
renekuipers
Tja, het begin is allemaal best aardig. Ik krijg wel een beetje een gone in 60 seconds gevoel bij deze film, maar dat vind ik in dit geval dus niet erg. Tegen het einde van de film had ik het idee dat het budget op was en wordt het allemaal een beetje afgeraffeld. Bij de het sluiten van de deal, schieten de kogels in het rond, maar geen enkele auto wordt daarbij geraakt!!!?? Als dan Vincent ook nog eens betrapt word door de FBI, schiet meneer de bad guy voor het gemak eerst één van de 2 FBI agenten neer, om daarna op z'n Alberto Tomba's tussen de rondvliegende kogels van de 2e FBI agent door te slalommen... Zonder morren geeft de FBI agent zijn pistool aan onze hoofdrol-speler die hem dan achterna gaat!!! Tja toen begon ik toch wel eenigzins mijn wenkbrauwen te fronzen. En waar waren Ramiro's maatjes ineens allemaal naartoe??? Kortom het einde vond ik echt verschrikkelijk in elkaar geprust. Ik geef dan ook niet meer dan 2* Deze worden dan verdiend door de mooie auto's.
Betamax
Toch wel een erg matig verhaal.
Totaal chaotisch einde (iedereen schiet iedereen, maar wie schiet op wie??).
Gewoon een luchtige actiefilm.
Rutte
Een klein b-filmpje met relatief weinig aktie, op enkele geweld-scenes na dan.
Het eerste deel van de film vond ik niet slecht, maar vooral in 't laatse half uur, vanaf 't stelen van de "789" vond ik 't allemaal nogal matig en ongeloofwaardig, en de schietpartij op 't einde vond ik al helemaal nergens op slaan.
Gewoon eens een keer zien als 't heel slecht weer is maar that's it.
2.5 sterren.
Abebe69
Hele slechte film. Lijkt zeer veel op 'gone in 60 seconds'
Alleen de auto;s zijn vet. Vandaar de ! ster.
De film kon mij echt niet boeien. Zelfs niet op een zondag avond.
MovieNuts
Zonde van de tijd, hopende op een goed einde. Helaas, massaal vuurgevecht zo slecht uitgevoerd, geen specs gebruikt alle dure auto's blijven heel, nee niet veel soeps en een deel van het verhaal is gejat van gone in 60 seconds.
jstinissen
gister gekeken vondt um best aardig
totaal niet te vergelijke met gone in 60 seconds
of the fast and the furies
gaat om het verhaal niet om de auto´s
skompie
Leuke actiefilm idd maar om te zeggen dat het orgineel is. Ik vind het toch allemaal volgens een redelijk bekend concept verlopen.
Verder wel zeer vermakelijk allemaal maar ook ik vind het einde (en dan bedoel ik dus de schietpartij) erg jammer want zoals al eerder gezegd is het een erg goedkoop einde op deze manier.
MarkB
Erg voorspelbare B-film. Kijkt wel lekker weg maar verwacht geen hoogstaande film.
Vond het een goedkope kopie van gone in 60 seconds
han de barman
beetje een gone in 60 seconds filmpje.
wel lekker kijken vanwege de leuke autootjes...
dennislaport
Slecht acteerwerk
Slecht Camera werk
Slecht verhaal.
Rip of Gone in 60 seconds álá Fast and the Furious
kortom B film
+ punten
hij kijkt redelijk weg als je je ECHT verveeld
de mooie auto's
Koendh
gister gekeken vondt um best aardig
totaal niet te vergelijke met gone in 60 seconds
of the fast and the furies
gaat om het verhaal niet om de auto´s
ik vond het zeker wel te vergelijken met gone in 60 seconds, het verhaal kan je natuurlijk niet helemaal kopieren, maar dat ze bijvoorbeeld ook een lijst met auto's moesten afwerken leek er verdacht veel op.
verder zeer matig geacteerdhet broertje van hill word levend verbrand en de mannen tonen maar weinig emoties Je kan echt zien dat ze geen groot budget hadden.
Killerbert
redelijke film
het verhaal is gekopieerd
zo te zien is het budget is niet erg hoog
eind is ook niet echt uitgewerkt
ik kan niet zeggen dat de film super slecht is maar beter kon hij zeker
kwiebje
Lekker verstand op nul en kijken. Dan is het best een aardige film. Beetje gone in sixty seconds verhaal. Alleen minder goed uitgewerkt.
LucretiaBorg
Als Michael Marsden een bijrolspeelt, is het meestal een goede film (Reservoir Dogs, The Getaway, Kill Bill, Sin City en bijna alle andere films van Tarantino en Rodriguez e.a.).
Maar ik heb nog nooit een hele goede film met hem in de hoofdrol gezien, ook vaak B-films en vaak zijn ze of net gemiddeld of daar onder. Deze heb ik dan nog niet gezien, maar zo te zien is het zijn (?) dochter die de hoofdrol speelt en is hij weer 's een bijrolacteur, maar dan ga ik af op het verhaal. Ga hem toch maar niet aanschaffen, komt wel een keer op tv.
grandpa
denk dat je Michael Madsen (ben er een grote fan van) bedoelt en die heeft de laatste tijd nou niet echt het beste van zichzelf laten zien
en die Michael Marsden.....da's een schrijver (als ik het goed heb)
al met al comments genoeg om hem maar niet te gaan kijken
evert999
Hele slechte film. Lijkt zeer veel op 'gone in 60 seconds'
Alleen de auto;s zijn vet. Vandaar de ! ster.
De film kon mij echt niet boeien. Zelfs niet op een zondag avond.
em als het op gone in 60 seclijkt is het niet bij voorbaat een slechte film toch, maar meer omdat , blijkbaar, jou het genre niet aanspreekt..
McGreen
Vond het actie gedeelte, kwa schietem erg slecht, voor de rest, een film om te kijken, waarbij je niet hoeft na te denken
N_SANE
Voor een saaie middag is deze film wel redelijk geweest.
Het is een duidelijke kruising tussen Gone in 60 Seconds en Fast and the Furious, dat valt direct op.
Op de auto's na is het een zwakke film. Vooral het schietwerk op het eind was erg nep.
Omdat ik het heb kunnen afkijken, hij af en toe wel ermee door kon en vanwege de auto's:
Dimensie
Vrij hoog Miami Vice gehalte, wel aardig als je van American cars houd.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Gifted Hands: The Ben Carson Story
Biografie / Drama, 2009