• 9.374.517 stemmen

Alternatieve titel: Crash n' Burn

Geregisseerd door: Russell Mulcahy

Met onder meer: Erik Palladino, Heather Marie Marsden en Mirelly Taylor

Plot Crash and Burn

Autodieven, ook wel choppers genoemd, leiden een ruig bestaan. Wie veel geld wil verdienen moet niet alleen snel en slim zijn, maar ook beschikken over stalen zenuwen. Kevin Hawkins, eens een autodief van formaat, heeft zijn leven gebeterd. Als undercoveragent voor de FBI is nu zijn voornaamste doel om een groep gevaarlijke autodieven, opererend onder de naam LAC, op te rollen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Vincent Scaillo

Ramiro Chiapa

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

goeie film

Ik snap niet waarom jullie allemaal zo negatief over deze film praten ik vond het een hele leuke film, en een goed verhaal

avatar van Xen0n

Xen0n

Ik kan toch niet egt negatief over deze film napraten, niks mis mee, leuk om te kijken... Idd hij heeft veel van gone in 60 seconds weg maar ze geven er toch een eigen draai aan. Mooie auto's, acteerprestaties waren niet bepaald slecht, het zag er allemaal wel leuk uit. Ik heb me wel in deze film kunnen vermaken, daarom vind ik het cijfer wat deze film tot nu toe heeft gekregen eigenlijk wel een beetje aan de lage kant. 3* mag deze film zeker gemiddeld krijgen! Voor mij is deze film ruim 3,5* waard.

avatar van SubzeroX

SubzeroX

leuk voor de liefhebbers van mooie auto's en dat ben ik

avatar van Jiv

Jiv

Xen0n schreef:

Haha, geef em dan ook een 3.5 ipv een 3. Ik zal em ook eens gaan kijken, vind het vanavond wel een actie-film avondje!

avatar van Jiv

Jiv

Uiteindelijk gekeken... opzich een leuke film. Zeker wat relaxte en brute scenes. Het heeft idd heel wat weg van 'gone in 60 seconds'. Wat ik wel heel jammer vind, en daarom geef ik een 2.5* en niet hoger, is dat de ontknoping waarbij meerdere groepen bij elkaar komen en verhaal heel slap eindigt. Ik had op een nerveus nagelbijtende ontknoping gehoopt maar het eindigt meer in een pre-historische free-for-all... Jammer wel

avatar van Fnd-

Fnd-

Ik vindt het een erg zwakke film, hij begon nog wel goed maar op een gegeven moment kon het mij niet meer erg boeien.

Het stuk waarbijdie jongen in brand wordt gezet met die band dacht ik dat het een beetje de harde tour op ging maar daarna was het weer heel erg zwak en dan heb ik het nog geen eens over het eind. Het einde was erg en erg slecht, en zo nep als het maar kon.

Ik geef het een 2,0

avatar van Weertenaar

Weertenaar

Vermakelijk voor een keertje: 1.50 (1.60)

Een flinterdun verhaal dat zeer veel gelijkenissen vertoont met Gone in Sixty Seconds, maar toch mag dat de pret zeker niet drukken. Het is op zich allemaal best vermakelijk, kent de cast veel vrijheid waar weliswaar niet iedereen het juiste mee doet en kijkt het geheel redelijk vlot weg. De dialoog is bijkans tenenkrommend maar soms toch ook erg luchtig, hetgeen enigszins tegenwicht biedt en is de manier waarop het plot zich ontvouwd tergend voorspelbaar en doordrenkt van cliches. Maar dat is niet eens de grootste fout, want die maakt regisseur Mulcahy met het slotakkoord. Een goedkoop, ronduit slap en allesbehalve overtuigend slotakkoord haalt deze prent keihard onderuit, voor zover dat al niet het geval was; want het stempel lowbudget ligt er wel heel erg dik bovenop.

avatar van Slam_Duck

Slam_Duck

Het verhaal waar de film op gebaseerd is, zie hierboven, zit goed en kon heel veel mee gedaan worden maar jammer genoeg is dit er niet allemaal uit gehaald.

Ik heb me in het algemeen vermaakt door het sterke verhaal, autodieven/FBI/gansters/bendes... maar jammer genoeg hebben ze wss door de low budget en door de niet al te fantastische regisseur een simpele en cliché einde er aan vast gebreid. (Het is stom dat je zo'n film naar een einde brengt waar iedereen wordt samengebracht en enkel de "goede" overleven en hun leven terugkrijgen.)

Ondanks de slechtere kritiek heb ik toch van de actie en high tech stuff kunnen( goed stukje uit de film was wanneer Erik Palladino zich moest bewijzen en in alle rust inbreekt en direct wordt achtervolgd door de politie en deze kwijtspeelt) genieten en verdient deze film iets meer dan het gemiddelde.

avatar van RickZ

RickZ

ActieMisdaadfilm met autodiefstallen en racen, een B-film met B-acteurs, en een dun waardeloos verhaaltje. Slecht dus.

avatar van Bacchero

Bacchero

Door de enkele positieve opmerkingen over deze film heb ik het ook maar eens gewaagd.... mooie auto's en enkele mooie vrouwen maar dat is het dan ook. Ik vind Palladino niet slecht acteren maar... dat is het dan ook. Ik heb zelfs de film vooruit gespoeld om sneller het einde te hebben... De mosterd werd zeker bij "Gone in 60 seconds" gehaald maar wat is de verder uitwerking zwak zeg. Michael Madsen speelt zijn typische rol van bad guy maar als hij aan een film als deze zijn medewerking verleent dan denk ik dat zijn carrière op een heel wat lager pitje draait als vroeger.

avatar van Phantasm

Phantasm

Vermakelijke actiefilm die lekker wegkijkt.