• 9.375.897 stemmen

Angels & Demons (2009)

Thriller / Mystery | 138 minuten / 146 minuten (extended cut)

Genre: Thriller / Mystery

Speelduur: 138 minuten / 146 minuten (extended cut)

Alternatieve titel: Het Bernini Mysterie

Geregisseerd door: Ron Howard

Met onder meer: Tom Hanks, Ewan McGregor en Ayelet Zurer

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Latijn, Frans, Duits en Mandarijn

Releasedatum: 13 mei 2009

Plot Angels & Demons

"The holiest event of our time. Perfect for their return."

Symboloog Robert Langdon wordt na de dood van de Paus door het Vaticaan ontboden omdat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, ergens in Rome een bom heeft geplaatst. Ze willen het conclaaf verstoren en hebben de vier preferiti, de kardinalen die kans maken om tot paus te worden verkozen, gegijzeld. Elk uur zal één van hen sterven. Samen met Vittoria Vetra, de collega van een vermoorde wetenschapper, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken...

Robert Langdon

Claudio Vincenzi

Father Simeon

avatar van Kloxtreme

Kloxtreme

13 mei? nog beter! (nouja, 2 dagen, maar het is wel eerder)

zit erop te wachten!

avatar van nicobroeder

nicobroeder

hans zimmeeeeer

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Ik had ook niet anders verwacht. Die andere poster vond ik trouwens veel beter.

avatar van Jaegelsch

Jaegelsch

Het boek vond ik beter dan de Davinci Code, ik ben dan ook erg benieuwd!

avatar van Riddick

Riddick

Apple - Movie Trailers - Angels & Demons

Deze 'Sneak Peek' is erg mooi! Begin hoge verwachtingen te krijgen van deze film. (en dat wil ik eigenlijk liever niet, gezien de Da Vinci niet top was).

Heb het boek gelezen en die is meerdere malen beter dan de 'Da Vinci Code'.

avatar van Nyazzin

Nyazzin

Riddick schreef:

Apple - Movie Trailers - Angels & Demons

Heb het boek gelezen en die is meerdere malen beter dan de 'Da Vinci Code'.

Inderdaad een erg mooie sneakpeak, kreeg gewoon kippenvel van de muziek als je hem lekker hard aanzet.

Deze staat in ieder geval in de watchlist van films voor dit jaar!

Leland Palmer

Hans Zimmer is een held. De muziek in de Sneak Peak klinkt weer eens meesterlijk. Ziet er sowieso geweldig uit trouwens. Veel ''kippenvelmomenten'' en daar hou ik wel van Ik kijk hier nu ook wel erg naar uit.

JacoBaco

Dit lijkt me weinig aan en ik ben die Tom Hanks nou wel is een keertje beu. Die gast komt nu al 25 jaar lang zo'n beetje ieder jaar met minstens 1 film. Op een paar redelijk extravagante rolletjes na, zijn het altijd weer diezelfde saaie, zoetsappige en herkenbare rollen die hij aanneemt. Ja, hij acteert steengoed, maar dat is niet genoeg.

JacoBaco schreef:

Idd, hij speelt altijd hetzelfde karakter.

Ben wel benieuwd naar de sneak peak, ga hem nu even bekijken!

• 2041 berichten

Sneak Peak gezien en de muziek van Hans is erg mooi. Kijk erg naar zijn album uit!

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

JacoBaco schreef:

Tja,je kijkt ze blijkbaar wel allemaal als je hem zat bent.

Ik ben zeker geen Tom Hanks fan en geef toe dat die vaak hetzelfde type speelt,net als Al Pacino,maar net als Pacino is die wel goed.

Films als The Green mile & Road to perdition stijgen naar een hoger niveau dankzij hem...

En 1 film per jaar valt mee,je ziet weleens acteurs die 4x per jaar in een film spelen.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Ik vond The da vinci code erg matig,heb een 2 gegeven.

Maar verheug me toch wel op deze film na het zien van de trailer,ik verwacht een veel betere film.

LEIDENAAR187 schreef:

Tja,je kijkt ze blijkbaar wel allemaal als je hem zat bent.

Minstens 1 per jaar he. Hij maakt er ook wel eens 3 per jaar.

En ja, veel van zijn films kijk ik wel omdat de film er omheen vaak wel goed is. En ik wil toch ook graag mee kunnen discussiëren hier op moviermeter.

Acteurs die 4 films per jaar doen. Jason Statham.

LEIDENAAR187 schreef:

je ziet weleens acteurs die 4x per jaar in een film spelen.

Huh, echt? Michael Madsen heeft bijv. stuk of 30 filmpjes staan voor dit jaar

avatar van Metalfist

Metalfist

Waar hij meestal maar 5 minuten screentime in heeft...

Leland Palmer

Dat was het punt dan ook niet

• 2041 berichten

Wat boeit het in hoeveel films hij per jaar speelt, als ie maar goed speelt.

Albus Dumbledore schreef:

Wat boeit het in hoeveel films hij per jaar speelt, als ie maar goed speelt.

Dat is wel heel belangrijk ja. Jullie hebben er dan alleen waarschijnlijk veel minder last van dan ik, maar er zijn op het moment acteurs die ik net even te vaak in een film zie verschijnen. Hoe zal dat komen? Omdat ze erg goed zijn.

Samuel L. Jackson maakte in 2008 al 5 films. Iron Man niet meegerekend. Die vent kan je iedere rol geven. Of hij nu een badguy moet spelen of een antiheld, hij doet het vrijwel altijd uitstekend. Nou, daar wordt dus riant gebruik van gemaakt of juist misbruik. Maar je moet het ook van Jackons kant bekijken. Hij speelt gewoon erg graag in films.

Alleen hoe goed hij ook is, het is een beetje vervelend nu.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Samuel L. Jackson mag dan wel een goed acteur zijn, maar wanneer je die vent in werkelijk elk prul voorbij ziet komen doet dat toch wel afbreuk aan zijn 'bad motherfucker' imago. Wat dat betreft lijkt hij wel wat op De Niro en Pacino; die lijken het ook te hebben opgegeven ooit nog te schitteren in een film zoals ze dat vroeger deden.

JacoBaco

Over prullen gesproken. Zijn rol/personage in films als xXx en Jumper zijn voor mij zo'n beetje het dieptepunt van Jackson.

Al had hij eigenlijk ook nooit aan Star Wars moeten beginnen, maar dan puur omdat hij gewoon echt niet in die films past.

avatar van Alfred Mok

Alfred Mok

Dit lijkt mij wel een bioscoopbezoekje waardig.

Na de trailer gezien te hebben en het voorgaande deel ben ik wel benieuwd naar deze. Laat maar komen.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

JacoBaco schreef:

Nee, Jackson is geen Lando Calrissian.

Pastichio Rocker schreef:

Nee, Jackson is geen Lando Calrissian.

Hmm.. waarom voelde ik deze opmerking al aankomen?

avatar van Ondergronds

Ondergronds

Poster spreekt me wel aan.

Ondergronds schreef:

Poster spreekt me wel aan.

Vroeger huurde ik zelfs films n.a.v. de poster.

avatar van Gil -Galad

Gil -Galad

Die stem zal wel gemaakt zijn voor gezien te zijn, of niet? Lijkt me niet dat hij nu al ergens te zien is...

avatar van funland

redelijk

yea right...

avatar van Ralf81

Ralf81

Het boek was geweldig! Hopelijk weet de film dezelfde sfeer te creëren!

avatar van Cammiu

Cammiu