• 9.369.636 stemmen

Genre: Western

Geregisseerd door: Fred F. Sears

Met onder meer: Philip Carey, Gene Evans en Martha Hyer

Plot Wyoming Renegades

"No man's life or wife or land is safe - till the women of Broken Bow line up with their men and start shooting!"

Brady Sutton verlaat na drie jaar de gevangenis en hij wil nu op het rechte pad blijven. Brady was ooit een lid van de Butch Cassidy bende, die nog steeds denken dat hij één van hen is. Wanneer Butch Cassidy en zijn bende de bank beroven krijgt Brady de schuld en omdat zijn stadsgenoten achter hem aan zitten, sluit hij zich bij Butch aan. Brady's vriendin Nancy Warren was de enige die nog in zijn onschuld geloofde.

Brady Sutton (as Phil Carey)

Butch Cassidy / George Leroy Parker

Petie Carver

George Curry

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Sedert 7 aug. 2012 op DVD verkrijgbaar.

avatar van Brix

Brix

• 19675 berichten

Verrassend goede town-western met bekwame acteurs.

Met name Carey, Evans(Butch) Hyer, William Bishop (Sundance) Roy Roberts (sheriff) en Douglas Kennedy zijn uitstekend.

Goede shoot-outs en vuistgevechten

Butch Cassidy en de Sundance Kid zijn geen fijne vrolijke maatjes zoals in de versie met Redford & Newman destijds.

Ik ben voor korte westerns, maar deze had van mij best nog een minuutje of tien langer mogen duren.

avatar van clubsport

clubsport

het einde is verassend , wellicht net wat te ongeloofwaardig maar goed , er valt verder best wel gnoeg te genieten

van deze western die naar mijn mening zeker hoger dan 5,7 op IMDB waard is .

avatar van MarkAjx1

MarkAjx1

5.6 inmiddels zelfs op IMDB. Waarschijnlijk vanwege de matige karakter-uitdieping vooral van de bende, het gehaaste opbouw van de film als je al van opbouw kan spreken (het leek zelfs wel of je ergens op de helft van de film in sprong bijvoorbeeld). Het was zelfs bij vlagen slordig. Op een gegeven moment schiet 1 van de hoofdpersonen 1 of ander beest neer die dreigend was maar je zag nog niet eens waar ie nou eigenlijk op schoot. Verder vond ik de vechtscenes wel interessant en er zaten een paar aardige scenes tussen.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik heb mij afgelopen vrijdagavond prima vermaakt met de herziening van deze prima western.