Genre: Drama / Thriller
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Christian Duguay
Met onder meer: Mila Kunis, Gregory Smith en Peter Stormare
Plot Boot Camp
"Every year troubled teens are sent away to change their lives. On this island they must fight to save them."
Overal te wereld zijn honderden opvoedkampen. Ze worden stuk voor stuk niet in de gaten gehouden door de overheid. De meeste bereiken op een respectabele manier hun doel. Maar sommige zijn de hel op aarde. Sophie is volledig losgeslagen. Ze is totaal onhandelbaar en schopt overal tegenaan. Haar ouders hebben het compleet met haar gehad. Nadat ze op een avond compleet uit haar plaat is gegaan op een feestje van haar ouders, wordt ze plots ontvoerd door een groep mannen. De volgende dag wordt ze wakker op een boot richting haar grootste nachtmerrie.
Sophie
Danny
Girl
Rhonda
Erwinner
Deze regisseur wordt steeds sterker.
Nu maar hopen dat dit leuk wordt.
In April te huur
Rudeo
Ik vond het opzich niet een slechte film, interessant dat dit soort kampen er ook echt nog zijn of zijn geweest op deze aardbol, best ziek. Maar met dit onderwerp word verder niet veel orgineels gedaan, het was een beetje wat ik er van verwacht had, het verhaal vond ik daarom een beetje dun.
Skuller
Geen slechte film, maar ook niet bezonder.
Dat dat soort pratijken gebeuren in dat soort kampen verbaast mij niet echt,aangezien er totaal geen toezicht op is.
Tegen het einde vind ik het verhaal ongeloofwaardig worden.
Al met al een redelijke film.
grid8400
tja. eigenlijk best wel een B-film, maar op 1 of andere manier bleef hij boeien. Toch met interesse uitgekeken en toch wel een okay film.
Naduah
Ik vond de film absoluut niet slecht en ik vind het juist goed, dat het nogmaals wordt belicht middels deze film. Als dit soort praktijken doorgang zouden vinden, zonder dat men in opstand zou komen, dan volgt er uiteindelijk een soortgelijk concentratiekamp en ik dacht, dat we dat met zn allen niet meer wilden. Jongelui vastketenen aan stenen in de woeste zee of die strafputten....dan ben je toch een gestoordeling, die van 'zijn' zogenaamde kinderen een sekte probeert te creeëren....Walgelijke praktijken en met name omdat het waargebeurd is, scoort deze film hoog bij mij.
dope
- 20068 stemmen
Gezellige boel daar, leuke ouders ook. Zal ik toch maar wat voor moederdag kopen.... je weet maar nooit! Vond de film wel goed, bleef interessant tot 't eind.
mikey
Waargebeurd: afvragen in hoeverre natuurlijk. Niet dat ik het bestaan ga ontkennen van dit soort instituten die kinderen ontvoeren om ze vervolgens te drillen. Volgens de Sopranos zijn deze kampen altijd in die staten waar je volgens de wet kinderen mag slaan. Bizar eigenlijk. Deze laarskamp lijkt me best wel wat, ticket to the tropics, met een beetje aanpassingsvermogen kan je lekker een jaartje luieren in de zon. De jeugd ziet er trouwens erg oud uit in deze film. (gemiddelde leeftijd 21 jaar?). Enkele verhaalstructuren zijn bijzonder overdreven: hoe overtuig je je ouders dat juist deze bootcamp in de stille oceaan de juiste voor je is
. Ik had wat meer gehoopt op exploitation en wat minder gedram zou ook prettig zijn geweest.
viewtiful
Het is inderdaad geen slechte film, maar wat wordt er veel geslagen zeg. Stiekem hoop ik dan dat er een jongen bij zit met Matrix-genen
Want ik word zo boos als ik zie hoe al die "kinderen" geslagen worden.
Waku
Aangenaam verrast na het zien van deze film.
Al frons ik wel mijn wenkbrouwen aan begin en afloop van dit verhaal dat de gebeurtenissen wel eens echt gebeurt zouden kunnen zijn.
In ieder geval zouden dit soort kampen daadwerkelijk bestaan(hebben)
Terug naar de film.
Ondanks dat het liefje an de hoofdrolspeelster wel heel makkelijk in het kamp terechtkomt en het einde een beetje overdreven is en tikkeltje ongeloofwaardig is"Boot Camp" boeiend genoeg om te blijven volgen.
Een beetje standaard.
Slechte bewaker, kinderen met een slechte jeugd of gewoon moeilijk opvoedbaar..
Toch de moeite waard.
Multivitamine
Erg goed verhaal, echte aanrader..
je weet maar nooit!
totalreject
Goede film, leuk gespeeld. Alleen vind ik de link met Battle Royale (op het hoesje) zwaar overdreven. De enige overeenkomst is dat probleemjongeren op een eiland in de handen van een maniac terecht komen. Meer niet.
Gruwelijker dan BR is ie al zeker niet. Desondanks wel een leuke boeiende film.
Mescaline
Zeker een boeiende film die het kijken zeker wel waard was..! de meeste acteurs acteren degelijk.. op een paar nagelaten.. jammer genoeg niet de hele cast..
Het verhaal opzich kwam goed naar voren.. maar had zeker voor een thriller nogwel watmeer actie en spanning kunnen hebben.. een paar scenes vond ik minder zoals: De scenens dat die kinderen moeten vertellen waarom ze daar zitten en anders worden geslagen en op stang worden gejaagd door de rest van de kinderen.. mij valt hieraan op dat die kinderen die hun verhaal moesten doen maar weinig weerstand boden.. ze vochten of schelden geen eens terug wat in mijn ogen zeker voor die jongeren niet realistisch is.. en die scene van die jongen die verdrinkt.. eerst zie je hem gewoon het water in duiken.. en je ziet hem zelfs zwemmen! later zeggen ze dat hij nietkon zwemmen en daarom verdronken was.. vond ik een beetje slordig.. en natuurlijk de scene dat ze van het eiland proberen te ontsnappen.. beide hebben hun tshirt nog aan waarop staat dat ze uit dat kamp kwamen.. logisch dat dat hotel dan een belletje geeft dat die kinderen daar zijn.. voor de rest leuk filmpje die boeiend genoeg is om eens gezien te hebben.. 3,5 sterren.
Ellen1982
Ik vond het wel een leuke film. Weet niet of het echt gebeurd op deze manier, maar werd geloofwaardig neergezet.
pieter_77
De film begint wel goed, maar hoe verder hij komt, hoe slechter hij wordt. Het wordt dan gewoon ongeloofwaardig. De cast is niet super, al vind ik Peter Stormare goed acteren. Maar dit vond ik in PB ook al. Er zal heus wel wat waarheid in zitten.. maar daar zal moeilijk achter te komen zijn. Al met al niet meer waard dan een 2.0.
j3r03n
Ik vond het een erg saai film.Heb me geen moment vermaakt en zelfs de fastforeward knop regelmatig gebruik.
Er gebeurt eigenlijk helemaal niets in de film en het eind van de film als alle kinderen in opstand komen is wel heel erg voorspelbaar. Dat zie je van mijlen ver aankomen.
daarom een 1 voor de moeite.
Ellis85
ik vond het een hele goede film, heb vaak met de krop in de keel gezeten, het is gewoon verschrikkelijk om te zien wat ze met die kinderen doen allemaal, en dan nog te bedenken dat zulke praktijken zelfs vandaag de dag nog steeds bestaan... man ik zou die leider en al die gestoorde anderen laten martelen en lijden tot en met!
van mij krijgt deze film een dikke 3.5
Keane1983
Erg goede film, acteer werk was goed en het verhaal zat ook goed in elkaar.
ik hoop alleen niet dat dit in het echt ook gebeurd, hoewel ze wel zeggen dat het op waarheid is berust......
4.0 ster
Rik^
Net gezien en erg onder de indruk. Vond het alleen wel lastig om naar Mila Kunis te kijken aangezien ik haar meteen met "That '70s Show" associeer. Ze acteerde overigens prima.
Een goed verhaal die een realistische indruk geeft. Het liefdesverhaal maakt het wel wat luchtiger allemaal.
the-hague-pride
geweldige film, prima acteerwerk en goed verhaal, al is het helaas deels werkelijkheid. en hou van opstandjes dus hij werd perfect afgesloten voor mij
blondegod8
Weinig bijzondere film, ook meer "drama" dan "thriller" . Echt veel spannende momenten zitten er niet in. Nee.....een 2,5 * meer zit er niet in.
ericwie
Prima filmpje!
Niet echt spannend, maar kijkt lekker weg, kon mij in elk geval wel boeien.
Achilles
Matige film..had veel meer pit verwacht in deze film. Ook kwam er niet echt een spetterende climax .
modinator
Deze film kon mij nergens boeien.Ook de aanleiding tot het sturen naar zo'n kamp kon wel beter worden uitgelegd.Ik bedoel na een keer je kamer niet opruimen lijkt zo'n kamp een beetje overdreven,toch?
tal1b
niet slecht, maar ook niet goed, totaal geen verrassende elementen.
te standaard
Mcgyver2503
Goede film met een goed verhaal.
Zeker de moeite waard om te kijken.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime