• 9.375.523 stemmen

Geregisseerd door: Adam Marcus

Met onder meer: Val Kilmer, Gary Cole en Jennifer Esposito

Gesproken taal: Arabisch, Russisch, Frans, Spaans en Engels

Plot Conspiracy

Een commandant van de Amerikaanse Marine raakt gewond tijdens een gevecht in Irak en wordt terug gestuurd naar de VS. Eenmaal aangekomen wil hij een vriend opzoeken. Maar dan ontdekt hij dat zijn vriend is verdwenen en iedereen in de buurt ontkent ooit van hem te hebben gehoord.

• 1944 stemmen

Wat moet ik hier nou van verwachten..?

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

val kilmer doet het altijd wel goed!

avatar van Legan

Legan

Niet echt slecht maar wel 'zwaar' tegenvallend. Tegenvallend vooral qua cinematografie maar ook qua acteren, dialogen, actie, verhaal, 'spanning', mysterie, 'stunts', personages, voorspelbaarheid, decors, aankleding, en ga zo maar door.

3,0 uit 10 (1,5*)

avatar van Miss Sway

Miss Sway

filmposter ziet er al clishematig uit. Trekt me totaal niet.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

okay, deze film is slecht! dat gezegd hebende....

in het verleden heb ik film's gezien met Val Kilmer die best goed waren! een acteur met een grote naam. maar deze film laat helaas zien dat het afgelopen is met Val. het neemt een beetje Steven Segal vormen aan zelfs! zijn acteer talenten komen nu niet meer verder dan boos en gefrustreerd kijken. jammer, maar zo gaat het soms met acteurs die vroeger hot waren en nu fatsig en zonder passie. en dan krijg je aanbiedingen van films met B-acteurs en een simpel verhaal. triest eigenlijk.... wel moet ik zeggen dat Jennifer Esposito mij nog deed boeien. nou ja ... ze sprong er uit omdat zij de enige was die kon acteren en dus boven de rest uit steeg. gelukje bij een ongeluk? ze moesten iedergeval blij zijn geweest met zo'n actrice die nog iets neerzette naast de mislukte "ster acteur" Kilmer. wilde een 1.5 geven, maar Jennifer maakte er een kleine 2.5 van!

avatar van die hard

die hard

Om de film "slecht"te noemen vindt ik niet terecht.

Val Kilmer is ook niet mijn favoriet, maar dat waren velen in deze film niet.

Enfin, De film heeft genoeg aktie. Het gaat niet altijd om de acteerprestatie, maar je kijkt hier naar een simpele film met overdreven en veel aktie.

De film kijkt lekker weg

avatar van Reticulated

Reticulated

Redelijk vermakelijke film, heb me van begin tot einde geen moment verveeld.

Ik vond de film absoluut niet slecht, maar super goed vond ik hem ook niet.

Leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Raffael77

Raffael77

Idd. 3,0

avatar van -P-

-P-

Ik heb me ook absoluut niet verveeld met deze film. De spanning is continue aanwezig. En naar mate de film vordert wordt hij al beter.

verwacht geen mega actie film. Er zit genoeg in maar dat komt pas laat. En bovendien heeft deze film dat ook niet echt nodig om interessant te zijn.

avatar van rtt

rtt

Deze film is geen hoogvlieger maar desondanks een lekkere wegkijkfilm. Een film om niet al te lang bij stil te staan.

avatar van chembrother

chembrother

Deze film scoort op één punt verschrikkelijk goed: een Amerikaanse clichéfilm zijn. Wat een fluffy Val Kilmer niet kan helpen is dat deze film al zo vaak in een net iets andere vorm is opgenomen en verfilmd. Verschrikkelijk hoe voorspelbaar de film is en hoe weinig nieuws er onder de zon is. Je kunt hem met gemak opzetten en afkijken maar verwacht niet teveel van het goede. Een middelmatige film 2,5*

avatar van Nsane

Nsane

Vind Val Kilmer niet slecht maar is ook niet mijn favoriet.

Heb de film gezien en moet zeggen dat ik nog altijd op de te verwachte actie zit te wachten.

Was geen slechte film maar op het moment dat je een marinier waardige actie verwachte kwam die er dus niet.

Val is wel een beetje aangekomen. Hoop niet dat hij een tweede Steven Segal gaat worden.

Ik geef toch een 3.0

avatar van markel66

markel66

Met niets te verwachten nadat ik eerst de reactie's hier had gelezen, viel het mij toch wel mee.

Inderdaad slecht acteerwerk van Kilmer, zeker in het begin.

Maar ik heb me toch wel vermaakt, Film komt gewoon een beetje langzaam op gang, erg voorspelbaar eind, maar daarom niet slecht.

Verstand op nul en kijken.

avatar van Lee72

Lee72

Duidelijk te zien dat Val Kilmer ook een jaartje ouder wordt (en dikker). Ik vond hem in Kiss Kiss Bang Bang erg goed en ook in Mindhunters speelde hij aardig. Dit is echter een wanprestatie in een draak van een film. Hij kan beter stoppen met acteren wat mij betreft. Niet dat de overige acteurs hun werk wel goed doen, maar dat terzijde. Wat een stelletje b-acteurs bij elkaar zeg. Die vette kerel met die flaporen die ruzie zoekt in dat eethuis slaat werkelijk alles, wat een nono.

avatar van Lee72

Lee72

combi schreef:

val kilmer doet het altijd wel goed!

Nou, dat ben ik zeer zeker niet met je eens, ga de film nou eerst eens kijken voordat je commentaar geeft...

avatar van jorkie

jorkie

film begint wat saai maar wordt langzamer hand toch wel leuk..

voor als je niks anders te kijken hebt wel een aardige film..

avatar van tal1b

tal1b

begin is aardig, beloofd wat.. echter het draait uit op 'n wat rambo achtig gebeuren.,

Het einde is helemaal ongeloofwaardig..

toch 'n 1,5 dit is voor de 1e 30 min.

avatar van han de barman

han de barman

mwah.... beetje vaag.

Het lijkt in het begin heel wat, maar niet lekker uitgewerkt.

avatar van rpjvdh

rpjvdh

Vreemde rol van Kilmer... Laten we hopen dat hij niet teveel van dit soort dingen gaat doen aangezien hij wel bewezen heeft talent te bezitten... Geef 'm een goede rol en hij is weer terug... Hier is het duidelijk dat hij er geen zin in heeft... Centen pakken en wegwezen

avatar van ken1976

ken1976

Om te beginnen deze film was zker geen laagvlieger maar qua verhaal en akteurs echt te simpel.!

De film op zich keek lekker weg maar je moet geen goeie aktiefilm verwachten.

Val Kilmer is bekend geworden door TOP GUN , wie kent die film niet .

Ik vind Val Kilmer nog steeds een goede akteur maar goed de jaren gaan ook meetellen en om je in deze tijd nog als topakteur staande te houden is behoorlijk pittig omdat natuurlijk de concurrentie aardig goed is .

De topakteurs uit deze tijd zijn gewoon een kalliber hoger, qua niveau .En helaas kan ' the Iceman' daar niet meer aantippen! Alleen de grootste uit die tijd blijven over, om zich in het heden te bewijzen. Denk bijv. aan Tom Cruise

Maar goed, niemand blijft jong dus helaas we moeten eraan geloven.

Kortom 3 sterren omdat ik de film toch wel een voldoende gun en ik nog wel respect heb voor Val!!!

avatar van spinnerxx

spinnerxx

heb de film nog niet gezien...maar het verhaal komt een beetje over 1 met the forgotten...gok ik zo

avatar van Cfour

Cfour

Respect voor ken1976, ik had het niet beter kunnen verwoorden!

3,5 stars

avatar van rpjvdh

rpjvdh

Ken1976 lult uit z'n nek... Leeftijd heeft bij acteurs geen reet te maken met acteer-prestaties... Anders als bij actrices die, zodra ze een bepaalde leeftijd bereiken waarbij het lichaam een beetje begint uit te zakken, geen goede rol meer kunnen bemachtigen... Acteurs daarentegen hebben daar veel minder last van...

Idd.

Morgan Freeman, Jack Nicolson en Robert DeNiro vervelen me ook nog langer niet, en dat heeft niets te maken met leeftijd maar voor hoeveel geld je het doet.

(en het plezier in het vak natuurlijk..! )

avatar van Killerbert

Killerbert schreef:

inderdaad niet de beste actie film

film kijkt goed weg

verhaal redelijk en redelijk uitgevoerd

ït is een drama geen aktie.

4.5* voor de moeite.

Annaa schreef:

Wat denk je nou zelf, jezus zo 'n domme opmerking zie je maar zelden.
Gelukkig maar!!

Dankje! Ja, ik doe m'n best hè.

Dom sch**p

avatar van MarkB

MarkB

Redelijk vermakelijke film, heb me van begin tot einde geen moment verveeld.

Vond wel dat het hier en daar slecht acteer werk was waardoor het soms wat irriteerde.

Geen spijt gehad iig.

avatar van starbright boy

Persoonlijke aanvallen + een reactie verwijderd.

avatar van equisist

equisist

topper...zoals eerder gezegd hoe lager jullie als clan goede films afkraken hoe hoger mijn stem...5 dus