• 9.379.403 stemmen

Geregisseerd door: Burr Steers

Met onder meer: Zac Efron, Leslie Mann en Matthew Perry

Releasedatum: 23 april 2009

Plot 17 Again

"Who says you're only young once?"

Het leven van de 37-jarige Mike O'Donnell is een complete chaos. Het wordt nog een stuk gecompliceerder als hij na een ontmoeting met zijn geestelijke gids weer in het lichaam belandt van de 17-jarige scholier, die hij eens was, wiens leven zelf ook niet bepaald op rolletjes loopt.

Mike O'Donnell

Scarlett (Teen)

avatar van Roos-_-

Roos-_-

*Joly* schreef:

Ik dacht dat het echt zo'n domme irritante film zou worden zoals HSM, maar dat viel gelukkig mee. Gwn 'n grappige film, wel erg voorspelbaar.

Mee eens !

avatar van daantje81

daantje81

Best aardig voor een doordeweekse dag maar wel heel voorspelbaar en een echte 13 in een dozijn film

avatar van Najade

Najade

Ik had veel meer komedie verwacht, dat viel dus wel tegen in deze film, jammer. Het was leuk voor een keertje. Voorspelbare film.

avatar van lagaiske

lagaiske

Doorsnee tiener komedie met hier en daar enkele leuke momenten.

Een ding stoort me wel en dat is:-Niemand herkend hem?

Uw kinderen vrienden en vrouw weten toch wel hoe je er op je 17 uitzag.

Ok uw kinderen dan wel van op foto's enzo.

Ook die basket trainer herkend de jongen niet?

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Een ding stoort me wel en dat is:-Niemand herkend hem?
1.32 "Wow, you look just like my husband, so weird!"

Daarbij zag hij er in het verleden beduidend anders uit (totaal verschillende haar- en kledingdracht bijvoorbeeld).

avatar van stuffie

stuffie

Captain Pervert schreef:

Ben jij ook al high?

Welke special effects heb je het in godsnaam over?

Dat ie van de brug af springt.

avatar van joyceny

joyceny

Dit is weer zo'n film van 13 in een dozijn. Leuk als je een puber bent, maar niet orgineel als je bent opgegroeid met dit soort films

avatar van Delvenaartje

Delvenaartje

Vind 'm flauw!

Echt niet een film die je MOET zien ofzo, just usual..

1.5* voor Zac Efron.

avatar van Saaaarrtje

Saaaarrtje

prima zondagmiddag film

avatar van RickZ

RickZ

Leuke komedie met grappig verhaal. Goed genoeg.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Een hommage aan de mooiste leeftijd uit ons leven. Hier en daar een beetje absurd. Ik vond het toch vreemd dat niemand, zelf de eigen kinderen hun vader herkenden. Ik denk dat we allemaal wel weten hoe ons vader eruit zag toen hij jong was. Dan was er ook nog dat "almost incest" kantje die ik wat misplaatst vond.

Maar over het algemeen viel het allemaal wel mee. Ook de eindaftiteling verdient een knipoogje, waar je foto's krijgt van de regisseur, producers... wanneer ze zelf 17 waren.

avatar van dikkop

dikkop

Lekkere film, mooi verhaal en een goede einde.

avatar van film88888

film88888

Verassende film.

Had geen hoge verwachtingen, maar de film viel zeer zeer goed mee, en was nog wel heel komisch.

Matthew Perry zie ik helemaal niet zo graag over het scherm verschijnen (Vind het persoonlijk maar een kwal)

Maar gelukkig werdt de man al na een vlotte 16minuten vervangen door tieneridool Zac Efron die nog wel best heel goed zijn best deed, en nog vrij goed overkwam. Want had altijd gedacht dat ik nooit een Efron film ging zien, maar het gebeurde dus toch, en 17 Again viel reuze goed mee, en vind het een zeer goede komedie.

Het verhaal was nog wel leuk.

En ook een heel goed nummer van The Kooks (Naive) dat zeer goed bij de film past.

Zeer leuke film.

3,5

avatar van Miron

Miron

Erg vermakelijke komedie dit.

Verhaal bouwt lekker op met enorm grappige en aparte scenes. De film zit vol met herkenbare thema's die een leuke draai hebben gekregen doordat de hoofdpersoon zijn jeugd opnieuw beleeft.

Soms dreigt '17 Again' flauw te worden maar tegen het einde nemen de emoties toe waardoor de film op een goede manier wordt afgesloten.

avatar van nadiah

nadiah

redelijk goede film, maar erg voorspelbaar

avatar van j.willems

j.willems

ik vond hem erg leuk zat wel een leuk verhaal in

had er eigenlijk niks van verwacht en viel toch goed uit

hij is echt leuk om te zien

avatar van mikey

mikey

Gezien in het vliegtuig

Film is totaal verpest door die musicalknul. Niet dat het anders een hoogvlieger zou zijn geweest. Want het verhaal is al 1000 keer eerder verfilmd. Als ik die Perry zou zijn geweest, zou ik wellicht best beledigd voelen dat die knul mijn betere 'ik' zou zijn. Alsof je met het uiterlijk van een 37 jarige vent geen problemen meer zou kunnen oplossen. Of ging die film daar niet over ??

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

De film pakt het allemaal erg verkeerd aan, want de fouten die Perry wil rechtzetten spelen zich in de volledige periode af, van zijn 17 tot zijn 37 jaar en niet alleen op het moment dat hij 17 was. Het is klinkklare onzin dat zijn vrouw dan wel 37 blijft. Wat wou hij nu bewijzen of oplossen? Het zou alleen zin gehad hebben was zijn vrouw ook opnieuw 17 geweest.

avatar van chocodillen

chocodillen

Erg leuke film! Had ik niet verwacht..

avatar van kmpstl

kmpstl

Zeer leuke film, echt een aanrader!

avatar van mikey

mikey

Om nog maar te zwijgen over dat gepreek dat die knul uitbraakt. Sterker nog hij deigt zelfs een keer de politie te bellen omdat iemand niet cool tegen hem deed. So not done!!

avatar van td1991

td1991

Leuke film.. Heb een paar keer erg moeten lachen. Ik vind het wel een aanrader!

avatar van Lov3ly

Lov3ly

Had meer van deze film verwacht.

Vond het wel leuk, maar had beter gekund.

avatar van Mavoe

Mavoe

Dat sommige mensen zo'n film als dit de maximale 5 sterren geven... Dit is echt zo'n 13 in een dozijn film!

Oke, ik geef toe, hij is beter dan ik verwacht had, maar de 5 sterren... Mensen, bewaar die nou maar voor het echte werk. Als je dit al 5 sterren geeft, wat geef je dan een film als the green mile oid?

avatar van whimp

whimp

Mavoe schreef:

The green mile is een drama film, je kan geen appels en peren met elkaar vergelijken, dit is een komedie. Vond de film niet voorspelbaar omdat mijn eerste gedachte was dat hij juist zijn tienerjaren over wilde doen om zijn "fout" te herstellen. Daarmee doel ik dus op het weglopen uit de wedstrijd. Verder vond ik iedereen goed spelen, het verhaal zat goed in elkaar, dat iemand zei dat zijn vrouw ook 17 moest zijn om het verhaal te laten kloppen begrijp ik niet, en de manier waarop hij zijn dochter zijn vriend te kakken heeft gezet was onvergetelijk. Mathew parry is ook niet mijn favoriete acteur, moest ook erg lachen dat iemand hem een kwal vind, alsof ie wekelijks bij mathew parry over de vloer komt, de rest van de acteurs waren goed, alleen de huilscene van de dochter kwam erg nep over en had wel wat meer uien nodig. Anyway, zit te twijfelen tussen een 3,5 en een 4, geef de film toch een 4 ook omdat komedie over het algemeen ondegewaardeerd word en het verhaal was goed.

avatar van timelezz

timelezz

gezien in het vliegtuig, tis dat ik dus niet veel beters te doen had, wat een matige voor de hand liggende film

avatar van akira

akira

Een niemandsdalletje ...

Big met tom hanks vond ik nog wel leuk en vermakelijk (een jongetje in een lichaam van een volwassene) , 17 Again is gewoon suf en saai.

avatar van Gameover

Gameover

Mavoe schreef:

Ik geef deze film geen 5. Ik zat eerder te denken aan een 3.

Wel vind ik de mening van persoon hierboven een beetje NOT DONE.

Dat jij je mening hebt dat mag en is helemaal prima, maar anderen hebben dat ook en ik ken ze niet maar er zullen vast mensen zijn die the green mile (ik vind hem schitterend) een 2 geven simpelweg omdat het hun type film niet is.

Dus laat mensen lekker in hun waarde en bekritiseer hun keuze maar niet.

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Best redelijk, maar ook behoorlijk flauw.
Leuk meisje die Michelle Trachtenberg dus die krikt het wel weer wat op allemaal. Toch 2x bijna moeten lachen, dus vandaar de score.
Het happy end en het als je het allemaal opnieuw zou mogen doen zou je het precies hetzelfde doen moraal is niks voor mij.

Ik vond hem wel leuk eigenlijk, gewoon vermakelijk.

In ieder geval niet zo als hsm, wat ik echt vreselijk vindt..