Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Burr Steers
Met onder meer: Zac Efron, Leslie Mann en Matthew Perry
Releasedatum: 23 april 2009
Plot 17 Again
"Who says you're only young once?"
Het leven van de 37-jarige Mike O'Donnell is een complete chaos. Het wordt nog een stuk gecompliceerder als hij na een ontmoeting met zijn geestelijke gids weer in het lichaam belandt van de 17-jarige scholier, die hij eens was, wiens leven zelf ook niet bepaald op rolletjes loopt.
Mike O'Donnell
Dom
Stan
G to the J
Leuke film...
Die gast komt hier toch net iets beter tot zijn recht dan de highschool musical ellende
Dianaa`
Erg leuk! Ik me kapot gelachen om Ned. Heerlijke grappen. Dit verhaal lijkt wel erg veel op de andere, maar is wel leuker en beter neergezet. Minder clichés en mooie ups en downs!
Niqk
ik was vrij verrast door deze film, ik had verwacht dat hij echt VIES, VIES tegen zou vallen.. maar dat viel reuze mee allemaal
Seifer
Hallow? Is er iemand hier slim genoeg om te zien dat dit totaal niet origineel is. De film 13 Going on 30 lijkt er echt veel op. Efron's acteerwerk valt mee, maar serieus wat heb ik een bloedhekel aan deze film
Nee het verhaal lijkt meer op de film met Lindsay Lohan, waarin zij met haar moeder van lichaam wisselt.
apolicum
verkeerde kant?
wanneer ben jij opgevoed? in de middeleeuwen ofzo
denk een beetje na voordat je wat post man.
niks verkeerds aan

_Claudia_
Erg leuke film!
Ik was zelf geen fan van Zac Efron, maar in deze film doet hij het erg goed en ziet er ook erg leuk uit
De zaal zat vol met meiden en we zaten allemaal de hele film lang te zwijmelen.
Nagini
Erg leuke film, leuke grappen en geen moment verveeld.
Vond 'm stukkkken beter dan in HSM. Daar vond ik 'm maar een irritant ventje, hier komt ie al wat volwassener op me over.
Ook leuk om naar 'm te kijken.
bloodymagic
Erg vermakelijke film, ook al is het een niet erg origineel onderwerp toch vind ik het een leuk onderwerp blijven
styloo
Niet geweldige film, de humor is al vaak gebruikt en erg cliché. Maar Zac Efron is echt een genot om naar te kijken, én hij kan goed acteren. Deze film is vooral leuk voor fans van Efron.
Sergio
Niks nieuws onder de zon, het is allemaal al een keer of tig gedaan.
Loutjeeh
Ik ben gister naar de film geweest. Ik hou niet zo van Zac Afron en zo als het al een aantal keer gezegt werd is het niet zo orgineel. Daar in tegen vond ik het wel erg leuk. Een aantal keer goed gelachen.
Ik vond wel dat Matthew Perry er erg oud uitzag. Logisch als je al 37 bent, maar ik vond dat hij zo 50 kon zijn.
r0biin
Leuke film...
Daar ben ik het echt helemaal mee eens!
Loveconfused
ik vond het eigenlijk niet zo'n heel leuke film. had er meer van verwacht, het verhaal klopt niet echt, want niemand herkende hem van de foto enz van waar hij jong was? deze film van Zac Efron is wel duidelijk een stuk beter dan Hairspray, want die had ik na een half uurtje al weer afgezet.
m1701
Niks nieuws onder de zon, het is allemaal al een keer of tig gedaan.
Is dat niet met de meeste films???
m1701
Ik vond em voor een comedy echt geweldig!!
Verhaal is niet bijzonder, maar wel heel erg
leuk uitgevoerd. Zac Efron speelt super!
De film was ontroerend, grappig noem maar op.
Zeker de moeite waard om te kijken!!
Rabbitto
erg vermakelijke film. die zoals LovexxYou al zei erg lang is. Wel vette shit dat er een Audi R8 inzit (Als fucking schoolauto XD) en een lamborghini Gallardo .
Dat maakte een hoop goed
max cady
Er zijn echt veel van dit soort films, het zit hem in dat deze boven het gemiddelde uitsteeg wat mij betreft. Vooral zijn "vader" vond ik vaak erg grappig! Leuke film ook om met de vriendin te kijken..
eefke123
ik vond het gewoon een geweldige film.
Zac Efron acteerde naar mijn mening goed én was op sommige momenten zo schattig !
het verhaal was misschien niet echt origineel maar blijft toch leuk.
L0sT_R3B3L
Zoveel van dit soort films,lijkt me helemaal niets
sandesh036
Heerlijke film. Leuk verhaal, goeie acteurs (ja zelfs die Zac Effron).
MARCUS CORVUS
vond 'em helaas niet grappig. heb geen 1 keer gelachen. overslaan, zelfs op zondagmiddag
vaneijck
Ik had een hoop goede recencies gelezen, dus dacht ik laat ik de film ook maar eens bekijken.
Sorry, maar ik vond hem echt saai, geen leuk verhaal en de komedie is naar mijn mening ver te zoeken...
Jammer, krijgt van mij slechts 2 sterren.
maxo922
Viel me best mee. Ik had me 'versproken' tijdens het bestellen van de kaartjes. Bleek toch wel aardig te zijn. Ben geen fan van Zac efron, maar hij acteerde niet zó slecht. Het verhaal, ja, om nou te zeggen dat het niet orgineel is, is nou niet zo orgineel, maar het was tenminste leuk uitgewerkt.
aardig filmpje, * 3,0
hansbreda
Saai, cliché, kortom matig. 2.5* is aan de hoge kant voor dit niemendalletje.
Tuigstation
Saai, cliché, kortom matig. 2.5* is aan de hoge kant voor dit niemendalletje.
Klopt vond het echt een belachelijk film en ik weet niet wat het is maar ik kan niet langer dan 1 min kijken naar Zac Efron of ik schiet onder de stoel met m'n oordopjes in. Verhaal niet verschrikkelijk slecht maar wat matig uitgewerkt.
matthijs_013
Juist door de lage verwachtingen enorm meegevallen. Ik heb van begin tot eind geboeid gekeken. Tuurlijk zijn er de nodige stereotypes, clichés en het - niet te ontbreken - moraal, maar de film biedt daarnaast ook een aantal droge en (daadwerkelijk) grappige opmerkingen en is vrijwel elke scène wel leuk. Zac Efron is tenenkrommend in High School Musical, maar in deze film bewijst hij dat hij misschien toch niet compleet waardeloos is. Ik vond juist Matthew Perry hierin op zijn slechtst, hij zou gewoon met pensioen moeten gaan om de eer hoog te houden.

[Video] Vijf andere memorabele optredens van de overleden acteur Matthew Perry (54)

The Perks of Being a Wallflower

127 Hours
Drama / Avontuur, 2010

Cheaper by the Dozen
Komedie, 1950
fake identitymiddelbare schoolpestenhigh school sportsfake identityadult as a childdo overage change