Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Burr Steers
Met onder meer: Zac Efron, Leslie Mann en Matthew Perry
Releasedatum: 23 april 2009
Plot 17 Again
"Who says you're only young once?"
Het leven van de 37-jarige Mike O'Donnell is een complete chaos. Het wordt nog een stuk gecompliceerder als hij na een ontmoeting met zijn geestelijke gids weer in het lichaam belandt van de 17-jarige scholier, die hij eens was, wiens leven zelf ook niet bepaald op rolletjes loopt.
Mike O'Donnell
Scarlett (Teen)
Dom
Stan
soom
Van de verkeerde kant zijn is een uitdrukking. Volgens mij bedoelde soom er verder niets mee hoor
!
maar ziet ie er gewoon een stuk beter uit dan de gemiddelde jongen en wil hij dat zo houden; dus zorgt hij goed voor zichzelf
Ik ga waarschijnlijk zaterdag zien hoe Zac het doet in deze film.
En jij kan dat zeker van andere personen zien omdat je ABBA the movie op 1 in je top 10 hebt staan?
Nee, inderdaad
!
Ik weet dat het een uitdrukking is, maar het is een beledigende uitdrukking die suggereert dat het VERKEERD is om niet hetero te zijn.
Het is een oude, achterhaalde uitdrukking die mensen beledigd.
Dan maakt het niet uit dat het niet slecht bedoeld is, mensen moeten hun vocabulair maar uitbreiden en leren dat er ook normalen manieren zijn om homoseksualiteit te verwoorden.
En daar mag iemand best op gewezen worden.
Ik hoop hiermee alleen te bereiken dat de volgende keer dat het over dit onderwerp gaat, jij, soom, een andere woordkeuze hanteert.
Verder no hard feelings.
Fijne dag verder!
Verder no hard feelings.
. Maar mag ik dan niet zeggen dat ik vind dat Zac homoseksueel is..? Hoe moet ik het anders zeggen? Het klinkt allebei hard, denk ik, want hij is geen homo, dat denk ik alleen maar. Anyway, ik zal er dan op letten.
mandy7
Mooi dat je geen hard feelings hebt.
Gewoon zeggen: ik denk dat hij homo is.
Simpel zat. is toch niks Verkeerds aan
Sjoerdow
Zeggen we tegenwoordig niet dat homo's van de andere kant zijn?
niet zo zeer de verkeerde dus!
simonaa
Het gaat volgens mij niet eens meer over de film zelf. Het grappige is dat meestal jongens onder de 30 heel goed weten of een ander homo is of niet. Dit omdat ze zelf nog niet weten of zij het misschien zijn. Dan kun je maar beter de ander uitmaken voor homo toch, want dan twijfelen ze in ieder geval niet meer aan jou. De aandacht is dan gericht op een ander. Meestal is dat zelfreflectie. Je hebt een vermoeden dat je het zelf misschien wel bent. Volgens mij kun je in alle gevallen gewoon beter je mond houden en je bezig houden met wat echt belangrijk is in plaats van mogelijk een ander kwetsen. M.a.w. on topic. Denk gewoon na wat je zegt. Het is echt niet stoer om zulke uitspraken te doen en al helemaal niet belangrijk wat de ander is. Tenslotte "van de verkeerde kant" of niet, iedereen heeft recht op geluk. En o ja. Ik ben het overigens niet.
MissyNador
Leuke film! Heb veel gelachen en me wel vermaakt. Hij keek wel lekker weg
drlina
Een heel erg leuke film, mooi om te zien. Ik vond het op het einde jammer dat het afgelopen was. Als die op dvd uitkomt dan ga ik hem zeker kopen!
I'm not gay.
Goed, ik denk dat er mensen over me heen gaan vallen, maar door het uitspreken van deze quote kon ik niet anders doen dan héél hard lachen. Mr. Zac Efron is namelijk wat mij betreft echt wel homo, van de verkeerde/andere kant, iets wat hij in de 3 HSM-films zeker liet merken, wat mij betreft. En nee, ik zeg niet dat het verkeerd is dat hij dat is/zou zijn, ik vind dat nu eenmaal..
Igby Goes Down was ietsje bitterder/wranger dan 17 Again, die eigenlijk vooral lichtvoetig was.
De situatie met de jonge Scarlett, en hoe Mike haar achterna rent, nadat hij die basketbal een paar keer laat stuiteren... Ik weet niet waarom, maar dat bezorgde me echt kippenvel, dat vond ik echt een hartbrekend moment. Wel een talentvolle jongedame ook, leek mij.
En nee, Zac is geen favoriet, zal dat, net als o.a John Travolta, nooit en nooit worden. Maar toch, wat hij hier deed was echt wel goed, dat wel. Ondanks dat hij geen favoriet is, dan, toch mij wel een beetje verrast met wat hij deed.
You look just like my husband, it's so weird.
Leslie Mann vond ik in Knocked Up (een paar dagen terug herzien) al erg leuk, samen met Paul Rudd, en hier vond ik haar weer erg leuk spelen, met een paar mooie momenten en blikvanger Zac Efron, die, het moet gezegd worden, toch wel heel veel meer kan doen dan een beetje stom meisjesharten veroveren en dansen. Maar hij zal nooit, nooit, nooit, nooit en nooit favoriet worden.
timburton
Gewoon zeggen: ik denk dat hij homo is.
Simpel zat. is toch niks Verkeerds aan
Ja, het is alleen een vraag of hij echt vindt dat het een homo is, of omdat hij hem gewoon een eikel vindt. Ik vind Efron een enorme kutacteur, maar ik zweer op het graf van m'n oma dat hij zo hetero als wat is.
Veruca
Onverwachte harde lachmomenten, die meerdere malen voorkomen, en tot verbazing zelfs een moment tranen in mijn ogen. Inderdaad, Zac Efron kan meer dan met een big smile rond banjeren in High School Musical.
Ik vond het echt een leuke film, ook al ben ik ook geen Zac Efron fan, moet ik toegeven dat hij toch wel een leuk koppie heeft.
een welverdiende *4
Kelzo
Heb m nog niet gezien, wil m zeker nog kijken, lijkt me best een leuke film.
missl
Wat een leuke verrassing. Ik ging er vanavond heen met wat vriendinnen omdat het een slechte film leek en we hadden zin in een avondje (uit)lachen. Maar deze film is met vlagen echt grappig. Natuurlijk is het geen orgineel verhaal en het verloopt allemaal zoals je verwacht dat de film gaat. Maar toch zitten er wel geslaagde grappen in. Efron is vast een hartenbreker, niet helemaal mijn kopje thee maar past wel helemaal in deze rol. Hij doet het grappig. Perry vind ik altijd leuk, jammer dat hij niet veel in deze film voorkomt. De beste vriend van Perry brengt ook regelmatig een lach op mijn gezicht. Al met al een zeer geslaagd en vermakend filmpje.
Astriid*
Heb m nog niet gezien, wil m zeker nog kijken, lijkt me best een leuke film.
ik ook xd
Pacino87
Haha zoveel gelachen vandaag in de bios, echt sommige momenten hele zaal ging los. Leuke film met goede humor
mandy7
Haha, ik vind hem wel cool, het is een mooie jongen, maar ja, daar kan die ook niks aan doen he, dus kan hij er maar net zo goed een berg geld mee verdienen
Ik weet niet of hij hetero is, hij heeft nu een vriendin in ieder geval, of dat altijd zo zal blijven, weet alleen hij.
Hij doet maar lekker
Dat de jeugd zich anno 2009 nog zo druk zit te maken of een acteurtje homo is....Lekker belangrijk.
Waarschijnlijk de droom van elke jongen die nog in de kast zit...
jamey
Lijkt me een leuke film =) ga hem nog zien!
Waarom denkt iedereen dat zac homo is?? omdat hij zingt en danst xD Dus?
en so what? lkkr belangrijk idd
*Joly*
Ik heb zelf een bloedhekel aan "homo" Efron
maar het lijkt me wel grapige film =P
xTWILIGHTx
Het is een leuke film. Natuurlijk niet de best die ik heb gezien, maar wel oké.
Het is een aanrader voor alle HSM-fans!
(Uit eigen ervaring met mijn zusje.)
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Ongeloofwaardig op echt alle fronten, maar de acteurs maken erg veel goed. En dan nog hier en daar een paar leuke grappen...ik heb erg gelachen! 3,5*
funland
Hallow? Is er iemand hier slim genoeg om te zien dat dit totaal niet origineel is. De film 13 Going on 30 lijkt er echt veel op. Efron's acteerwerk valt mee, maar serieus wat heb ik een bloedhekel aan deze film
In 13 going on 30 en in Big, worden de hoofdrolspelers volwassen,
dus is niet geheel hetzelfde.
0.5 is een vrij belachelijke beoordeling,
het kan je ding niet zijn, maar dan nog,
een 2.0 zal dan beter op zijn plaats zijn
want het is gewoon geen slechte film.
en zac doet het heel leuk.
missl
Me dunkt, ook niet orginele films kunnen grappig zijn
SpooXxX
Ik heb een hekel aan Matthew Perry en zijn 5 andere friends.... Gelukkig voor was hij alleen maar in het begin en even op het eind in beeld.
Wat een leuke film vind ik dit. Een film met een verhaal wat in de èchte wereld zou rammelen aan alle kanten! MAAR aangezien we in Hollywoodland zijn, kan alles!
Het is een leuke vrolijke film. Zo nu en dan een grap waar ik echt om kon lachen. Hij scoorde redelijk goed bij mij. Tegen mijn verwachtingen in.
Dat Zac Effron de de HOT HUNK van het hier en nu is was me wel gelijk duidelijk.....
De vele dames in de zaal ( van diverse leeftijden overigens ) konden hun emoties niet de baas zijn. Ongeacht welke beweging Zac maar maakte. Kunt u nagaan hoe het er aan toe ging toen hij met een bloot bovenlijf in beeld kwam.
Toch vond ik dat dit de beleving van deze film net iets extra's gaf. Heb liever een zal vol gillende vrouwen dan een zaal vol kakkelende viswijven.....
wwelover
Een aardige film. Verre van origineel, want dit is de laatste jaren nu wel zo vaak gebruikt dat het eigenlijk schandalig is dat ze het nu weer doen. Maar ja dit maal gaat het om jongens, is toch wel wat anders. En het concept is wat leuker gebruikt vind ik. Vooral dat Efron steeds zo oudbollig doet vond ik wel grappig. En de humor was ook wel redelijk geslaagd. Alleen die beste vriend vond ik vaak iets te gemaakt grappig doen. Eigenlijk was die alleen grappig samen met de rector. Verder vond ik de relatie tussen Efron en zijn 'vrouw' wel grappig gedaan. Maar het was wel behoorlijk voorspelbaar. Was alleen wel blij dat het geen droom was zoals in Click.
Ik moet eerlijk zijn dat Zac Efron me positief verast heeft. Ik was eerst nogal anti-Efron, maar hij doet het de laatste tijd erg goed. Het is alleen jammer dat hij zo'n popi-opi uitstraling heeft. En de rest van de cast is ook okay. Perry is altijd wel grappig.

[Video] Vijf andere memorabele optredens van de overleden acteur Matthew Perry (54)

The Perks of Being a Wallflower

127 Hours
Drama / Avontuur, 2010

Cheaper by the Dozen
Komedie, 1950
fake identitymiddelbare schoolpestenhigh school sportsfake identityadult as a childdo overage change