Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Jonas Barnes en Michael Manasseri
Met onder meer: Sarah Thompson, Matt Dallas en Bill Moseley
Plot Babysitter Wanted
"No experience necessary..."
Een jonge tiener besluit om als bijbaantje te gaan babysitten. Ze wordt aangenomen als babysitter door een gezin in een grote boerderij, ergens op het platteland. Maar tijdens een avond oppassen ontdekt ze allerlei bizarre dingen en komt tot de gruwelijke ontdekking dat iemand het op haar heeft gemunt. Kan ze de nacht overleven?
Rebecca Miller
Chief Dinelli
Father Nicoletta
Sam Stanton
cambal
Heeft iemand deze gezien , ben erg benieuwd of hij goed is ?
ASman
Naar ht schijnt een erg goede horrorfilm. Speelt zich af op een boerderij en heeft Bill Mosely in een rol : kan volgens mij onmogelijk fout gaan.
aerts007
Is deze al uit? Lijkt me een zeer aardige film.
brave71
Het is een leuke film, maar echt spectaculair is hij niet.
De eerste score op Imdb was ook boven de 8 en ik dacht dat hij super zou zijn.
Maar helaas is hij niet meer als gemiddeld.
Het is een leuke film, maar echt spectaculair is hij niet.
De eerste score op Imdb was ook boven de 8 en ik dacht dat hij super zou zijn.
Maar helaas is hij niet meer als gemiddeld.
Als de hele filmcrew op IMDB stemt, krijg je al snel hoge cijfers
ralfsjam
nou, dat was het wel weer voor de amerikaanse horror's. heb er nu weer 4 gezien in 2 weken, en teleurstellingen alom! ook deze weer...
wat zal ik zeggen... onnozel, simpel, voorspelbaar? al 1000 keer gedaan? tjonge wat erg. zo moeilijk zou het toch niet moeten zijn om een redelijke film te maken met een budget als deze.
die amerikanen slikken alles.
weinig goeds. het enige aardige was Sarah Thompson, dacht even dat het de dochter was van Patricia Arquette. iedergeval, die oog opslag had ze...
aerts007
Wat een gedrocht van een film,de ontknoping slaagt werkelijk op niets.En wat een iritant kind!
Op IMDB krijgt hij inderdaad een stevige score, begrijpe wie begrijpe kan!
ralfsjam
Op IMDB krijgt hij inderdaad een stevige score, begrijpe wie begrijpe kan!
zoals zinema hier boven al schreef: Als de hele filmcrew op IMDB stemt, krijg je al snel hoge cijfers! wacht maar tot de stemmen op 500 staan
Wat is eng.......? Nee dit niet nou dan moet ie maar lekker smerig zijn en dat was de film helaas ook niet.
mixmaster
ach , we hebben dit soort films al 1000 x gezien.
werkelijk alles in deze film is cliche en al zovaak in andere films gedaan.
toch is het niet de slechtste die ik ooit gezien heb.
ken1976
De film viel erg tegen. Het verhaal slaat nergens op. Totaal geen spanning .....2,5 sterren!!!
ninoboy1
Film bleef me in spanning houden, tot ik ontdekte dat het kind hoorens had ,toen moest het voor mij al nietmeer!
Jonkovich
hmm ben benieuwd naar deze film
de reacties waren idd overal zeer positief
behalve hier :d
maarja we zullen het wel zien
_Moonwalker
Saai...weinig origineel...verder laten ze je met veel vragen achter, waar geen antwoord op wordt gegeven...al dat bloed hadden ze zich kunnen besparen.
brucecampbell
Wat begon als een kloon van When A Strangers Calls, kreeg na 45 min een plotwending waarvan ik dacht wtf? Niet slecht, maar morgen weeral vergeten.
balosa
vreselijke film, je wordt bewust op het verkeerd been gezet plus de zeer irritante onnozele gebeurtenissen (vrouw loopt langs de neergeslagen man, en natuurlijk pakt hij haar been, de dreigende muziek als de vrouw een mok uit de keuken pakt, toen ze op de vlucht was met die kerel op die quad viel ze natuurlijk weer zomaar even, op dit soort dingen zit ik nou echt niet te wachten)
maken deze film tot een ware irritatie !
coldheaven
Afgezien van de onverwachte plotwending en de komisch monoloog van de "slager" tegen Thompson was de film volgepompt met slechte clichés en ondermaats acteerwerk, het natte vaatdoeken plot daargelaten. Die muziek word je na 'n kwartier ook Gallisch van.
En de film begon nog wel zo veelbelovend
(oldskool horrortintje met passende melodie)
yvonn3
Ik heb deze film gisteravond gezien en vond het echt geweldig!
Ik heb me zonet ingeschreven bij moviemeter, ik las de afgelopen tijd al vaak reacties van films maar ik weet nu zeker dat ik daar absoluut niet op af moet gaan.
Bij zowat alle films waar ik de reacties op las waren het alleen maar negatieve reacties, dit is niet goed dat is niet goed enz enz..
Ik snap niet dat jullie alleen maar negatief kunnen zijn!
Mensen als jullie deze film nog moeten kijken het is een absolute aanrader, met een heel onverwachts script ik wist absoluut niet dat het zo zou lopen echt een hele mooie film!
Ik snap niet dat jullie alleen maar negatief kunnen zijn!
Vraagje Yvonne; heb je weleens een film ouder dan 10 jaar gekeken? Aan de hand van jouw opmerking concludeer ik van niet, anders had je geweten dat het plot van Babysitter Wanted (familie of gezin probeert een geheim te verbergen door iedereen te vermoorden) al vele malen is gebruikt in andere soortgelijke films, velen waaraan dit misbaksel niet kan tippen.
ralfsjam
Ik heb deze film gisteravond gezien en vond het echt geweldig!
Ik snap niet dat jullie alleen maar negatief kunnen zijn!
met dit berichte heb je jezelf meteen al als "niet serieus te nemen" gebrandmerkt. dat je veel negative reacties leest klopt misschien wel als je dit soort films kijkt. maar ik sluit niet uit dat er mensen zijn die dit een goede film vinden, maar een 5 ster geven? dat betekend zoiets als "meesterwerk", of te wel "gaat alle Oscars winnen" ...
tja....
coldheaven
Nou ralf, ik zie deze film nog best wat awards in de wacht slepen; vijf Razzies bijvoorbeeld..
ralfsjam
tja, die was ik even vergeten...
Spartaan1986
Aardige horrorfilm die beter was geweest als de laatste 5-10 minuten er niet in zaten.
Krappe 3*
Overigens in het buitenland een stuk meer gewaardeerd dan hier(zie score IMDB)
ralfsjam
Overigens in het buitenland een stuk meer gewaardeerd dan hier(zie score IMDB)
dat is vaak zo, en vooral bij Horror. andere landen vinden slappe amerikaanse horror's vaak nog wel te pruimen. als een horror op IMDB een 5 krijgt, kun je hem meestal gerust laten liggen.
coldheaven
Met horrors misschien, maar bij andere genres komen de ratings op IMDB veelal overeen met die op MM hoor.
ralfsjam
daarom schreef ik ook "vooral bij horror's".
bij andere genres liggen ze idd dichter bij elkaar.
op IMDB staat deze film voor een 6 (1190 stemmen) en hier is het een 4,96 (48 stemmen) en de teleurstellingen vliegen om je oren, en dat zal ook wel zo blijven denk ik.
AtragicHero
leuke film om eens gezien te hebben, verder weinig bijzonders.. film is spannend en luguber, het einde vond ik minder..
erik1677
dit is echt te saai voor woorden, nee verspilde tijd

Ils
Thriller / Horror, 2006