• 9.416.275 stemmen

Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters

Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi

Releasedatum: 9 april 2009

Plot Dragonball Evolution

"The legend comes to life."

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.

Sasja

niets wat we nog niet hebben gezien. En het is de trailer niet maar de teaser. de trailer komt misschien in december

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Bulma aan het vechten... Dat is wel heel origineel zeg.

avatar van Nomak

Nomak

Ik blijf erbij, die Goku ziet er niet uit. Jammer dat men daar geen andere acteur voor gekozen heeft.

PrinceVegeta

doet goku ook de kamehameha in de film?

zou wel stoer zijn joh

avatar van N811

N811

Tuurlijk, het is een Amerikaanse film.

hub_011 schreef:

Vegeta zit er idd niet in,maar een Piccolo is ook niet mis

Piccolo is zeker niet mis! ik vindt de attitudes van Piccolo en Vegeta allebei amesome! maar is het btw een feit dat de trailer in december komt? of is dat iets uit het geruchtencircuit ?. Of zijn de trailers/teasers die er te vinden zijn al de officiele?

SeamanNL schreef:

Volgens mij is het een feit dat hij in december uitkomt.

En idd Piccolo & Vegeta zij de toppers van Dragonball z

avatar van N811

N811

Misschien komt er wel een deel 2 met Vegata.

Je gaat toch geen dragonball Film maken zonder vegeta.

N811 schreef:

Misschien komt er wel een deel 2 met Vegata.

Je gaat toch geen dragonball Film maken zonder vegeta.

mocht er een deel 2 komen alleen als de eerste deel dan mee valt

alleen dan pas

eerst dragonball dan dbz en dan dbzgt

alles hangt af van de winst en de prestatie van dragonball

en vegeta die kwan pas in dbz of toch niet.........

dus loop te hard van stapel schat

roc12345 schreef:

mocht er een deel 2 komen alleen als de eerste deel dan mee valt

alleen dan pas

eerst dragonball dan dbz en dan dbzgt

alles hangt af van de winst en de prestatie van dragonball

en vegeta die kwan pas in dbz of toch niet.........

dus loop te hard van stapel schat

Als jij niet zo hard van stapel liep...misschien typte je dan wat rustiger en overzichterlijker ( No offense )

Ontopic:

Discussies en praatjes houdt je toch al voordat de film uitkomt, hij wordt k*t of hij wordt ' beter dan we hadden verwacht' en dan inderdaad een deel 2 erachter aan! ( Met Frieza, Vegeta etc )

avatar van Nomak

Nomak

Volgens mij hebben ze met 3 films niet genoeg.

Als je hier een film over gaat maken, dan moet je minstens een reeks van 5 films ofzo maken.

Neem nu bijvoorbeeld Frieza en Cell. Die horen al in een aparte film thuis. Die gaan ze al nooit samengooien in 1 film. En zoals de meesten hier wel weten zijn er nog heel wat mooie verhalen.

En of het nu een succes wordt of niet, als er 1 film wordt gemaakt, dan komt het vervolg wel vanzelf.

avatar van Respekked

Respekked

Jesus, die teaser/trailer ziet er echt verschrikkelijk uit. Veredelde power rangers..

avatar van Arbiter

Arbiter

Iemand al een plaatje van oozaru of picollo wanneer hij helemaal groen is?

SeamanNL

Mocht die floppen denk ik dat er alsnog wel een tweede deel komt. Zijn genoeg elementen/verhaallijnen uit de serie om er wellicht wel een goed verhaal van te maken. (Plus de Special Effects etc, want daar ben ik erg benieuwd naar)

Vanzelfsprekend zal het Japanse fighting style worden maar ik denk dat de krachten gaan tegenvallen in de zin van een bijvoorbeerd Kamehameha. Het zal wel lots of fighting worden met hier en daar een explosie en wat ki blasts ofzo.

Wat denken jullie ?

Nomak schreef:

Volgens mij hebben ze met 3 films niet genoeg.

Dat zou idd te veel van het goede zijn als Ze Frieza en Cell in een film stoppen je kan Frieza beter in een aparte film behandelen.

De Film met Vegeta,dan heb je natuurlijk nog Raditz & Nappa die een belangrijke rol vervullen.

Of er een Film met cell gaat komen dat denk ik niet maar ik hoop het wel

Of er een Film met cell gaat komen dat denk ik niet maar ik hoop het wel

cell zouden ze ook wel pale groen maken dan, als die komt in een vervolg

Als dat de Oozaru is ga ik nu oficieel zelfmoord plegen

Dit is toch wel een klap in het gezicht zo voelt het teminste

Ik wil niet dit http://dbthemovie.com/2008/11/05/mysterious-monster-goku/#more-1032

MAAR DIT!!!!!! http://trunks123.w.interia.pl/szablon_obrazki/oozaru%5B1%5D.jpg

Sasja

hij ziet er best goed uit, alleen niet voor een oozaru.

avatar van Hayabusa

Hayabusa

Het is duidelijk niet af, er komt ook CGI erbij kijken, helaas komt dit totaal niet overeen met de manga/anime. De "bek" is veel te plat.

Sasja

misschien is dit de begin fase van oozaru? dus nog niet het eind resultaat zoals we hem kennen van de mangas en anime

Ik denk stiekem (eigenlijk hoop ik het meer ) dat Dragonball toch een succes gaat worden... Ik heb me altijd wel afgevraagd hoe het zou zijn als Dragonball live action was, en nu gaan we dat zien!

(tussendoor even een vraagje: de film komt hopelijk toch ook in Nederland in de bioscopen?)

Chatwin is best goed gekozen. Hij heeft op zich best wel een beetje een look van Goku; niet echt populair en een beetje op de achtergrond, wat Goku toch eigenlijk best wel was in het begin?

Jammer vind ik wel dat Bulma nauwelijks blauw haar heeft, op dat ene plukje na? Bulma was toch echt te herkennen als die panische vrouw met dat knal blauwe haar.

Van Yamcha dacht ik in het begin: oh mijn God! Maar nu denk ik toch eigenlijk wel dat hij best goed gecast is, hij ziet er wel als een macho uit... wat hij dan niet echt blijkt te zijn

Wat ik ook wel jammer vind is dat Roshi geen witte baard & zijn o-zo beroemde zonnebril heeft!

En het is toch juist best slim van de regisseurs, of wie dat dan ook bedenken, om Piccolo niet dat ongeloofwaardige, groene kleurtje te geven, maar dreigend wit? (Of ik heb dat wel heel slecht gezien in die 'trailer') Net als Bulma, was Piccolo ook wel te herkennen met zijn groene kleurtje, maar ja, om dat nou in een film te doen...

In de special effects geloof ik wel. In die 'trailer' zien die Dragonballs er eigenlijk heel mooi uit, en de ki's zullen ook wel mooi worden.

Oew, best wel lange reactie. Ik wacht op commentaar...

avatar van grayfoxz

grayfoxz

Ben het met je eens op een paar vlakken astrid.

Natuurlijk is het (nagenoeg) onmogelijk om een anime serie helemaal hetzelfde naar een real-life action movie over te plaatsen.

Het nadeel is wel dat fans (zoals verschillende mensen hier, ik meegerekend) het toch wel een gemis zullen vinden dat o.a. krillin er niet in zit en dat er kleine maar toch duidelijke verschillen in verhaal en uiterlijk zitten.

desondanks kijk ik vol verwachting uit naar deze film en heb goede hoop. Nu maar wachten op de volledige trailer en natuurlijk de film zelf.

Als dat de Oozaru is ga ik nu oficieel zelfmoord plegen

Dit is toch wel een klap in het gezicht zo voelt het teminste

MAAR DIT!!!!!! http://trunks123.w.interia.pl/szablon_obrazki/oozaru%5B1%5D.jpg

dat is geen klap in je gezicht, dit is een schop onder je kl*ten

die hele oozaru slaat nergens op en ziet er niet uit

kunnen ze beter king kong erin pleuren met een wolfachtig tintje

Sasja

ach 1 voordeel: ze kunnen de film niet nog meer verkloten, dat hebben ze nu al genoeg gedaan

Sasja schreef:

zeg nooit nooit

als ze nog een shenron maken inplaats van een schaduw kunnen ze die ook nog verkloten

roc12345

deze dragonball monsters zijn er ook nog maar in de anime kwamen ze toch niet voor of wel soms

roc12345 schreef:

Nee zekers niet er kwamen wel rare wezens voor in de baba saga,maar zekers niet deze gekke dingen

PrinceVegeta schreef:

zeg nooit nooit

Ja dan krijgen we een berg geit te zien in plaats van een draak

roc12345

wat ik ook nog mag hopen is dat de achtergrond muziek van de film

in de bios een geweldige sfeer moet hebben

dat je echt zo een dragonball achtige sfeer krijgt

ik vin de volgende achtergrond muziek heel passend bij de film

http://nl.youtube.com/watch?v=q1n6kEqv05c van 0,10 tot 0,30

http://nl.youtube.com/watch?v=ijVvrHMaeQs van 0,14 tot 0,46

http://nl.youtube.com/watch?v=kIbzZkgyR1k geen idee maar wel de beste vind ik dan

en als je goed hebt opgelet dan hebben we in de uitgelekte teaser van dragonball een stukje van deze troep kunnen horen