Genre: Actie / Fantasy
Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi
Releasedatum: 9 april 2009
Bekijk via Disney+
Plot Dragonball Evolution
"The legend comes to life."
Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.
Goku
Master Mutaito
Carey Fuller
Emi
grayfoxz
mr-bibal heeft gestemd, moet je trouwens eens in zijn stemmen geschiedenis kijken. 5 x 5*
ddragon1690
Dat is wel het minste waar zorgen over gemaakt moet worden. Waarom is Piccolo niet groen is een grotere vraag...
Aan het begin van de film is piccolo geel achtig of zoals we hem in de onofficiele trailer zien. maar de makers hebben wel aangegeven dat aan het einde van de film piccolo wel groen zal zijn en zoals we hem kennen. dus er is hoop
Nomak
Ik hoop dat dit iets gaat worden, maar ik vrees het ergste.
Dragonball is gewoon animatie en ik denk niet dat het met echte acteurs goed gaat worden.
En die Goku lijkt me maar een sukkel. Hadden ze toch wel een andere acteur kunnen kiezen.
Madecineman (moderator films)
Berichten verwijderd over SMS taal. Dat is inderdaad niet toegestaan op MovieMeter net zoals off-topic discussies en gechat trouwens.
SeamanNL
Ik weet echt niet wat ik hiervan moet denken, ik heb net een de trailer gezien via MegaVideo, en ik ben gek van Dragonball al sinds het voor het eerst werd uitgezonden (zoals waarschijnlijk velen onder ons) maar of dit iets wordt ? tuurlijk op voorhand kan je van alles zeggen maar DBZ is zo'n uitgebreide animatie serie, de beperkingen in de film zal de fans niet echt bekoren ben ik bang, ik denk echt dat als de film komt dat mensen de hele film direct gaan confronteren met de animatie en dat je dan allemaal teksten krijgt als ' Dit klopt niet, dit kan niet, waarom is dat niet zo en zo gedaan als in de animatie, die ziet er anders uit, etc etc. Ik zou het het echt niet weten, ze moeten toch echt met iets heel goeds op de proppen komen.
PrinceVegeta
het zal nooit worden zoals in de series, daar moeten we maar mee leren leven ookal word het moeilijk, we kunnen alleen hopen dat het een superfilm gaat worden, ze gingen volgens mij een paar scenes overnieuw doen om het nog beter te maken dus wie weet he
SeamanNL
Laten we van het beste hopen. Vegeta is mijn favoriet maar zit er volgens mij niet in, het gaat gewoon puur om 'the journey' van Bulma en Goku naar de dragonballs, met piccolo als tegenstander. Dat kennen we dan in ieder geval nog uit de DB serie
hehe.
Bulma is ineens wel een fighting chick geworden als ik het zo zie. Maar! laten we het beste ervan hopen maar niet TE! want dan valt ie tegen.
hehe.
vegeta zit er jammer genoeg niet in nee inderdaad, ik denk dat bijna iedereen er al veel van verwachten van de film en dat ze daarom de trailer niks aan vinden.
maar nogmaals de trailer zegt ni veel over een film
maar nogmaals de trailer zegt ni veel over een film
Vegeta zit er idd niet in,maar een Piccolo is ook niet mis
zukoten
Dragonball vind ik de Beste serie qua anime een fan zou hier niet egt over horen te klagen dus ik hoop zelf dat de film eve goed als de anime is.....
Nomak
Het lijkt me wel dat ze van plan zijn om heel wat vervolgfilms te maken. Vegeta en de rest zullen dan wel in de volgende delen binnenvallen.
Ik heb in elk geval gemende gevoelens over de film. Animatieserie is bijna perfect en dat gaan ze met echte personen nooit kunnen benaderen. En zoals ik al eerder zei, die Goku lijkt me slecht gecast. Daar moesten ze een andere acteur voor kiezen.
Ik ben een fan de animatieserie, maar ik vrees dat deze film een teleurstelling zal worden voor mij en vele anderen.
hub_011
Nou perfect,de animatie serie is egt niet perfect zitten behoorlijk wat grote fouten in.
Maar het is idd wel de serie voor mij die het dichtst bij perfect komt.
PrinceVegeta
Maar het is idd wel de serie voor mij die het dichtst bij perfect komt.
als je goed oplet zit er idd wel veel fouten maar ons mening over DB veranderd er niks mee en het blijft 1 van de beste animatieseries
syno
eerste foto's van piccolo aka james marsters
eerste foto's van piccolo aka james marsters
sorry kerel maar die zijn al best oud
sorry kerel maar die zijn al best oud
egt niet
PrinceVegeta
nee echt niet die foto's zijn kei nieuw man
maar een paar maanden ofzo en er zijn al 20 links ervan
Arbiter
pale green
Ik weet niet wat je er pale green aan vind maar het is gewoon wit.
hub_011
als je goed kijkt zie je dat het heel lichtjes groen is
Ja zeg maar lijk achtig groen
Luijsterburg
Ai ai ai, ik ruik de flop van de 21st eeuw.
grayfoxz
Ai ai ai, ik ruik de flop van de 21st eeuw.
Overdrijven is een kunst zegt men... right.
Dat het niet aan jou verwachtingen zal voldoen betekend niet dat dit geen vermakelijke film kan worden. wacht maar af en geef je oordeel maar als je hem gezien hebt.
hub_011
Overdrijven is een kunst zegt men... right.
Een flop word het zeker niet,dit gaat een film worden die toch heel goed bezocht gaat worden.
Vooral omdat de mensen nieuwsgierig zijn
Kevin13
Vooral omdat de mensen nieuwsgierig zijn
de mensen die het gaan bezoeken zullen er ook rap spijt van krijgen...
hub_011
de mensen die het gaan bezoeken zullen er ook rap spijt van krijgen...
Ja dat geloof ik best,al hoop ik natuurlijk van niet.
Kevin13
als Dragonball liefhebber hoop ik ook van niet, maar wat ik voorlopig al gezien heb belooft niets veel goeds. Piccolo die lijkt op die gast uit Blade II, komaan zeg
hub_011
ja idd ik ben zelf een zeer groot fan van Piccolo,en ik vind het jammer hoe hij in deze film neer word gezet
Nomak
Piccolo die lijkt op die gast uit Blade II, komaan zeg
Mij vergelijken met die lelijkerd??
Nu ga je te ver!

Aangrijpend drama op HBO Max: 'I Know This Much Is True' behaalt hoge scores

De WOI-film 'Flyboys' met James Franco is nu gratis te bekijken op RakutenTV

Netflix verwijdert 'The Mauritanian' met Benedict Cumberbatch uit het aanbod

Van YouTube naar het witte doek: een greep uit de beste films gemaakt door YouTubers

Doragon Bôru Z 12: Fukkatsu no Fyushon!! Gokû to Bejîta
Animatie / Actie, 1995