Genre: Actie / Fantasy
Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi
Releasedatum: 9 april 2009
Bekijk via Disney+
Plot Dragonball Evolution
"The legend comes to life."
Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.
Goku
Master Mutaito
Carey Fuller
Emi
Sasja
Toch vind ik het raar dat ze Kami geen rol in deze film geven
of de film moet doorgaan met het martial arts tournament, dan zou het wel raar zijn, alhoewl is het wel raar aangezien goku een jaar of 18 - 20 is en king piccolo versloeg toen hij nog een kind was.
(nu ben ik in de war
ach ik heb ook eens op een DB site een link naar de teaser gezien en voordat je em aanklikt stond er een stuk tekst en ik weet nog dat er in stond dat yajirobe er wel inzit?!?!
misschien dat bepaalde personages nog erbij komen? ik zou het raar vinden als dat niet zo zou zijn
oh en ik las net dat Grandpa gohan er ook in zit
oh en ik las net dat Grandpa gohan er ook in zit
Ja dat is die kerel die in de matrix 2 de key maker speelde
Kevin13
dan is het al iemand waar we niet teveel mogen van verwachten...
waarom?
dus?
O.S.
Ik zat laatst Sin City te kijken en toen dacht ik wat als ze deze stijl ook voor Dragonball zouden gebruiken, alleen dan met kleur. Lijkt mij supervet en misschien zien de kamehameha's en dergelijke er dan ook realistischer uit? Deze film heeft dat niet, dus het zal wel bij een gedachte blijven, misschien dat ze er ook nog wel iets moois van weten te maken.
hub_011
In de stijl van sin city ja ja,nee dat gaat er mooi uitzien.
Kevin13
ja idd! Zou een prachtig effect geven aan de film. ook zullen de energiegolven er leuker uitzien en de personages zelf niet te vergeten!
hub_011
Ik vind het nog steeds super vet dat christopher sabat de stem van shenron inspreekt dat vind ik egt een grote pluspunt
PrinceVegeta
het zou ni slecht zijn als het zo was, maar dan is het niet orgineel meer vind ik dus kan maar beter zo laten als het is
jah zekers
nu maar hpen dat je shenron ook echt te zien krijgt inplaats van zijn schaduw
PrinceVegeta
en wie mag Christopher Sabat wezen?
de man die vegeta, piccolo, shenron en veel meer inspreken in de series
hub_011
http://www.imdb.com/name/nm0754526/ Hij spreekt de stemmen van Piccolo Vegeta Yamcha en shenron en nog een paar anderen in
O.S.
Is het nu wel origineel dan? Ik denk dat tegenwoordig alles al een keer is gedaan.
hub_011
Nee wat jij wil een sin city stijl dat is origineel
O.S.
Nee, dat zeg ik toch helemaal niet. Ik zeg juist dat mij het leuk lijkt als ze die stijl gebruiken, maar dan krijg ik het commentaar dat dat niet origineel is. no shit???? Daarom vraag ik, is dat wat nu is wel origineel dan? Blijkbaar niet, dus een argument van niks.
Chainsaw
Hoop offtopic- en chatberichten verwijderd. Doe dat allemaal maar verder via PM.
O.S.
zie jij mij zeggen dat ik de trailer heel goed vind?
lees eerst goed wat ik schrijf kerel, ik zeg alleen dat je kan zien hoe het ongeveer eruit komt te zien
Je zegt dat ze de film zo moeten laten als het nu is. Dus ik ging er vanuit dat je hem goed vind zoals ie is. Mja blijkbaar houd jij niet van goede films.
Sasja
en waaruit blijkt dat als ik vragen mag? als ik jullie top 10 lijsten bekijk staan er bij PrinceVegeta meer goede films tussen dan bij jou (maar dat is mijn mening)
een trailer/teaser geeft wel een eerste indruk en laat zien wat je ongeveer kan verwachten maar je hoeft een trailer niet goed te vinden om en film wel goed te vinden. het hangt er ook vaak vanaf of ze de trailer goes in elkaar kunnen zetten,
maar ze moeten de film ook gewoon laten zoals die is. als ze de film in sin city stijl zouden maken, zelfs als het er goed uit zou zien, zou dat alleen maar na-aperij zijn
O.S.
Lezen is een kunst. Het blijkt uit wat hij zegt(dus niet op zijn filmlijst): "Zie je mij zeggen dat ik de trailer heel goed vind?" Terwijl hij eerder heeft gezegd dat hij de film het liefst zo zou willen laten als hij het nu is(na aanleiding van de trailer dus). Mijn reactie daarop hoef je niet zo serieus te nemen maar het slaat wel op zijn tegenspraak.
Ik had het over sin city omdat IK dat een leuke stijl vond om voor deze te gebruiken, dat andere mensen het hier niet mee eens zijn is niks mis mee. Ik snap eigelijk niet waarom je daar ineens mee komt want daar gaat het hier niet over.
Dat jij qua filmsmaak meer in de richting zit van PrinceVegeta heeft hier al helemaal niks mee te maken. Waarom zou je je mengen in een discussie waar je niks van weet? Verder zie ik dat je op geen 1 film uit mijn top 10 hebt gestemd, dus waar baseer je je uitspraken dan op? Een top 10 zegt trouwens ook niet alles.
Ontopic maar weer?
AGE-411
Bijna 30 pagina's posts
Bijna 1 zinnig bericht
Bijna een trailer
record?
Fikret8
Bijna een trailer
Duurt minimaal nog een paar weken hoor, tot de official trailer op internet staat.
Ik heb hem teruggevonden
Geen veelbelovende trailer. Buiten de namen heb ik niets gezien wat ook maar een connectie heeft met Dragonball. Lijkt op peperdure Jackie Chan film...

Meer na Netflix-thriller 'Thrash'? Deze vergelijkbare films kijk je nu

Thriller 'The Interpreter' met Nicole Kidman en Sean Penn nu te zien op Netflix