• 9.375.053 stemmen

Love Lies Bleeding (2008)

Actie / Drama | 94 minuten

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Keith Samples

Met onder meer: Brian Geraghty, Jenna Dewan en Christian Slater

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Love Lies Bleeding

Een jong, hardwerkend koppeltje struikelt over een doos met 'zwart' geld na een vuurgevecht in hun appartementsgebouw. In de hoop een beter leven te kunnen leiden slaan zij op de vlucht met het geld, zich daardoor de woede op de hals halend van een corrupte DEA-agent, die voor niets ter wereld zijn geld wil kwijtraken. Daardoor wekt hij de nieuwsgierigheid van een detective op, die graag te weten zou komen wat er werkelijk aan de hand is.

avatar van henkbep

henkbep

redelijk spannende film met een behoorlijk verhaal waarin ook nog eens redelijk geod wordt geakteerd

tijdsduur is 94 minuten en lang genoeg om niet saai te worden.

avatar van GioFunny

GioFunny

slechte film,, teveel cliche`s en fouten, pff wat een domme actie/thriller. Met uitzondering van Slater , was er ook nog es slecht geacteerd. Deze film heeft trouwens wel eng veel weg van true romance, maar dan een mislukte versie

avatar van Mannie20

Mannie20

goede film

goed geacteerd, spanning gedurende de hele film die er voor zorgt dat de film blijft boeien en je de film blijft kijken.

Ook het verhaal is goed. 2 mensen die gewoon hun dagelijkse leven leiden, en niks fout doen, worden hierdoor getroffen. Deze onschuldige mensen maken daarbij keuzes, waarbij niet iedere de juist is geweest.

*3,5

avatar van superred

superred

Ik vond er niet veel aan, veel te agressief en overdreven. Slecht verhaal. Gaat echt nergens over.

avatar van stinissen

Ik vond het een snelle geweldadige actie thriller en heb me kostelijk vermaakt.

avatar van HorrorFilms4Life

HorrorFilms4Life

Redelijke film. Weinig actie en een onorigineel verhaal, maar het viel nog best te pruimen.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

in mijn ogen was het niet een al te goeie film, de tortelduifje hebben weinig goeie teksten en het verhaal opzich was weinig nieuws onder de zon. ook Slater is afgescheept met een goedkoop rolletje (terwijl ik een paar dagen geleden in "he was a quiet man" toch ook een goeie rol had) het was een thrillertje die ik gapend uit zal. een 2.5 meer niet

avatar van Inssane

Inssane

Best een aardige film voor een zondagmiddag.

Het verhaal zit goed in elkaar en is op sommige stukken nog best spannend. De hoeveelheid actie valt me tegen en het einde is niet wat ik verwachte..

Door het einde toch nog 3*.

avatar van vinketering

vinketering

Toch een behoorlijke film. Sommige scene's zijn keihard en er wordt goed geacteerd. Het verhaal is ietwat aan de simpele kant maar heb me toch prima vermaakt met deze film!

3,5 *

avatar van crimson

crimson

Op zich best een aardig filmpje. Ik vond ook dat 'ie wel iets weg had van True Romance. Slater vind ik als bad-guy niet echt heel erg geloofwaardig, daar hadden ze naar mijn idee beter een ander voor kunnen nemen. Ik heb 'm zondagmiddag gekeken en daar is 'ie precies goed voor. Niet meer niet minder

avatar van han de barman

han de barman

echt sukkels van acteurs...

heel vervelend dat ze persoonlijke feestelijkheden vieren op het moment dat ze achtervolgt worden... niet echt logisch.

Verder is het een erg waardeloos verhaaltje, met veeel fouten. Zeker op het eind.

avatar van Johnny E

Johnny E

Ik vond hem niet slecht, leuk om te zien. En best een 3,5 waard

avatar van Rascal

Rascal

Zeker niet slecht, maar eyy Slater als meedogenloze asshole?? Kwam er bij mij niet in.

avatar van JohnnyO

JohnnyO

Goede film die je op bepaalde momenten echt meesleept.

Inderdaad heeft Christian Slater niet echt de kop voor een meedogenloze moordenaar maar toch een goede rol van hem.

Jenna Dewan ziet er weer heerlijk uit.

Al met al toch een hele redelijke thriller/actie die mij geen moment verveeld heeft.

avatar van Rujar

Rujar

Vrij domme en zeer onlogische film. Geen aanrader!

Acteren blijkt ook een vak te zijn.

avatar van eeff

eeff

Vond het meer iets van een betere B film.

Leuk genoeg voor 2 **

avatar van anoukanouk

anoukanouk

Ik vond er weinig aan. Het acteren was nog niet zo slecht, maar het verhaal kon mij gewoon niet zo boeien. Weinig verrassingen.

Een 2,5.

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Ik vond hem met 94 minuten toch al aardig lang. Kon mij dus niet echt boeien.

avatar van papaEd

papaEd

Als er niks op tv is en je hebt niets beters te doen is dit een ``aardige`` film. 3.0 *

avatar van Quaest

Quaest

eeff schreef:

Vond het meer iets van een betere B film.

Leuk genoeg voor 2 **

Wat betekent B film?

avatar van roy7477

roy7477

Een redelijk spannende film met een aardig verhaal. Jammer van het overtollige geweld...

avatar van Brianna

Brianna

Vond het wel een goeie film, spannend, leuk verhaal, goed geacteerd.

avatar van Brianna

Brianna

Quaest schreef:

Wat betekent B film?

Slechte kwaliteit film, algemeen gezien slecht geacteerd, nauwelijk een verhaallijn, slechte special effects, etc... miss staat de B wel voor Bagger, haha

avatar van Quaest

Quaest

Oke dank je =)

Heb niet uitgekeken.. en het is inderdaad B film:P

avatar van roger1965

roger1965

Aardige film, maar wel tikke B-genre.

avatar van LuckyStrikeRosie

LuckyStrikeRosie

Vond het niet zo'n goede film, te veel clichés en niet echt goede acteerprestaties. Wel vermakelijk, voor even dan.

avatar van Norma Jean

Norma Jean

Redelijk goede film.

Vlot verhaal, kijkt lekker weg.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Een film zoals we die al vaker gezien hebben. De goede vinden een tas geld en de slechte willen het terug en dan eind goed al goed. Deze verhaallijn is al veel vaker gefilmd maar dan in een beter jasje. Neemt niet weg dat de film best wel prettig is om te bekijken. De acteurs deden goed der werk. Beeldkwaliteit en het geluid op dvd was ook prima maar ik kom zelf niet verder dan 3* en misschien is dat wel iets aan de hoge kant maar ja voordeel van de twijfel.

avatar van telescoop

telescoop

ik bekijk deze site met volle bewondering zo als iemand over een film kan oordelen maar graag zou ik er wel iets aan toe willen voegen en dat is nl: denk aan de leeftijd van de mensen die zo n film graag zien het verschil zit nl in veel films hoe oud ben ik en wat verwacht ik er van dus die nazel verhaaltjes van een bout film dat neem ik voor lief ik ben zelf 55 maar voor mij zijn veel films wel goed terwijl de meeste argumenten die ik hier lees door wat mietjes of half volwassen zijn geschreven

dat is mijn menig ga er ook niet in op discussies

wou dit alleen maar effe kwijt

hoop dat ik nu niemand op zijn waarde getrapt hebt

denk er is overna als je de volgende keer weer iets te mekkeren hebt

groetjes telescoop

avatar van dennislaport