• 9.375.336 stemmen

Met onder meer: Rainn Wilson, Christina Applegate en Josh Gad

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot The Rocker

"Opportunity rocks."

The Rocker vertelt het verhaal over een mislukte drummer. Robert "Fish" Fisherman is een gepassioneerde drummer die in de jaren tachtig in de band "Vesuvius" heeft gespeeld en kort daarna eruit is getrapt. Twintig jaar later nadat zijn rock-fantasieën zijn verwoest, komt zijn neef hem vertellen dat zijn schoolband A.D.D. een nieuwe drummer zoekt. Hij stemt in en wordt de nieuwste bandlid, maar probeert zijn beste beentje voor te zetten zodat hij niet weer met zijn neus in de boter valt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Justice4All

Justice4All

Lijkt veel op School of Rock-film met Jack Black erin

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Leuke poster

avatar van Pistons

Pistons

Inderdaad, wou ik net zeggen.

avatar van SioM

SioM

Ik haat komedies die aaneenhangen van ik-val-grappen en ik-krijg-iets-tegen-mijn-hoofd-grappen. Maarja, zolang het maar geld opbrengt, nietwaar...

avatar van Phoenix

Phoenix

Hoe weet jij in godsnaam dat dit zo'n film wordt? Alleen de naam Rainn Wilson (Dwight uit The Office US , rolletje in Juno) spreekt je al tegen, om van de regisseur nog maar te zwijgen.

avatar van SioM

SioM

aheum, de trailer misschien

staat vol met zo'n grappen...

avatar van GertB

GertB

Justice4All schreef:

Lijkt veel op School of Rock-film met Jack Black erin

Inderdaad, ik wou net hetzelfde zeggen

Nu hopen dat hij er niet teveel op lijkt, dan wordt het een vermaak filmpje

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

SioM schreef:

Echt, ik haat van die loze opmerkingen. De film al afkraken na een trailer van 2 minuten. En dan ook nog om zon domme kutreden.

Heb btw nog nooit een komedie gezien die is zoals jij beschrijft. Noem er eens eentje bv? Of bedoel je Jackass?

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Ik vond het een prima film. Rainn Wilson is echt lachen.

Voor de rest geen topfilm, gewoon leuk om een keertje te zien. Vond alleen het einde beetje tegenvallen.

avatar van Sarasani

niet mijn film 2.5

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Beetje flauwe komedie die de standaard-lijst van clichés af werkt, waarvan sommige er overigens echt bij de haren bijgesleept waren (het 'uiteenvallen' van de band, wat precies twee minuten duurt). Leukste grappen waren eigenlijk nog de sarcastische opmerkingen en verwijzingen.

"Take it easy? No thank you, The Eagles."
"1991 called, they want their teenage angst back."
"Lennon is rolling over in his grave to hide the huge boner you gave him."

avatar van eppy

eppy

leuke film, 'k heb me er mee vermaakt.....

avatar van Roma2003

Roma2003

Ik vond t een prima film voor een doordeweeks avondje lachen. Het was gewoon een echte relaxte feel-good comedy (met ook nog best aardige muziek, als je van het soort muziek houdt)!

avatar van Ninto

Ninto

Vond het wel een leuke film. Walt me wel opviel is dat de hoofdrolspeler precies hetzelfde is als Jack Black in The School of Rock. Hij praat hetzelfde, gedraagt zich hetzelfde... en dat is geen slecht iets

avatar van ik_ben_gilles

ik_ben_gilles

Heb deze net gezien, vond hem wel grappig.

De humor doet mij veel denken aan Will Ferrel films en het verhaal een beetje aan School of rock toeval?

avatar van opa_paul

opa_paul

School of Rock is echt vele malen beter!

avatar van Borg

Borg

Vond de film qua verhaal erg veel lijken op School Of Rock, maar toch veel minder leuk. Verder vond ik de muziek uit School Of Rock ook leuker. Ik heb zelfs het idee dat een aantal dingen er van zijn afgekeken. Overeenkomsten :

- ouder iemand die uit z'n band gezet is

- kinderen die wel goed kunnen spelen, maar het rock gevoel nog moeten krijgen

- ze worden gelijk goed ontvangen

- Fish en Dewey zijn allebei personen die te ver gingen in het begin en er later van leren

Omdat een aantal stukjes nog wel humor hadden, 2 *

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Ninto schreef:

Belachelijk dat je dat niet een slecht iets vind. Fuck copycats!

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Erg leuk. Dus van mij een 7.

avatar van Steef7

Steef7

Goeie film

avatar van OlafK

OlafK

Ik snap de vergelijking met School of Rock wel, en begrijp ook wel dat The Rocker weinig origineel is. Toch blijft er genoeg te genieten over. Echt speciaal wordt het echter nergens en echt goed ook niet. Enkele keren erg goed gelachen, maar net zo goed enkele keren groen en geel geërgerd.

Een heel aardige wegkijkfilm, die je prima als tussendoortje 'wegslikt', om m vervolgens weer te vergeten.

avatar van Sjaako

Sjaako

Leuke film, zeker als het gedoe met bandjes en natuurlijk Rock okee vindt.

Gewoon vermakelijk 3*

avatar van mitje

mitje

Rainn Wilson echt heerlijk om te zien, ik vind hem bij de Office US al top, maar hier ook weer heerlijk om te zien...

avatar van vwtune

vwtune

Leuk filmpie, kijkt lekker weg.

avatar van ;)

;)

leuke tussendoor met soms wel grappige momenten.

avatar van Ladytron

Ladytron

Mocht die gast nu nog Echt kunnen drummen, zou het voor mij een stuk leuker zijn.

Zoveelste cliché film

avatar van Hazze

Hazze

Fantastische film. Lekker droog, erg gelachen.

Natuurlijk is er gemakkelijk een link te leggen met school of rock of Tenacious D (The Pick of Destiny) etc. maar dat maakt de film niet minder leuk!

avatar van Xen0n

Xen0n

Hele leuke film, vond hem wat minder als de hierboven genoemde. Maar zeker niet slecht! Het verhaal was ook weer anders en leek er dus gelukkig niet te veel op. De hoofdrolspeler was wel het grappigste van de hele film, wat een opmerkingen en uitspraken.