• 9.376.310 stemmen

Take Me Home Tonight (2011)

Komedie | 97 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Michael Dowse

Met onder meer: Topher Grace, Anna Faris en Dan Fogler

Plot Take Me Home Tonight

"Best. Night. Ever."

Matt Franklin studeert af aan de universiteit zonder een idee te hebben wat hij nu verder met zijn leven moet gaan doen. Hij weet alleen dat hij tijdens een wild weekend op Labor Day zijn lievelingsmeisje wil versieren. Ondertussen worstelen hij, zijn tweelingzus en hun beste vriend met het volwassen worden.

Matt Franklin

Dreamboy

lijkt me wel leuk

avatar van laundromat

laundromat

Komt niet in bios hiero...

avatar van timburton

timburton

Deze komt pas in 2010, en NIET 2008!

avatar van Justinw

Justinw

Al eind 2007 toegevoegd. Op IMDb staat bij status completed. Maar dat is ook al weer een jaar geleden gebeurt. Ziet er wel geinig uit. Maar zal deze film ooit nog worden gereleased?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Trailer

Release: 4 maart 2011

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Hij lijkt me wel ok.

What's his name blijft wel leuk om te zien.

avatar van Metalfist

Metalfist

Hoeveel keer is de film eigenlijk al van naam verandert? Ik weet dat ik zelf ooit nog een correctie heb doorgestuurd en dat was niet de huidige titel.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Metalfist schreef:

Dit is de 3e titel volgens IMDb, die nog twee werktitels hebben staan; eerder heette de film 'Kids in America' en 'Young Americans'.

avatar van Metalfist

Metalfist

Bedankt Ben benieuwd wanneer de film eigenlijk uitkomt want ik dacht dat hij gepland stond voor 2008.

avatar van Quentin

Quentin

Vermoed dat het gelijknamige nummer van Eddy Money nog het leukste aan de film is.

avatar van Skrean

Skrean

Ijzersterke comedy, lekkere muziek, en old school jaren 80 shizzle.

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

Leuke comedy, love the eighties

avatar van IcU

IcU

Mwa. Topher is gewoon Eric Forman, maar dan in de jaren '80 (waar je nauwelijks iets van merkt) en minder grappig- maar weet sympathie te wekken. Verhaal is voorspelbaar en de grappen zijn over het algemeen wat karig. Hier en daar een glimlach, maar ik zou geen een grap na kunnen vertellen. Daarnaast gaat die grote bal aan het einde helemaal nergens over en moet er weer een dik vet moraal over het geheel uitgesmeerd worden. Een film die nergens bovenuit steekt. Anna Faris is een van de slechtste actrices op dit moment.

avatar van mikey

mikey

80's. Vandaar de titel. Lekker cheesy nummer.

avatar van rep_robert

Jahaaa, dit zijn nou die komedies waar ik van houd. Dit is een typisch jaren 80 filmpje, maar dan anno nu gemaakt. De stereotype jaren 80 figuren komen voorbij, het verhaaltje over een jongen die klaar is met school en niet weet wat hij wilt is ook lekker typisch jaren 80.

Wat volgt is een nacht vol feest, humor en leuke gebeurtenissen. Samen met de bloedmooie love-interest Teresa Palmer en zijn beste vriend Fogler beleeft Grace(die eigenlijk gewoon Eric Forman speelt, maar dan een decennium later)een hartverwarmend avondje dat de jaren 80 films weer doen herleven. Inclusief allerlei lekkere jaren 80 hits die me tot het einde van de aftiteling deden doen afkijken.

Lekker cheesy vermaak inclusief alle clichés die erbij horen.

p.s. niet geschikt voor de mensen met een apathie tegen dit tijdsbeeld(al valt het qua mode wel mee)

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

rep_robert schreef:

maar dan in 2011 gemaakt.

2006, heeft 4 jaar op de plank gelegen.

avatar van rep_robert

Ja, zie het net What a shame!

Principal photography was completed in 2007, but Universal Studios shelved the film until its 2011 theatrical release.[6] Topher Grace posted that the release of the film was delayed when the studio didn't know how to handle and promote a youth comedy film with portrayal of cocaine use, as the drug was prominent in the 1980s

Its release remained delayed until Relativity Media subsidiary Rogue acquired the film from Universal Pictures for $10 million

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Ik vind dit een erg leuke film. Misschien is het wel zo dat de film plaatsvindt in de jaren tachtig om met een slap verhaal weg te komen, maar het is allemaal best vermakelijk. Dit had inderdaad een echte jaren tachtig-film kunnen zijn.

De titelsong komt overigens niet eens voor!

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Heerlijk luchtig filmpje over Matt, die niet zo goed weet wat 'ie met zijn toekomst moet. De link met That 70's show's Eric Forman (tevens gespeeld door Grace) is snel gemaakt.

Dat maakt de film eigenlijk wel prettig om te kijken; Grace speelt immers de rol die hem op het lijf is geschreven en de muziek is gewoon lekker uitgekozen.

Meer van dit aub!

avatar van rep_robert

Kan je evt. wel wat jaren 80 flicks in deze stijl aanraden als je wilt...

avatar van Waku

Waku

Best wel grappige romcom.

Niet te zoetzappig en zoals al eerder vermeld in bovengenoemde commentaren ook vooral leuk door jaren 80 soundtrack. Zal best aanslaan bij 40ers.

avatar van eppy

eppy

Op zich geen slechte film maar een beetje gedateerd kwa humor, had wel wat grover gemogen..

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Damn, geen Eddie Money? Maakt niet uit, al is 'Take Me Home Tonight' een geweldige plaat natuurlijk. Heerlijke film ook, helemaal mijn ding; de 80's! Heb me bijzonder goed vermaakt met deze film. Lekker tempo, geweldige soundtrack (!) en een prachtig sfeertje.

Die huis-feesten zijn ook nog eens briljant natuurlijk. Al swingend gaan we met Matt en Barry de film door. Vermakelijke avonturen, vooral Barry met z'n gestolen auto, de coke, de vrouw en toeschouwer... eigenlijk alles. In de 2e helft van de film kent deze helaas een paar momentjes waar ik het liever wat anders had gezien allemaal, maar ik heb het niet voor het zeggen gehad.

Voor de rest is die Teresa Palmer echt heerlijk in deze film. Die 80's look maakt het nog wat beter. Jep, heerlijk om op z'n tijd weer eens terug in de tijd te gaan met zo'n filmpje. Dikke voldoende.

avatar van Erik Dekker

Erik Dekker

Wow! Veel beter dan ik had verwacht, dacht dat het weer zo'n rip off zou zijn van American Pie meets Ferry Buellers day of. Maar deze film is leuk en origineel!

Leuke comedy!

avatar van goelian

goelian

Geweldige komedie. Ik was bang dat de 2e helft van de film zo'n standaard cliché klote verhaaltje ging worden, enerzijds klopte dit ook wel, omdat Matt en Tori ruzie krijgen maar toch weer bij elkaar komen. Anderzijds was de manier hoe alles verliep qua gebeurtenissen wel erg grappig, waardoor ik de cliché helemaal niet erg vond. Normaal is de rol van Matt echt zo'n Michael Cera (voor de ontwetenden: de sukkelige jongen van superbad, scott pilgrim vs the world, juno en Nick and Norah's Infinite Playlist) maar Topher Grace (welbekend van That 70s Show) is ook zeer geschikt voor zo'n rol. Fantastisch neergezet en goed gecast. Ook Barry Nathan, de vriend van Matt was een leuk persoontje. De scenes met hem erin waren eigenlijk wel het grappigst. Hoewel ik zo'n figuur in heel veels komedies gezien heb, blijft het mij toch ontzettend vermaken. Ik moet dan ook wel zeggen dat de meeste films die ik kijk komedies zijn, en ik dus een groot liefhebber van komedies ben. Ook Teresa Palmer, neergezet als Tori was fantastisch. Maar dat komt vooral door haar uiterlijk haha

Maarja genoeg gezegd, leuke komedie, gewoon kijken.

avatar van barcam

barcam

Weet niet waarom maar op de één of andere manier vond ik deze film nog te doen. Denk dat het de jaren 80 muziek en stijl was die deze clichématige bakvisfilm naar een hoger niveau tilden of mijn benevelde toestand toen ik het geheel bekeek.

avatar van undeviljur

undeviljur

erg standaard, maar zeer vermakelijk. De leuke muziek uit de 80's maakt het toch nog 3 sterren

avatar van RickZ

RickZ

Komedie over een highschool reunie in jaren 80 sfeer en leuke chicks/cougars. Het hoofdverhaal heeft niet zo veel om het lijf, het zijn voornamelijk de erg leuke subverhaaltjes die de boel zo grappig maken, denk maar aan die roodharige cougar begeleid door haar man in leder.

avatar van pooper

pooper

dit is weer eens zo'n voorbeeld van een film waarvan je wil dat die nooit eindigt, de muziek, de karakters, de hele film had gewoon een heel prettig sfeertje, ik hield er wel van.