• 9.369.886 stemmen

The Pink Panther 2 (2009)

Komedie | 92 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Harald Zwart

Met onder meer: Steve Martin, Jean Reno en Andy Garcia

Releasedatum: 12 februari 2009

Plot The Pink Panther 2

"Inspect the unexpected."

Inspecteur Jacques Clouseau (Steve Martin) vormt een team met een internationale groep detectives die net zo stuntelig zijn als hijzelf. Hun missie is een dief te pakken te krijgen die over de hele wereld waardevolle historische objecten steelt.

avatar van enzyme

enzyme

Ik hoop dat deze net zo goed wordt als de eerste, ik vond de eerste geweldig!

avatar van neo

neo

Deze zou op voorhand al stukken moeten gaan worden met Harald Zwart aanboord.Zie One Night at McCool's.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Real_Movie schreef:

Speelt Beyonce er ook in?

Nope, maar de cast is ziet er beter uit dan in deel één...

avatar van *San*

*San*

Nee Emma Bunton (van de spice girls) is haar vervanger.

Ik denk dat het een flop word.

avatar van DIode

DIode

weer die but acteur van een Steve Martin,

nou geloof mijn maar dit is WEER een FLOP!!!!!

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Inderdaad HarmJan, de cast ziet er beter uit.

avatar van loreen

loreen

Real_Movie schreef:

Speelt Beyonce er ook in?

nee beyonce speel er niet in

avatar van thunderball

thunderball

Shit! Vreselijk. Wat een klote wereld.

Heb je eerst de Irakoorlog, dan de kredietcrisis en krijg je ook nog dit.....!

avatar van Chromeo

Chromeo

Om de liefde Gods, laat "The Pink Panther" met rust, Steve Martin!

Peter Sellers draait zich om in zijn graf!!!

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Ik ben benieuwd naar de rol van John Cleese en Andy Garcia. Kijken wat ze gaan toevoegen aan deze film. De trailer ziet er wel aardig uit, maar dat zegt natuurlijk nog helemaal nix.

avatar van Phoenix

Phoenix

Je reinste oogverkrachting. Eenieder die bij deze drol betrokken was maakt zich compleet belachelijk.

avatar van Woutrr

Woutrr

De reclame van op tv zegt al genoeg over deze film denk..

avatar van Metalfist

Metalfist

Verschrikkelijk slechte poster!

avatar van SanneW

SanneW

Ik vond het een vermakelijke film. Leuke bekende acteurs en vooral ook leuke stukjes. Ik vond hem wel geslaagd.

avatar van cornelis

cornelis

Beetje onbijzonder, maar aantal geestige over-the-top-scenes.

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Typisch Pink Panther, af en toe heerlijk over-the-top. Maar het kon absoluut beter, zeker met zo'n sterrencast. 3*

avatar van Quido

Quido

Standaard, maar vlot en zeer degelijk vermaak. Leuke cast, komische personages en op een enkel indut-moment na een geestig geheel met enkele zeer komische scènes.

avatar van gotti

Pakweg de eerste drie kwartier zijn geestig, maar daarna wordt het allemaal minder. Het geheel wordt erg voorspelbaar en de grappen zijn minder scherp, waarna de film als een nachtkaars uitdooft. Wanneer het laatste gedeelte wat scherper geschreven was had dit veel gescheeld...

avatar van lecks-almelo

lecks-almelo

vond het een opzich best wel een leuke film, maar alleen door steve martin die echt grappig was.

Er waren leuke fragmenten maar het verhaal eromheen was beetje saai.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Deze film draait volgens mij helemaal niet.

Hij lijkt me heel leuk.

avatar van lecks-almelo

lecks-almelo

hij draait wel,

heb hem dinsdag in de bios in almelo gezien

*3,5*

avatar van schram101

schram101

Komische film! Heb het eerste deel niet gezien maar heb niet het idee gehad dat ik iets miste. Overigens is het niet de moeite om het in de bioscoop te bezoeken, maar een keertje huren (wanneer hij op dvd uitgebracht is) kan zeker geen kwaad!

Het acteerwerk is best aardig, het verhaal een beetje voorspelbaar en de locaties zijn ook mooi!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Draait niet in Deventer.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Redelijk domme film met overdreven grappen

avatar van Devoo

Devoo

Gisteren gezien in de bioscoop. Zaten er inderdaad constant mensen te lachen. Ikzelf heb mij maar één keer mij niet kunnen bedwingen om een gniffel te produceren. Ontzettend flauwe film, met irritante acteerprestaties, domme grappen, en een voorspelbaar plot. Ik wist al op het begin van de film, hoe het zou eindigen..

avatar van joostie

joostie

Vanmiddag met een vriend in de bioscoop gezien. Deel 1 vond ik nog wel redelijk komisch maar dit deel was VÉÉL en VÉÉL minder. Ik heb een keer een glimlach op mijn gezicht gekregen en dat is veel te weining voor zo een klassiek komisch karakter. Steven Martin moet maar ophouden met deze film serie. ALs je de Pink Panther wilt zien kijk maar naar Peter Sellers.

1 ster kan hij van mij krijgen. Meer verdient deze film niet.

avatar van richars

richars

Komische film. Ook een leuke film. De meningen zijn echt verdeeld over deze film!

avatar van christian199

christian199

5* Deze film was zo leuk,

Je moet gewoon je gedachte op 0 zetten, naar de film gaan zonder hoop en vervolgens helemaal dubbel liggen om de stomme momenten en zien hoe het geweldige restaurant voor de tweede keer tot op de fundering afbrand.

MEESTERLIJK!!