• 9.377.028 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Joel Bergvall en Simon Sandquist

Met onder meer: Sarah Michelle Gellar, Lee Pace en Chelah Horsdal

Plot Possession

"What if the person you loved became someone else?"

Jessica's leven wordt volledig ontregeld wanneer haar echtgenoot Ryan en haar zwager Roman betrokken raken bij een auto-ongeval. Beide broers komen in een coma terecht met weinig hoop op herstel. Maar plotseling ontwaakt Roman en beweert zeker te zijn dat hij de echtgenoot van Jessica is. Jessica begint na een tijdje te twijfelen of de geest van haar echtgenoot misschien terug is gekomen in haar zwagers lichaam.

avatar van Zinema

Flauwe tijddoder.

En niets meer dan dat.

Want spannend wordt het nergens en het verhaaltje is zwak. Ook het acteerwerk laat te wensen over. Eigenlijk kennen we dit soort meuk zo langzamerhand wel, maar deze is wel erg braaf.

Ook het romantische sausje werkt niet. Mede door het ontbreken van enige erotiek of chemie tussen de hoofdrolspelers. Erg zoutloos allemaal.

Doorsnee.

avatar van El ralpho

El ralpho

Ouch...deze film gaat goed op zijn bek.

De film wordt nooit echt spannend en het verhaal is zwak.

Tevens klopt het echt niet dat deze film onder de categorie van thriller valt want het is overduidelijk een chickflick met een enkele scene die sommigen misschien onder de categorie van een thriller zouden scharen. (al vraag ik me af wie) werkelijk waardeloos.Dit komt tevens omdat ik een totaal ander beeld over de film had alvorens ik hem ging checken. Dit is geen thriller maar gewoon een belaberde drama film mensen..1,5

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Niet zoveel aan.

Sarah Michelle ken ik nog van The Buffy Vampire Slayer, een serie die ik vroeger wel eens volgde. Van mij mocht ze het wel bij dat rolletje houden, want voor een speelfilm blijkt ze niet erg geschikt.

Het idee van het verwisselen van lichaam is opzich wel aardig, maar ik voelde nergens echt de spanning die hierbij zou horen. Het ging eigenlijk meer om het twijfelen over wie nou de échte partner van Jessica was.

Er zaten wel een paar soepele overgangen in:
Van het glas op de vloer, naar het glas op de plek van het ongeluk.
Vanaf het gezicht van Jessica (in het huis), camera draait weg naar handen op het stuur in de auto.
Jessica en Roman lopen door de deur, volgende dag (volgend shot) komen ze eruit

Verder nog hetzelfde shot als bij Zodiac aangetroffen, bovanaan de Golden Gate Bridge.

Het blijft allemaal maar slapjes, jammer genoeg.

avatar van Decec

Decec

Een goede thriller/drama/mysterie/romantiek film...

Spannend verhaal...

Prima acteerwerk...

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld....

Heerlijk genoten...

avatar van BBarbie

BBarbie

Iedereen die het Koreaanse origineel Jungdok [a.k.a. Addicted] (2002) gezien heeft, zal met mij concluderen dat deze film een mislukking is. De Amerikanen lijken er een gewoonte van te maken succesvolle Koreaanse films nog eens dunnetjes over te doen. Met de nadruk op dunnetjes, want in vrijwel alle gevallen schieten die films vooral qua acteerwerk kwalitatief veel te kort t.o.v. het origineel. Uit de losse pols nog twee voorbeelden: My Sassy Girl en The Lake House.