• 9.184.010 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Robert Cuffley

Met onder meer: Leelee Sobieski, Tricia Helfer en Lothaire Bluteau

Plot Walk All over Me

Wanneer de vriend van Alberta door misdadigers wordt aangevallen, vlucht de geschrokken tiener naar Vancouver in de hoop zich te kunnen verbergen in het huis van haar goede vriendin Celine, een beginnende 'meesteres' en wannabee-actrice die haar verhuis aan het plannen is naar Los Angeles. Celine beseft heel goed dat het helpen van haar vriendin nare gevolgen kan hebben, maar haar hart wint het van haar verstand. Celine weet al spoedig waarom zij onzeker was om haar oude vriendin te helpen: zij had namelijk haar beste SS-uniform naar de vaantjes geholpen. Later probeert Alberta voor Celine een nieuwe SS-uitrusting te kopen, wat niet allemaal van een leien dakje loopt...

avatar van stinissen

Hoogtepunt van de film Leelee Sobieski, in een zeer geil outfit.

avatar van Chromeo

Chromeo

Licht verteerbare komedie, ideaal voor een luie zondagnamiddag.

Oftewel enkel voor fans de weergaloos mooie Tricia Helfer

avatar van d.a.f.

d.a.f.

stinissen schreef:

Hoogtepunt van de film Leelee Sobieski, in een zeer geil outfit.

Inderdaad, dat was het hoogtepunt van de hele film, zag er zeker niet verkeerd uit

Deze film meer of minder onder dwang(;-), gekeken met de vriendin, maar hij viel me nog behoorlijk mee. Had verwacht dat het weer 1 of andere damesfilm zou zijn, maar viel wel mee. Vrouwelijk schoon, in een paar mooie outfits, dat was wel te bekijken. Leelee Sobieski is sowieso een zeer mooie dame, en dat misstaat zeker niet in deze outfits die je te zien kreeg in de film. Verwacht echter niks van hoogstaande film, of diep verhaal, want dat is er niet. Zoals vorige post, ideaal, op een luie zondagmiddag. Verstand op 0, en kijken die hap.

avatar van henkula

henkula

Leelee's voorgevel kan haar gebrek aan talent niet verbergen, nee dan Number Six Tricia.

Best een leuke film maar op een gegeven moment gaat het te ver en wordt het een echte komedie, soort slapstick zelfs.

avatar van Hanna01

Hanna01

Pfff

Ik vind dat ik me tijd heb verdaan met deze film. Vond er niet veel aan. Het enige leuke was de scenes met het SM gedoe maar verder. 2 domme boeven maken dit verhaal helemaal compleet stom. Een leuk idee wat naar mijn mening niet goed is uitgewerkt.

Jammer.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Hier vind ik dus heel weinig aan. Verhaallijn is dom en slaat werkelijk nergens op. De film is niet spannend en zeker in mijn ogen niet komisch. Dus ja wat is het dan wel? Volgens mij niet veel ! Het enige positieve aan de film die ik op dvd heb bekeken is het beeldkwaliteit en het geluid (5.1) was redelijk maar niet spetterend. Voor mij is de film zeker niet meer waard dan 1,5*.

avatar van Gummiebear

Gummiebear

Official sites for

Walk All Over Me (2007)

avatar van The_Game

The_Game

Prima filmpje voor tussendoor. Verwacht geen hoogstaand verhaal, maar een luchtige komedie met een erg leuk uitziende Leelee Sobieski.

avatar van Zero_Sunshine

Zero_Sunshine

Leuk filmpje met super soundtrack!

avatar van blurp194

blurp194

Ohja die film. Jaa, die weet ik nog wel. Leelee in een streng uniform met een heel kort rokje...

Ehhm, voor de rest niet heel veel over te melden geloof ik. En dat lag er niet beslist aan dat ik nou zo afgeleid werd...

avatar van indo88

indo88

Erg leuke film met name omdat een van mijn favoriete actrice erin speelt Leelee Sobieski.

Kijkt lekker weg als je even niks te doen heb.

Al hoewel je moet geen hoogstaand verhaal ervan verwachten, maar wel leuk om Leelee Sobieski in al die ultra sexy outfits te zien.

Verder niet wat anders te vertellen over deze film

avatar van Tarkus

Tarkus

Ik heb deze film hoofdzakelijk aangekocht omdat ik een vurig fan ben van Leelee Sobieski, een voor mij zeer ondergewaardeerde actrice, die niet de kansen krijgt die ze verdient.

Hier speelt ze wel de hoofdrol, en ze ziet er zoals steeds fantastisch uit en doet haar rol uitstekend.

Het is echter niet haar beste rol, de rol die ze speelt in 'Uprising' is nog steeds haar beste rol die ik ooit van haar heb gezien, naast de vele andere goede dingen die ze al heeft getoond.

Het verhaal van deze film is leuk, maar niet hoogstaand, en het is ook eerder een komedie dan een drama.

Verveeld heb ik me er alleszins niet mee, want alleen al naar Leelee Sobieski kijken is gewoonweg zalig

avatar van Mescaline

Mescaline

Best een vermakelijk stukje film met 2 leuke hoofdrolspeelsters ❤️ Tegelijkertijd ook een film die meer spanning mocht opbouwen, het is een halve slapstick soms waar ik soms nog best om kon lachen maar wat in het laatste half uur ook niet al te boeiend meer was helaas. Ze hadden nog meer mogen concentreren op de erotisch getinte scènes en de "bad guys" net wat meer naar de achtergrond mogen drukken.

Doet met momenten denken aan het latere Red Sparrow, die ik dan toch net boven dit verkies.

Eerste uur een 3, half sterretje minder voor het slot.