• 9.378.724 stemmen

Met onder meer: James McAvoy, Morgan Freeman en Angelina Jolie

Releasedatum: 11 september 2008

Plot Wanted

"Choose your destiny."

Wanneer de baas van een bende huurmoordenaars contact legt met Wesley Allan Gibson (McAvoy), een depressieve kantoorbediende, en hem vertelt dat zijn vader een huurmoordenaar was die onlangs vermoord werd, besluit Wesley zijn leven in eigen handen te nemen en ook een professionele moordenaar te worden. Al snel blijkt dat hij een waar talent is en hij wordt toegelaten tot het geheime gezelschap, waar hij besluit wraak te nemen om zijn vaders dood. Wesley raakt binnen de kortste keren helemaal in de macht van de clan en van Sloan, de baas (Freeman). Samen met zijn 'collega' Fox (Jolie) gaat hij op zoek naar de moordenaar van zijn vader.

avatar van Poes

Poes

Vond het een leuke film met actie en een beetje humor.

Leuk vermaak.

Thom1994

Ja, maar dat is toch geen nadeel van deze film?

avatar van Don MN

Don MN

Thom1994 schreef:

Ja, maar dat is toch geen nadeel van deze film?

De aanwezigheid van Jolie, zonder dat ze het wel of niet goed doet, wordt door sommigen meteen als voor- of nadeel gezien. Je zult er vrede mee moeten hebben dat vooral bij actiefilms als deze wel eens de uiterlijke gesteldheid van een actrice wordt meegerekend in een stem.

avatar van IronHide

IronHide

13woutie13 schreef:

Deze film moet het alleen hebben van de special effects, daarmee bedoel ik vooral dat de kogel een bochtje maakt.

En het uiterlijk van Jolie.

Het uiterlijk Jolie mag er dan wel wezen, ik vind dat ze erg mager is in de film. Vooral als ze op de metro staat. Beetje spillepootjes.

De film zelf is vermakelijk.

Mensen toch! Angelina Jolie is dun. Dat weten wij nu allemaal al

avatar van gauke

gauke

Enorme spektakelfilm. Alleen zater er nogal wat gaten in het verhaal en vond ik het eerste halfuur nauwelijks te pruimen: dat quasi-grappige gedoe doet afbreuk aan de film.

avatar van icy

icy

goeie actie

avatar van Tjurk

Tjurk

een van de weinige leuke actiefilms die ik gezien heb.

goede film, geweldig einden.

Einden?

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Ik vond het in het begin wat teveel poppenkast en fantastie. Een kogel die bochtjes kan maken.....hmmm.....

Toch word het verhaal zo gevormd dat die poppenkast acceptabel word naarmate de film vordert.

Heb er dus uiteindelijk vermakelijk naar gekeken!

Thom1994

Als je goed oefent, kan je met effect schieten.

avatar van noknoke

noknoke

Wat ik hier over moet denken, weet niet naja blabla....bla.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Thom1994 schreef:

Als je goed oefent, kan je met effect schieten.

Knappe jongen als je een kogel 90 graden aan het draaien krijgt

Mocht het lukken .....

Doe ff een filmpje op youtube wil je :D:D

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Zoek maar eens goed, staan er wel wat op hoor.

Thom1994

Oh, dat ze met 90 graden konden draaien, wist ik niet meer Nee. Ik pas.

avatar van 13woutie13

13woutie13

en Dat 2 kogels elkaar ook onderweg nog is raken

avatar van k94

k94

leuke film heel erg mooi met de afkurvende kogels leuke training by the way mesje in je hand ff in het herstel bad ik vind het een vrij vermakeleke film en het is een een hele goede film in zijn genre ik geef hem 4

Het kan, Het kan.. niet

Geweldige film!

Had er veeel minder van verwacht maar benblij dat hij toch leuk is.

Had hem al 2 maanden in de kast maar niet gekeken.

En Angelina is natuurlijk geweldig!!

3.5

Thom1994

En Angelina is natuurlijk geweldig!!

Qua acteerwerk of qua uiterlijk ?

avatar van Don MN

Don MN

Qua acteerwerk of qua uiterlijk ?
Beide, kan me geen vrouw voorstellen die zo een bikkelhard en tegelijkertijd sensueel voorkomen kan hebben. Perfecte rol voor haar.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Don MN schreef:

inderdaad, ze is me er eentje

Ze doet het goed in deze film, die erg vermakelijk is...

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Kr!kke schreef:

Ze doet het goed in deze film, die erg vermakelijk is...

Ikzelf vond de film niet vermakelijk. Ik heb me mateloos geergerd aan James McAvoy. En ook dat gedoe met die kogels vond ik niks. Ik weet dat je deze film niet serieus moet nemen maar met deze film had ik daar moeite mee. En dat had ik niet met Mr. & Mrs. Smith. En die film gaf ik een 4,0. Maarja iedereen heeft zijn eigen mening natuurlijk.

avatar van beaster1256

beaster1256

had hier niet zo veel van verwacht maar de film is visueel heel mooi , maar het verhaal is zo zwak dat ik maar 2 kan geven .

angelina is hier wel bloedmooi in !

avatar van Kr!kke

Kr!kke

movie acteurs schreef:

Ja, het is natuurlijk iets speciaals die kogels

Maar zoals je zelf zegt, moet je het niet al te serieus opnemen... Wat ik dan ook niet gedaan heb.

avatar van canciser

canciser

Spannende film met zeer mooie special effects, de film schoot helaas een beetje te kort bij het verhaal. Het hele sfeertje doet me denken aan fight club, 3,5*

avatar van M>G

M>G

vond het een geweldige film!! must see

avatar van louisvf

louisvf

Niets vernieuwend, weer een inspiratieloze hollywoodproductie!

avatar van bollepeer

bollepeer

merkwaardige film, maar dan goed bedoeld. het ging een beetje de kant op van de matrix. ja goede film, maar niet top. wel super acteurs. angelina jolie is goed, maar morgan freeman blijft toch een van mijn favoriete acteurs. 3.5 *