Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kim Cattrall
Releasedatum: 12 juni 2008
Plot Sex and the City
"Get Carried away."
Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden.
Carrie Bradshaw
Steve Brady
Harry Goldenblatt
Smith Jerrod
otherfool
Maar iedereen in de westerse samenleving is een materialist. Ik vind dat ook niet meteen iets negatiefs?
Nou, ik zou mezelf alvast geen materialist noemen...
De mutsjes van SatC vinden een paar schoenen belangrijker dan alles wat het leven echt de moeite waard maakt. Dat vind ik treurig.
neo
Wat een belachelijke lange film is dit toch... Maar toch viel de film nog reuze mee. Stukken beter nog dan ik gedacht had. De humor was, zoals verwacht, niet bepaald mijn humor, maar een glimlach kon er zo nu en dan wel van af. Echt mijn soort vrouwen zijn het niet, waardoor het nog aan akelige zit kon gaan worden, maar het romantische element maakt toch nog veel goed. Ook de zoete score van componist Aaron Zigman is prima te pruimen.
Denveen
Toch maar een kans gegeven, al vond ik de serie vreselijk. Misschien dat er nog wel een frisse film van te maken valt, maar...
...bleeh, wat een suffe troela's! Zelfzuchtig en leeghoofdig gezeur, gegil om niks, soapachtige verwikkelingen en dat dan 2 en een half uur lang! Die vreselijke oppervlakkigheid is voor de modeliefhebbers misschien nog wel te verhapsnappen maar daar val ik dus totaal niet onder. Het zelfbeklag gaat feitelijk al na een minuut irriteren en dan moet je nog 2 en een half uur!
Waar zijn de grappen, waar is de pit, de romantiek, de spunk? Nee, dit is vlak, saai, lang (2 en een half uur!), dom, vol nietszeggende karakters, vervelende muziek, een waardeloze Hudson, neppe emoties, the lots. En hij duurt 2 en een half uur! De enige die me nog een beetje kan bekoren is die donkerharige, de rest is zoooo eng...
Dit is geen romantische film. Dit is een film over schoenen van 525 dollar en kussens van 300 dollar. Een film over leeg materialisme dat als levensdoel wordt verheven, en daar dan 2 en een half uur over doet.
Haha, een scheetgrap, 2 en een half uur, hihi een man met roze hakken, 2 en een half uur, die oervervelende voice over, 2 en een half uur, 2 en een half uur, 2 en een half uur...
Ik *haat* deze personages. 0,5*.
Joh... *zucht en steun wat een prutfilm
Hanna01
Serie is Briljant!!!! Film ietsie minder maar toch Geweldig! (Helaas dat Samantha nog haar relatie afbreekt met die heerlijke Smith..)hihi verder vond ik het wel erg gezellig weer maar de serie blijft veeeel beter!
GinolaEHV
Deze film gaat verder waar de serie gestopt is...?
Anyone...?
miepke
Ook al kan ik gratis naar de film, deze heb ik toch laten schieten steeds. Telkens leken mij anderen leuker.
Uiteindelijk laatst toch gegaan, één uur gekeken en met een vriend weer weg gelopen.
Zelf winkelen leek me toch iets leuker dan alleen maar kijken naar winkelende vrouwen.
De serie daarentegen vind ik wel geniaal.
zenegroen
Als man zijnde vond ik het zelfs een leuke film. Misschien nog iets meer sex.....
little_lOve
Deze film gaat verder waar de serie gestopt is...?
De film gaat in principe verder waar de film is gestopt, inderdaad. De afsluiting van de serie: Carrie eindigt met Big, Charlotte en Harry krijgen te horen dat ze een kindje krijgen, Miranda en Steve met Brady en Samantha heeft een "echte" relatie met Smith... Alles komt erin voor en wordt mee verder gewerkt.
delin
Zo ongelofelijk Amerikaans.....
Erg oppervlakkig soms, materialistisch, principieel... Bijvoorbeeld het begin; waarom zou Carrie Big niet te woord staan als ze elkaar tegenkomen op straat nadat hij haar heeft laten wachten bij hun huwelijk? En waarom wil Miranda niet eens práten met Steve als hij één keer is vreemdgegaan?
Al met al wel leuk, hoor, als je de serie kent zeker. Knap in elkaar gezet; best moeilijk om een Hollywoodfilm te maken van een serie.
Alles zat erin; drama, liefde, humor, een goed einde. Maar wel een beetje té Hollywood, wat mij betreft.
Scully
ik vond een leuke film, ik had verwacht dat 't tegen zou vallen vergeleken met de series, maar juist 't tegendeel vond 't net zo leuk.
MovieTessz
Jammer, ik had zoveel van deze film verwacht aangezien de serie echt geniaal is. Het is nogal een slap verhaal, en een gewone aflevering is haast leuker. Toch wel leuk om de personages nog een keer te zien, ik begon ze al te missen!
fappie
- 2005 stemmen
UBERamerikaans,(dus al niet amerikaans:P) nej, hij was wel grappig,maar hij leek teveel op een superlange aflevering:P
laura24
erg grote fan van de serie
maar de film nee ik vond er niks aan
jammer, ik had er mischien teveel van verwacht!
Sutherland
Ik heb de serie nooit echt gevolgd, maar ik was toch wel aangenaam verrast door deze film. Heerlijke feelgood movie, met een beetje drama en veel humor. Top! Who cares als het allemaal misschien een beetje overdreven was, of te 'amerikaans'. Het is een film hoor, en ik heb ervan genoten!
AHWA
Een langgerekte aflevering van de serie, met het standaardverhaaltje van een romcom. Afschuwelijke kleren helaas en voor elke scene werd iets anders uit de kast gehaald, de ene creatie nog lelijker dan de andere.
Best leuke dialogen verder en degelijk acteerwerk van Nixon en Davis (vooral het moment dat Big op Carrie afkomt als ze net haar bos bloemen op hem stuk heeft geslagen.) Dat was heel intens. Afgezien van dat ik me stoorde aan de werkelijk foeilelijke Parker heb ik me verder niet verveeld en viel de speelduur best mee.
Mellowcard
Geweldige film! Beetje lang maar een goed einde.
medansavamhel
Een echte vrouwenfilm, maar voor de ruimdenkende man net zo amuserend naar mijn mening. Niet al te grappig, maar wen een goed onderhoudende film. 3,0.
Ik heb nog nooit 1 aflevering van die serie gezien, maar dacht dat dit niet zou uitmaken. Viel toch een beetje tegen aangezien ze er gewoon vanuit gaan dat je alle relaties en verhoudingen tot elkaar wel kent (terecht ook).
Stiekem vond ik het best een aardige film, al was 150 minuten echt veel te veel van het goede.
lyn.theresa
Anyone...?
HELAAS gaat hij wel verder ja. Je kan beter gewoon de series kijken, die zijn tenminste WEL tof. En het eind van seizoen 6 had ook het eind moeten blijven. Carrie eindigt met BIG, klaar. Maar nee, ze moeten en zouden er een film van maken, en wat komt daaruit:
slappe dialogen, poepgrappen, een half uur bruidsjurken van bekende ontwerpers, Carrie en big die weer uit elkaar gaan en dan tóch weer bij elkaar komen, nou moe! En Samantha is haar hele sex appeal kwijt in de film, die ze in de series wel had.
Om eerlijk te zijn kan ik nog wel even doorgaan...Maar ik laat het er even bij.
Mijn *2 vind ik nog aan de hoge kant, maar zoals ik al zei, de series zijn wel echt leuk.
musicwoman
nou theresa ik ben helemaal met je eens !
ik heb de oude seriebox en daarin zit meer grapjes en meer diepte in vind ik. En van the movie vind ik toch iets slapjes en lijkt wel minder sex and the city. Dit is mijn mening.
Maar bij de dvd zit wel veel extratjes bij dat is wel leuk.
Jt*
Ik vond dit echt een goeie film! Als je de serie nooit één keer hebt gezien en 'm niet leuk vindt, snap je 't gewoon niet! Grappige scènes en écht een vrouwenfilm! Hartstikkel leuk!
musicwoman
Jah dat is waar, maar haha het is ook lastig als je de personen niet kent en in de serie ken je ze beter leren kennen.
de film kent natuurlijk een begin en een eind.:P:P
GinolaEHV
Matige film, die een stuk minder is dan de tv-serie.
Het verhaal is minder grappig, allhoewel er wel een aantal leuke momenten in zitten.
Het jammerlijke van de film is dat er zo veel mogelijk quasi-emotionele dingen in zijn geprobeerd te stoppen. Dat is een beetje 'te'.
Het einde is voorspelbaar. Je kunt vantevoren al een happy end verwachten maar toch voelt het als een teleurstellend iets.
2,5*.
zeemeermin
Aardige film, maar niks kan tippen aan de serie. De laatste aflevering was een perfecte afsluiting..er had niks aan moeten veranderen. Desalniettemin heb ik me wel vermaakt

Sex and the City 2

Coco Chanel
Drama / Romantiek, 2008

Sex Drive
Komedie, 2008
new york citycity portraithoteloudjaarsavondforgivenessfashion journalsaint louis vrouwelijke vriendschapfashion designermalibuloss of libidobotoxcouples therapy romantische komediebeste vriendinbruiloftuitmakenmodemanhattan, new york citydesire to have childrenfemale sexualitymuseum of modern art new york