Genre: Komedie / Familie
Geregisseerd door: Penelope Spheeris
Met onder meer: Diedrich Bader, Erika Eleniak en Jim Varney
Releasedatum: 14 juli 1994
Plot The Beverly Hillbillies
"The day they moved in... Beverly Hills moved out."
Jed Clampett en zijn familie verhuizen van Arkansas naar Beverly Hills als hij biljonair is geworden door een olievondst. Jed gaat op zoek naar een vrouw om zijn leven mee te delen, maar er zijn natuurlijk genoeg kandidaten en neppers die voor het geld gaan.
Jed Clampett
Woodrow Tyler
Milburn Drysdale
Aunt Pearl
gimli f
Juist, twee sterren VANWEGE Erika Eleniak...
Anders had de film 1 ster gehad of zo..
Chainsaw
Vroeger echt talloze keren gezien. Hier en daar best charmant, ondanks dat veel grappen voorspelbaar zijn en de plank vrij finaal misslaan. Een aantal rollen worden op leuke wijze vertolkt. Sowieso is de film niet echt slechter dan grotendeels van de komedies die de laatste jaren uitkomen.
Tijd geleden gezien (ben een beetje die lijsten aan het door scheppen van nog niet gezien films) en vond hem erg slecht. Zie nu dat het verhaal wat weg heeft van Mr. Deeds Goes to Town. 1*
Plintkabouter
******, wat een slechte ***** film. Maar omdat ik Baby-Geniuses nog slechter vond, kon ik hem geen 0.5 geven, dus dan maar een 1.
Alan Smithee
De film was wel aardig, maar over het algemeen had dit idee een stuk, nee wat zeg ik, veel stukken beter kunnen worden uitgewerkt. Sja, hadden ze maar naar Flodder moeten kijken
2 sterren omdat ik toch wel een aantal keer heb gelachen en natuurlijk Miss Eleniak
killercoach
dan zie ik dr liever in Under Siege
Dan is de film ook nog om aan te kijken
homerjay
Tenenkrommend slecht! Dat ik deze film af heb gekeken vind ik een hele prestatie
salvatore
- 1937 berichten
Slechtste film die ik ooit heb gezien. Geen komedie te noemen. 0.5* (mn eerste)
Waakvlam
De enige keer dat ik moest lachen was dat ik hoorde dat mijn moeder deze film GEKOCHT had. 1 ster voor de moeite.
pietje punk
dit is humor mensen! ik heb deze al zovaak gezien ik vind hem echt lekker ouderwets lache!
Sannepan
Ik heb deze vroeger een keer gezien en ik vond hem toen echt helemaal geweldig. Maar toen ik hem laatst een keertje weer zag, merkte ik wel hoe gigantisch slecht hij eigenlijk is
Dat ze er nog geld in gestoken hebben ook
Een tragische vertoning, vind het niet vreemd dat hij in de flop 100 staat.
De humor was gewoon erg slecht. Ik vind dat ze meer een voorbeeld hadden moeten nemen aan de Nederlandse versie (Flodder) Meestal zijn de Nederlandse films slechter, maar in dit geval dus niet
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Gewoon niet zo'n leuke film, maar het is alweer een tijdje geleden dat ik m heb gezien, misschien maar es herzien. 2*
nothingness
3* omdat ik wel een graag onderuit zak in de zetel voor dergelijke films
Ellen116
hmm... deze vind ik dus véél slechter als bv. "look who's talking too", verdiend een hogere plaats in de Flop 100
Flipman
Ik heb me destijds erg vermaakt met deze film
! Wie weet vind ik hem nu vreselijk. Maar voorlopig een drie.
Roodhaartje
Erg leuke film. Maakt niet uit hoe vaak je hem kijkt! Blijft lachen
Ben van plan hem zaterdag op tv te gaan kijken.
Hij krijgt van mij 3.5*
Vintage
let niet op het gemiddelde, zeker de moeite waard als je hem nog niet hebt gezien...
film_kaza
Jeetje, ik sta van veel films gewoon versteld dat ze in de flop 100 staan. Deze was erg grappig en ik heb me echt vermaakt. Trouwens wie speelde Jim Varey? De vader of de zoon die steeds gek lachte?
Ace Hanlon
....tig jaren geleden vond ik de serie best leuk, maar dat kwam misschien ook omdat we toen wat TV kijken betrof de keuze hadden uit Ned 1, Ned 2 en BRT, dus je was niet zo kieskeurig, als het maar bewoog was het al gauw goed.
Voor de film heb ik eigenlijk maar één woord: VRESELIJK!
Het is dat Erika Eleniak er in meespeelt, dat ik nog 0,5* wil geven, de film zelf hoort min 3 te krijgen.
Ace Hanlon
Vergeet Jim "Ernest" Varney niet!
Inderdaad, Top-scorer in de Flop 100
robertus65
Typische Amerikaanse komedie, en die zijn meestal flauw, kinderachtig en stereotyp. Deze bevestigt dat wel heel erg. En het ergste is nog die vreselijke countrymuziek.
Alleen Erika Eleniak is de moeite van het bekijken waard. Geef mij echter maar onze eigen Flodders.
Tien keer leuker.
otherfool
Tja, ik vond dit toch echt gewoon grappig.. Hoge grapdichtheid, de typetjes worden goed gespeeld (vooral Tomlin is op dreef), kortom een echte guilty pleasure. Alles wat het vreselijke Flodder had kunnen zijn, en meer.
3,5*!
Mr. Chiel
Vroeger vond ik 'm geweldig... Een vrouw op een auto die viel door een tak is het enige wat ik me er nog van herinner... 8 jaar later maar eens kijken wat ik 'r nu van vind
missl
deze was vroeger briljant, maar nu enkele jaren later begrijp ik het lage cijfer wel.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Bang Bang You're Dead