• 9.373.069 stemmen

The Beverly Hillbillies (1993)

Komedie / Familie | 92 minuten

Genre: Komedie / Familie

Geregisseerd door: Penelope Spheeris

Met onder meer: Diedrich Bader, Erika Eleniak en Jim Varney

Releasedatum: 14 juli 1994

Plot The Beverly Hillbillies

"The day they moved in... Beverly Hills moved out."

Jed Clampett en zijn familie verhuizen van Arkansas naar Beverly Hills als hij biljonair is geworden door een olievondst. Jed gaat op zoek naar een vrouw om zijn leven mee te delen, maar er zijn natuurlijk genoeg kandidaten en neppers die voor het geld gaan.

Jed Clampett

Woodrow Tyler

Milburn Drysdale

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Twee sterren voor stoere Erika!

avatar van tovenaar

tovenaar

Vergeet Jim "Ernest" Varney niet!

avatar van tom

tom

Trieste vertoning

avatar van gimli f

gimli f

Juist, twee sterren VANWEGE Erika Eleniak...

Anders had de film 1 ster gehad of zo..

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Vroeger echt talloze keren gezien. Hier en daar best charmant, ondanks dat veel grappen voorspelbaar zijn en de plank vrij finaal misslaan. Een aantal rollen worden op leuke wijze vertolkt. Sowieso is de film niet echt slechter dan grotendeels van de komedies die de laatste jaren uitkomen.

avatar van gotti

Tijd geleden gezien (ben een beetje die lijsten aan het door scheppen van nog niet gezien films) en vond hem erg slecht. Zie nu dat het verhaal wat weg heeft van Mr. Deeds Goes to Town. 1*

avatar van Plintkabouter

Plintkabouter

******, wat een slechte ***** film. Maar omdat ik Baby-Geniuses nog slechter vond, kon ik hem geen 0.5 geven, dus dan maar een 1.

avatar van Alan Smithee

Alan Smithee

De film was wel aardig, maar over het algemeen had dit idee een stuk, nee wat zeg ik, veel stukken beter kunnen worden uitgewerkt. Sja, hadden ze maar naar Flodder moeten kijken

2 sterren omdat ik toch wel een aantal keer heb gelachen en natuurlijk Miss Eleniak

avatar van killercoach

killercoach

dan zie ik dr liever in Under Siege

Dan is de film ook nog om aan te kijken

avatar van homerjay

homerjay

Tenenkrommend slecht! Dat ik deze film af heb gekeken vind ik een hele prestatie

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Slechtste film die ik ooit heb gezien. Geen komedie te noemen. 0.5* (mn eerste)

avatar van Waakvlam

Waakvlam

De enige keer dat ik moest lachen was dat ik hoorde dat mijn moeder deze film GEKOCHT had. 1 ster voor de moeite.

avatar van pietje punk

pietje punk

dit is humor mensen! ik heb deze al zovaak gezien ik vind hem echt lekker ouderwets lache!

avatar van Sannepan

Sannepan

Ik heb deze vroeger een keer gezien en ik vond hem toen echt helemaal geweldig. Maar toen ik hem laatst een keertje weer zag, merkte ik wel hoe gigantisch slecht hij eigenlijk is Dat ze er nog geld in gestoken hebben ook Een tragische vertoning, vind het niet vreemd dat hij in de flop 100 staat.

De humor was gewoon erg slecht. Ik vind dat ze meer een voorbeeld hadden moeten nemen aan de Nederlandse versie (Flodder) Meestal zijn de Nederlandse films slechter, maar in dit geval dus niet

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Gewoon niet zo'n leuke film, maar het is alweer een tijdje geleden dat ik m heb gezien, misschien maar es herzien. 2*

avatar van nothingness

nothingness

3* omdat ik wel een graag onderuit zak in de zetel voor dergelijke films

avatar van Ellen116

Ellen116

hmm... deze vind ik dus véél slechter als bv. "look who's talking too", verdiend een hogere plaats in de Flop 100

avatar van Flipman

Flipman

Ik heb me destijds erg vermaakt met deze film ! Wie weet vind ik hem nu vreselijk. Maar voorlopig een drie.

avatar van Roodhaartje

Roodhaartje

Erg leuke film. Maakt niet uit hoe vaak je hem kijkt! Blijft lachen

Ben van plan hem zaterdag op tv te gaan kijken.

Hij krijgt van mij 3.5*

avatar van Vintage

Vintage

let niet op het gemiddelde, zeker de moeite waard als je hem nog niet hebt gezien...

avatar van film_kaza

film_kaza

Jeetje, ik sta van veel films gewoon versteld dat ze in de flop 100 staan. Deze was erg grappig en ik heb me echt vermaakt. Trouwens wie speelde Jim Varey? De vader of de zoon die steeds gek lachte?

avatar van kArIzMa_TuRk

ik vond hem geweldig

5 sterrebn

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

....tig jaren geleden vond ik de serie best leuk, maar dat kwam misschien ook omdat we toen wat TV kijken betrof de keuze hadden uit Ned 1, Ned 2 en BRT, dus je was niet zo kieskeurig, als het maar bewoog was het al gauw goed.

Voor de film heb ik eigenlijk maar één woord: VRESELIJK!

Het is dat Erika Eleniak er in meespeelt, dat ik nog 0,5* wil geven, de film zelf hoort min 3 te krijgen.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

tovenaar schreef:

Vergeet Jim "Ernest" Varney niet!

Inderdaad, Top-scorer in de Flop 100

avatar van robertus65

robertus65

Typische Amerikaanse komedie, en die zijn meestal flauw, kinderachtig en stereotyp. Deze bevestigt dat wel heel erg. En het ergste is nog die vreselijke countrymuziek. Alleen Erika Eleniak is de moeite van het bekijken waard. Geef mij echter maar onze eigen Flodders. Tien keer leuker.

avatar van Castor Troy

Castor Troy

Zelfs Jim varney is slecht

avatar van otherfool

otherfool

Tja, ik vond dit toch echt gewoon grappig.. Hoge grapdichtheid, de typetjes worden goed gespeeld (vooral Tomlin is op dreef), kortom een echte guilty pleasure. Alles wat het vreselijke Flodder had kunnen zijn, en meer.

3,5*!

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Vroeger vond ik 'm geweldig... Een vrouw op een auto die viel door een tak is het enige wat ik me er nog van herinner... 8 jaar later maar eens kijken wat ik 'r nu van vind

avatar van missl

missl

deze was vroeger briljant, maar nu enkele jaren later begrijp ik het lage cijfer wel.