• 9.373.992 stemmen

Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

Komedie / Actie | 94 minuten

Genre: Komedie / Actie

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Jay Roach

Met onder meer: Mike Myers, Elizabeth Hurley en Michael York

Releasedatum: 9 oktober 1997

Plot Austin Powers: International Man of Mystery

"If he were any cooler, he'd still be frozen, baby!"

In 1967 verslaat de Britse geheim agent Austin Powers de meeste handlangers van zijn grote vijand Dr. Evil. Dr. Evil besluit zich in te vriezen zodat Austin hem niet zal kunnen pakken. Austin besluit zichzelf ook in te laten vriezen, voor het geval Dr. Evil ooit weer tevoorschijn komt. Dit is 30 jaar later het geval, wanneer Dr. Evil de wereld met een nucleair wapen bedreigt.

Austin Powers / Dr. Evil

Patty O'Brien

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

EmDee schreef:

Het keren met het autootje is vast één van die keren?

Inderdaad ! Dat was super !!

avatar van Plintkabouter

Plintkabouter

Ik vind ook dat ze per vervolging zwakker worden... Maar laat je pret niet bederven want ze zijn ook grappig!

avatar van Alan Smithee

Alan Smithee

Blindfold schreef:

De eerste keer dat ik deze zag vond ik hem niet zo leuk, maar na 2 gezien te hebben (die ik wel erg leuk vond), kon ik deze op de één of andere manier een stuk beter waarderen.

Ik had precies hetzelfde

Toen ik voor het eerste deze film keek vond ik hem erg flauw en heb hem niet eens afgekeken.

Tijdje daarna deel 2 gezien en deze vond ik geweldig dus daarna weer een keer deel 1 gezien en kon hem dat ook beter waarderen.

Al met al vind ik deel 1 de minste van de drie (jaja een omgekeerde wereld) omdat ik de typetjes uit deel 2&3 erg grappig vind en hier dus mis.

3 sterren krijgt 'ie!

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Mindflight schreef:

deze komt dus op veronica, en wat is ik dus grappig vond, je zag bijv. in de veronica gids dat ze helemaal trots waren op het feit dat ze eindelijk een beetje een bekende film konden kopen! austin stond zelfs op de cover!!!! maar tis natuurlijk ook een hele grappige film

Tja misschien wordt het nog wat met Veronica en hun webcamgirls

Heb me helemaal kapot gelachen bij deze film .Maar je moet hem echt niet vaker kijken dan een keer of 2

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Dit is wel een uitzonderlijk flauwe maar wel grappige! komedie. Het typetje Austin Powers alleen al is ongelooflijk grappig maar ook de hele film barst van de flauwe grappen. Humor die waarschijnlijk niet iedreen kan waarderen maar ik in ieder geval wel. De ene scene is grappiger als de andere maar alle gebeurtenissen hebben humor. 3,5*

avatar van Idol

Idol

Echt een hele grappige film

avatar van Kimsalabim

Kimsalabim

ECHT GEWELDIG!!

grappig

avatar van SSeagal

SSeagal

Deze film was het begin van een leuke reeks, al had deeltje 3 wat leuker gemogen. Deze is leuk genoeg om paar keer te zien, blijft leuk. Dr. Evil blijft het leukste typetje. ***

avatar van Treht

Treht

kheb m 2 keer in 2 dagen gezien en 2 keer over de grond gerold. Zegt genoeg lijkt me

avatar van hans vd togt

hans vd togt

erg grappig en Elizabeth Hurley is erg lekker... goeie combi

avatar van WB

WB

Erg leuke film! Lekker flauw, net als het 2e deel, en als de Wayne's World reeks! Heb erg gelachen

3,5 sterren...

avatar van Esteban

Esteban

Laat me stellen dat ik Mike Myers absoluut irritant vind in deze reeks films. En ook de variatie mocht heel wat beter, Dr. Evil steekt z'n vingertje op en iedereen vind dit blijkbaar hilarisch... dat gebeurd 735 keer per film... :-/ Ool Austin Powers zelf komt nooit eens anders uit de hoek en we krijgen telkens opnieuw dezelfde grap te zien, in een ander jasje. Dit gepaard gaande met humor die te flauw is voor woorden zorgen ervoor dat hij gaat lopen met de volgende score :

Austin Powers **

avatar van Tha Flow

Tha Flow

Austin Powers is gewoon superlachen. Juist de bijna ontuistaanbare herhalingen van de grappen zijn gedurft en daarom helemaal cool. Zeker als je van domme onderbroekenlol houdt. Vanavond op tv trouwens, waarom staat hij niet aangegeven als zodanig???? 3 sterren

avatar van Yak

Yak

Toch maar weer even gekeken, hij blijft toch erg leuk. Wel heb ik me rot geërgerd aan die Veronica-omlijsting. Aankondigingen van ordinaire programma's als 'Hollandse sexvakanties in Spanje', kreunerige reclameaankondigingen, en als je even op teletext kijkt hoe laat het begint staat bovenaan een banner met 'geile tienermeisjes', onderaan een banner met 'gay sex contacten' en bij de programma-info een banner met 'Live sex? SMS blah blah blah naar zus en zo'.

avatar van jassonn

jassonn

Heb je de reclames van na tien uur nog niet gezien, 'hete buurvrouwtjes,geile negerinnen of tienersletjes,allemaal bij jou in de buurt.Schandalig gewoon..;)

avatar van bennie jolink

bennie jolink

ik heb deze film 0.5 gegeven alleen omdat er GEEN LAGER CIJFER IS wat een on-noem-me-lijk belabberd stukje prullaria !!

het enige, maar dan ook echt het eeeniiiggeeee dat wel grappig was, waren de familie en vrienden van de bedienden van dr. evil die verwittigd werden als de bediende het loodje had gelegd.

maar dat is dan ook het enige !!

avatar van gozo

gozo

Lekkere gekke film.

avatar van U-96

U-96

• 2069 stemmen

Yak schreef:

Ergenis nummer 1 van mij als het gaat om tv...

avatar van malkovich

malkovich

U-96 schreef:

Ergenis nummer 1 van mij als het gaat om tv...

You will never be the head of a big company!!!

avatar van jasmyn

jasmyn

ik vond em wel grappig, maar nou ook weer niet dat je zegt, superrrrr gave film... ik heb lachwekkende films gezien... dus 2 sterren stem ik !

avatar van Soeperman87

Soeperman87

avatar van dope

dope

• 20062 stemmen

Zitten een paar leuke scènes in, maar ook een paar echt saaie. Conclusie: 3 * omdat Elizabeth Hurley erin meespeelt.

avatar van The Eye

The Eye

Absolute bagger deze films!

avatar van 93.9

93.9

leuke film!

avatar van MarkFish

MarkFish

Erg leuk, maar het minst grappig van de drie AP-films. Vooral Dokter Evil wordt steeds grappiger in de trilogie.

avatar van WiLL

WiLL

Esteban schreef:

Inderdaad.

Deel 2 zien we dan nog eens al die grappen, soms zelfs gewoon letterlijk gekopieerd.

avatar van muismat

muismat

Austin Powers rules gewoon, toen ik dit eerste deel 4 jaar geleden voor het eerst zag wist ik het zeker: flauwer kan gewoon niet,

tot ik de spy who shagged me een jaar ofzo later zag, damn wat een heerlijke humor

4 *

avatar van its my life

its my life

Leuke film niks anders.

een 3,0

avatar van lizard

lizard

een 3,0.

Myers is goed bezig maar het verhaal is wat minder.

avatar van mikoz

mikoz

Drama das Austin Powers.

Dit vind ik dan nog de beste

2,5