Drillbit Taylor (2008)
Geregisseerd door: Steven Brill
Met onder meer: Owen Wilson, Leslie Mann en Josh Peck
Releasedatum: 19 juni 2008
Plot Drillbit Taylor
"You get what you pay for"
Nadat ze herhaaldelijk zijn lastig gevallen door een pestkop die het schoolplein terroriseert, besluiten twee slachtoffers om er professionele hulp bij te halen. Ze komen terecht bij de goedkoopste optie: een dubieuze bodyguard (Owen Wilson) die zelf amper te vertrouwen blijkt.
Drillbit Taylor
Chuck
Nick
Dolores
Riddierid
Wat is er met jullie?! dit is een geweldige film mensen!... ik weet dat niet iedereen van dit soort films houdt maar een iets hogere beoordeling kan toch wel??
owen wilson is gewoon de beste acteur! knoop dat goed in je oren....
coldheaven
Owen Wilson is, met stip, de meest overgewaardeerde acteur van de laatste jaren.
Harco
1 woord: wat een verschrikkelijke draak van een film!
Uhhhh.
dartviper
Leuk middelmatig filmpje. Zeker de moeite waard om eens te kijken.
Fran
- 1953 berichten
Ik vond het maar een middelmatig filmpje. De humor was behoorlijk standaard. Eigenlijk is dat wel vaker het geval met een film waarin Owen Wilson een hoofdrol speelt. Geen originele grappen, geen spannend of origineel verhaal. Soms niet eens echt grappig. Nee, ik vond hem best wel tegenvallen. Maar op zich kijkt het wel goed weg. Als er ècht niets anders op tv is.
Lucas1
Verassend leuke film. Ik had er niet bepaald veel van verwacht, meestal vind ik dit soort films echt verschrikkelijk, maar vanwege de hoofdrol van Owen heb ik hem toch maar even gekeken. Owen Wilson, die volgens mij verre van overgewaardeerd is als acteur, hoewel hij misschien wel een betere schrijver dan acteur blijft, is zoals altijd eigenlijk zeer goed te pruimen en de kinderen waren gelukkig ook best aardig (iig niet verschrikkelijk). Best een grappige komedie. 3,5*
canciser
Had zijn momenten, weet er verder niet zo veel om te zeggen. Owja, dat kleine mannetje was wel grappig
2.5
Kr!kke
Een beetje kinderachtig, maar leuke komedie.
inderdaad, maar op zich stoorde mij dat niet. En Owen Wilson vind ik altijd wel goed in komedies
Aapje81
Viel mij heel erg mee. Hoewel de clichés vollop aanwezig zijn heb ik me hier wel mee vermaakt en een aantal keren toch kunnen lachen. Klein maar sympathiek filmpje zonder al teveel pretenties. In de juiste stemming is dit een hele aangename film in zijn soort.
thokiesaq
Niet een van de beste films.Maar wel eentje als je niks te doen heb hup lekker kijken.
DeCol
Ook hier een meevaller. Gaat nergens over, het is heel onrealistisch en natuurlijk voorspelbaar, maar ik heb een paar keer goed kunnen lachen. Owen Wilson speelt wederom de rol van een gluiperd met een klein hartje. Hier nogal matig, maar er valt naar te kijken. Toch zijn het de drie kinderen die de show stelen. Die foute blousen, het oefenen van klappen opvangen en andere situaties, het is best leuk allemaal. Kijkt gewoon lekker weg.
Krappe 3,0*
Wilderness
Hier had ik eigenlijk helemaal niets van verwacht maar bleek hem toch behoorlijk leuk te vinden. Veel leuker dan verwacht in ieder geval.
Bojangles549
Wat een slechte film zeg kan niet anders zeggen,
ik kon er de humor niet van inzien.
Toch nog 1 * gegeven alleen voor Owen Wilson die zich eigenlijk niet voor deze film had moeten verlagen....
Al DeNiro
Matige komedie met een tegenvallende Owen Wilson, die toch erg leuk was bij eerdere komedies.
the new guy
Nou dit was wel een hele grote verrassing. Door een enorme 'grapdichtheid' valt er erg veel te lachen in deze film.
De drie pubers zijn echt hilarisch en perfect gecast, Wilson weer lekker op de autopilot, maar al met al zeer vermakelijk.
Fixi88
Zeker een leuk filmpje. Een komedie met Owen Wilson vind ik 9 van de 10 keer wel grappig.
AchmedATM
Zwakke komedie, maar Owen Wilson weet het een beetje te redden.
Naomi Watts
Flinke tegenvaller. Met comedies uit de Apatow stal krijg ik meestal wel erg hoge verwachtingen, en stellen mij zelden teleur. Nu met Rogen aan het roer kan er toch weinig misgaan? Think again. Want wat gaat het hier weer fout. Grootste fout is dat het allemaal erg standaard is en erg braafjes.
Owen Wilson is dan ook niet zo'n figuur die zo'n comedy kan dragen. Hij trekt bijna iedereen mee in zijn val, alleen Gentile wist af en toe nog wel een lach op mijn gezicht te toveren. Qua looks kan he tde nieuwe Jonah Hill worden, qua delivery vind ik 'm meer de kant van Rogen op gaan. Not bad at all. Voor de rest is het gewoon een standaard comedy. Erg jammer. Overdreven moraal ook, erg weinig leuke grappen en een hoofdrolspeler die totaal niet op zijn plaats is. Maar boven alles ook slecht schrijf werk. Hopelijk is dat bij de Apatow's die ik nog moet zien beter verzorgt.
Was niet zo lang geleden (dit jaar zelfs) ook al te zien op Film 1. Film is in het begin effen leuk maar wordt daarna al snel flauw en kinderachtig (was natuurlijk wel te verwachten met kinderen die de hoofdrol spelen
). Ik heb deze dan ook nooit uitgekeken.
Tonypulp
Best leuk.
Vooral de cast vond ik (blijkbaar als één van de weinige hier) prima te doen. Wilson heb ik nooit geweldig gevonden en hij blijft hier op 't zelfde niveau hangen als waar ik 'm op schat.
Verder wel geinig om Josh Peck (Drake & Josh) als zoon van Lisa Lampanelli te zien en ook Troy Gentile is grappig als dikkerdje. Het geheel is vrij slap geschreven en de lachbuien blijven uit, maar dit soort formule werkjes weet ik nog altijd te appreciëren om hun eenvoud.
Simpel kijkvoer.
moviemafketel
- 19752 berichten
Erg moeilijk om er met de kop bij te blijven. Het was over het algemeen behoorlijk saai te noemen. Best een leuke opzet natuurlijk zo'n bodyguard, maar eigenlijk doen ze daar verder weinig mee. De jochies zijn ook zo niet grappig en Wilson begin ik maar niet over. Er zat zoveel meer in, gewoon een gemiste kans. Jammer

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen