Drillbit Taylor (2008)
Geregisseerd door: Steven Brill
Met onder meer: Owen Wilson, Leslie Mann en Josh Peck
Releasedatum: 19 juni 2008
Plot Drillbit Taylor
"You get what you pay for"
Nadat ze herhaaldelijk zijn lastig gevallen door een pestkop die het schoolplein terroriseert, besluiten twee slachtoffers om er professionele hulp bij te halen. Ze komen terecht bij de goedkoopste optie: een dubieuze bodyguard (Owen Wilson) die zelf amper te vertrouwen blijkt.
Drillbit Taylor
Chuck
Nick
Dolores
GGG
Echt weer een Owen Wilson film. Niet echt geweldig. Een paar leuke fragmenten maar niet om te zeggen goch die moet je zien. Je mist er niks aan...
guylopez93
heb van deze film genoten ondanks ik er niet veel van had verwacht door de slechte kritieken het is misschien geen topper maar een dikke voldoende verdiend ie wel zeker
jesseverdellen
Was wel een leuke film, niet een 4 of 5 waard maar ook niet als gemiddelde 2,72 vind ik dan. Weet iemand toevallig hoe de song aan het allerbegin van de film heet? Alvast bedankt!
Livefree70
Aardige komedie met een origineel verhaal. Luchtig en solide geacteerd door Wilson.
zjandannybob
ben het hier wel mee eens, raar van al die slechte reacties hier. vond hem zelf wel lache
jesseverdellen
Weet iemand hoe het liedje aan het allerbegin van de film heet?( wanneer die 2 jongens aan het bellen zijn)
e8212
Jibbs - Chain Hang Low.
Film overigens wel leuk om te kijken, maar geen topper.
Flauwe en gemiddelde komedie met slechts een handvol leuke grappen. Ook Wilson kan de film niet redden.
joaquim05
ga naar youtube of limewire en typ in driilbittaylor soundtrack(s) in en dan vind je hem vast wel anders nog op google.
The_Game
Best grappige film, met een erg leuke bijrol van Danny R. McBride, die altijd grappig is in elke film.
Blokland
Ik vond de kindacteurs in deze film nogal ondermaats.
Owen Wilson en Danny mcBride maken daarentegen een hoop goed!
toontjelager
best vermakelijk voor de jongere garde , maar verwacht geen diepgang , enkel wat flauwe grappen en een hoop nonsens .
skipy05
klein beetje een tegenvaller. had een film met Owen Wilson toch iets beter verwacht. Owen Wilson doet het wel zeer goed. zo een goede komedie was het niet.
teigetje37
Geen hoogstandje gewoon leuk om te zien.
Waardering: 3 sterren
die hard
Waardeloos en Owen is lang niet meer dan hij was.
Zonde van de tijd
lagaiske
Flauwe film die eigenlijk nergens echt grappig word.
Ik had moeite om aandachtig te blijven bij momenten.
Een film zoals je er veel hebt.
Als je hem gezien hebt hoef je hem geen 2 de keer te bekijken.
Heb je hem niet gezien dan heb je helemaal niets gemist.
Vlotte film, die net zoals vele voorgangers beter begint dan eindigt.
Opvallend veel aandacht voor de kleurrijke regie. Kon ik wel van genieten in een film als deze. Geeft toch dat beetje extra flair wat zo'n film dan net iets leuker maakt.
De kinderen zijn best grappig, Wilson doet wat hij graag doet (en ook best leuk doet), verder is het grappig om Frost op te zien draven in een film als deze. Heeft hij na Elephant in ieder geval beide kanten van de medaille een keer kunnen spelen.
Naar het einde toe wordt er weer wat obligaat drama toegevoegt, iets wat ik jammer blijf vinden in dit soort comedies.
Aardig vlotte comedy in ieder geval. Hele gebeuren met de kindjes werd mij net iets te flauw op het einde, maar verder lekker in de bank hang filmpje.
AHWA
Ik hoopte dat een scenario van Seth Rogen voor variatie zou zorgen in het pestfilmgenre, maar helaas. Sommige grappen zijn wel leuk, maar het is te cliche allemaal, en Owen Wilsons rol vind ik al helemaal irritant, dus dan gaat het al snel mis.
De kinderen zijn in het begin best aardig op dreef, vooral de scene waarin ze oefenen om klappen op te vangen is hilarisch en een aantal weerwoorden van het dikke ventje (Seth Rogen in spe misschien) zijn wel grappig, maar daar blijft het helaas ook bij.
De film duurt naar mijn mening ook iets te lang, maar ik heb dan ook de Extended Survival Edition gezien, ik weet niet of er veel verschil zit in de speelduur met de 'gewone versie'.
De eerste tegenvaller van de hand van Apatow. Jammer, maar ik had het ook wel verwacht. Gelukkig was Pineapple Express een stuk beter.
coldheaven
De twee tienersterretjes (die me aan jongere replica's van de gasten uit "Super Bad" deden denken) spelen Wilson er werkelijk helemaal uit, wat een over het paard getilde wan-acteur is dat zeg.
kraj28
zeer leuke familie film om met de kids te kijken,
grappig verhaal
en ook een goed acterende owen wilson
voskat
Matig, matig. Eén keer hardop moeten lachen. Ik weet niet meer op welk moment.
amenmalek
Matige film. Owen Wilson kan me nooit echt boeien, maar er zaten wel wat grappige stukken in. Leuk voor een verloren zaterdagmiddag.

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'