• 9.377.249 stemmen

Geregisseerd door: Steven Brill

Met onder meer: Owen Wilson, Leslie Mann en Josh Peck

Releasedatum: 19 juni 2008

Plot Drillbit Taylor

"You get what you pay for"

Nadat ze herhaaldelijk zijn lastig gevallen door een pestkop die het schoolplein terroriseert, besluiten twee slachtoffers om er professionele hulp bij te halen. Ze komen terecht bij de goedkoopste optie: een dubieuze bodyguard (Owen Wilson) die zelf amper te vertrouwen blijkt.

avatar van missy85

missy85

heb hem gisteren in de bios gezien, was een leuke film!

Superbad, waar veel mensen deze film mee vergelijken, vond ik dus geen hol aan. Maar deze was echt leuk om te zien

avatar van DennisVerhiest

DennisVerhiest

Ik had er niet veel van verwacht wegens alle slechte kritieken, maar ik vond hem dus wel heel leuk.......geen topper, wel vermakelijk.....

avatar van Punkette

Punkette

Ik heb me echt vermaakt tijdens deze film. Gewoon droge humor van owen met natuurlijk een beetje cliché scenes, maar who cares? Ik moest vooral lachen om het pink incident. Ik geef deze film een 3,0*

avatar van skompie

skompie

Ben het wel met onderstaanden eens dat het wel een vermakelijke film is. Idd wat cliché en daardoor vrij voorspelbaar.

Geen topper maar wel redelijk weg te kijken.

avatar van Jefferson019

Jefferson019

Heb erg genoten van deze film, lekkere droge humor inderdaad ,maar daar houd ik wel van. lekker in je klapstoel verstand op nul en kijken maar.

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Absoluut een erg leuke, grappige film. Iedereen zit bijzonder goed in hun rol en de grappen zijn gewoon super leuk. Daarnaast zie ik Wilson altijd graag. Deze film is meer dan geslaagd!

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Heerlijke komedie, zo mogen ze vaker gemaakt worden.

avatar van thomas82

thomas82

Leuke en plezierige film.

Zeer veel humor erin verwerkt.

Had geen betere acteur in gekund..nouja adam sandler mischien dan!

aan rader...maar eerder met een stel vrienden op de bank dan de bios

avatar van Macmanus

Macmanus

Miste nogal Hill, Cera en Fogell. En Superbad en Knocked Up hadden naast humor ook nog een soort geloofwaardigheid. Dat ontbreekt hier totaal. Aardige geestige eindbattle en leuk om Frost weer eens terug te zien.

Maar verder dan 2 sterren kom ik niet...

avatar van Marcusnld

Marcusnld

Redelijk vermakelijke film voor een doordeweekse avond. Komt zeker niet in aanmerking voor het weekend.

avatar van eduwatje

eduwatje

vond het wel een erg voorspelbare film, maar ook wel leuk.

de personages zijn in ieder geval heel goed gekozen.

avatar van jeroenATA

jeroenATA

"Mini Jack Black" weer geweldig in deze film. Owen Wilson was ook weer goed (niet verwacht na zijn drama poging zelfmoord...). 3 sterren, erg gelachen.

avatar van Koerok

Koerok

Niemendalletje, maar wel aardig. Bovendien ben ik wel fan van Owen Wilson. Een 3.0.

avatar van vwtune

vwtune

Ik ben een fan van Owen Wilson, maar dit was echt CRAP.

Ik vond eigenlijk dat dikke jongetje het leukste aan die hele film.

avatar van Fonk

Fonk

Schrale Komedie, viel me erg tegen. Vooral de rol van Owen Wilson in het verhaal was gewoon wazig..

avatar van seanpuffy

seanpuffy

toffe aangename film.

3.5

avatar van stinnie

stinnie

Het acteerwerk is niet slecht. Het verhaal is (zoals vaak met dit soort films) onzinnig en over-the-top. Maar op die manier moet je helemaal niet naar deze film kijken, het is entertainment.

avatar van .Fee.

.Fee.

Grappig en Alex Frost (Filkins) is amazing.

2.5 *

avatar van xentos

xentos

wel redelijk, had er meer van verwacht.

avatar van Riddick

Riddick

Leuke familie film! Heb me zeker vermaakt. Verwacht geen sensatie of iets in die zin. Het is gewoon een zeer leuke film die je met jong en oud kunt kijken en even lekker kunt lachen!

Meestal irriteer ik me aan mensen in dit soort films maar gelukkig bij deze niet.

avatar van Hankieh

Hankieh

Hoe kan deze nou in de bioscoop komen en "Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)" niet :S

avatar van gotti

Omdat Owen Wilson verkoopt...

avatar van Dimensie

Dimensie

Verstand op nul film, maar een erg grappige komedie.

avatar van alec

alec

Slechte komedie met veel lompe en hufterige scenes. Op zich niet erg als deze scenes voorkomen maar om nou een hele film ermee te vullen?!

Verder een overdaad aan gluiperige en geniepige karakters waarbij de grappen bijna altijd ten koste gaat van anderen. Hiermee haal je de kracht uit de film. WIlson is hier compleet misplaatst.

Een *1.0

avatar van grid8400

grid8400

popcorn erbij en lekker dom kijken en dan is het wel leuk.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Het is wel leuk in het begin, totdat Wilson erin komt. Wat een mongool is dat.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik heb weinig komedie's gezien met zo weinig humor erin. De film probeert het wel maar de scene's zijn allemaal net iets 'te gemaakt' en 'te flauw'. Normaliter ben ik best een fan van Owen Wilson maar in deze film slaat hij wat mij betreft de plank volledig mis.

Over het algemeen niet grappig en niet boeiend.

avatar van twistie

twistie

Traag en saai begin, zelfs flauw.
Gelukkig werdt de film later iets leuker toen al die daklozen vrienden van hem gingen meedoen en les gingen geven.

avatar van hein74

hein74

ik vond de film niet zo geweldig, hij is leuk, maar dat vond ik toch maar van een paar stukjes . Owen was wel goed opdreef

avatar van Slynkin

Slynkin

Wel een leuke film. De humor is bij vlagen een beetje flauw, maar het had van mij wel iets flauwer gemogen. Toch heeft Owen Wilson hier absoluut 1 van z'n beste rollen te pakken.