Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Ryan Gosling, Emily Mortimer en Patricia Clarkson
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 27 maart 2008
Plot Lars and the Real Girl
"The search for true love begins outside the box."
Na enige jaren van eenzaamheid komt Lars (Ryan Gosling) via internet in contact met Bianca. Lars is helemaal weg van haar en nodigt haar uit om zijn familie te ontmoeten. Eenmaal op deze ontmoeting krijgt de familie de schrik van hun leven, Bianca is namelijk geen echt persoon maar een pop. Maar Lars ziet haar als een echte partner. Op aanraden van een hulpverlener gaat de familie mee in zijn spel en dat levert de meest vreemde situaties op.
Lars Lindstrom
Mr. Shaw
Mrs. Schindler
Mrs. Petersen
JohnWilliams
Het duurt nog even ivm de geplande baard van Ryan

check.nl
Trailer te zien op:
JohnWilliams

Leuke Trailer, hij lijkt me leuker dan Mr. Woodcock (ook van regisseur: Craig Gillespie). Heb Mr. Woodcock gezien maar deze lijkt me leuker.....maar schijn kan bedriegen.
Poisonthewell
Sympathiek filmpje dat perfect in de mal van de Hollywood-indie past. Hoewel het gegeven zich op het eerste gezicht voor komedie leent en de film aan het oppervlak ook vrij luchtig is neemt niet weg dat er toch een zeer trieste ondertoon aan de film ten grondslag ligt. Gosling speelt zijn rol ingetogen en geloofwaardig. 3,5*
JohnWilliams
Deze film lijkt mij ook wel goed, loopt het verhaal goed door?
Dutchmeister
Is dit niet meer een drama, lijkt er meer op als k nara de trailer kijk?
Poisonthewell
Hmmm ja, maar wel een drama Sundance-style. Verwacht geen diepgaande psychologisch verantwoordde uitwerking a la Bergman en de film wordt nergens zwaarmoedig; er kan gewoon popcorn gegeten worden bij Lars and the Real Girl.
bebdn
Popcorn
Liever niet
vond het mooi, origineel, ontroerend (Bianca's vertrek....)en zelfs de humor mocht er zijn. Vertolkingen waren meer dan ok, Ik kan niet wachten om hem hier met mijn dame te gaan kijken, iemand weet van de release in België?
MichaelMadsen
Leuk filmpje en goed geacteerd door de hoofdrollen, maar ben denk ik toch iets te nuchter hiervoor.
Aan het einde van de film had ik er ook wel genoeg van, had een andere wending vewrwacht.
Daardoor 3 ster ipv 3,5.
GioFunny
Deze film moet het echt hebben van de zeer sterke acteerprestaties!
Yash100
Leuke film..
Gosling kan toch beschouwd worden als één van de beste acteurs van zijn generatie.
ralfsjam
uiterst grappige film. goeie acteurs in mooie kleren! Gosling flikt het weer! idd een van de beste acteurs van nu. het verhaal is zo vreemd in elkaar gezet dat je steeds zit te wachten op de ommezwaai. maar die blijft uit, en dat maakt de film zo geweldig en ergens ook zo onbevredigend. en dat kom je niet vaak tegen, een geweldige onbevredigende film. of was het toch? niemand zal het weten!
een aanradertje! een 4
Keane1983
Inderdaad in het begin doet het verhaal comisch aan, hoe vreemd is het als je verliefd bent op een pop. Als kijker ben je in het begin van de film net als de omstanders in de film.
Hoe verder de film vorderd leef je jezelf helemaal in het leven van Lars en Bianca.
Ik vind het vreemd dat de films als comedie wordt aangeprezen, ik vindt het meer een drama/speelfilm. De reacties van de mensen om Lars heen zijn soms best grappig, maar als je het verhaal in het geheel kijkt is het best logisch, ik denk dat ieder ander mens er ook om zou moeten lachen en het raar zou vinden.
Het acteerwerk in de film vind ik super gedaan, ik heb (hoe triest het ook klinkt) een traantje bij weg moeten pinken, ik zat op het laatst echt helemaal in het verhaal.
Zoals voorheen al is gezegt dat het een oscar nominatie waard is...daar ben ik het echt mee eens.
Een echte hollywood film vind ik het echt niet, ik vind het persoonlijk een lekkere arthouse movie, er zit dan niet echt veel diep gang in en het verhaal wordt dan ook niet echt heel erg uitgewerkt maar dat is ook niet erg. Het kijkt lekker weg en is weer eens wat anders.
Ik geef de film een 3.5 *
chicow
Ik heb de film net bekeken, maar vind het meer een drama film en totaal geen comedy!
Desondanks een redelijke drama-film met zeer goed acteerwerk!
een 8 van mij! dus 4 sterren
BellaVita
met je eens, goeie film, super goed geacteerd en ontroerend maar zeker geen komedie
....
Het is best een trieste film over een persoon die eenzaam en apart is en met de opblaaspop een relatie begint. In zijn wereld leeft de pop echt. Je ziet hem ook gesprekken voeren met de pop, freaky zeg.
Ryan Gosling zet met Lars echt een hele sterke rol neer. Heel erg overtuigend hoe hij die gozer speelt. De filmtrailer geeft een heel vertekend beeld trouwens van de film. Je denkt aan een komedie over een opblaaspop en je krijgt een serieus drama. Niet dat mij het uitmaakte, want ik vond de film gewoon heel goed.
too-sweet
Een mislukte komedie maar een o zo'n mooi drama.
Mooi verhaal,sterk acteerwerk.
Ik hoop alleen niet dat deze film straks ondergewaardeerd word omdat de meeste mensen een komedie verwachten en de film mogelijk niet leuk,grappig genoeg vinden.En dus laag gaan beoordelen. Wij gingen deze film ook kijken als een komedie,en mijn man haakte dus halverwege ook af omdat hij het niet leuk vond en drama niet echt zijn ding is.
Aan de stemming te zien is dit gelukkig nu nog niet het geval,en de film krijgt van mij ook een dikke 4*
blitze810
Ik geef hem een 4,0 omdat ik hem beoordeel als drama,maar als ik moet kijken naar deze film als comedy krijg hij bitter weinig van mij.Ik vond het dus als drama een mooie film met prima cast goed neer gezet door Gosling die de rol mooi vertolkten.......prima film maar helaas voor mijn geen comedy.
johnrambo
Als een film het voor elkaar krijgt om mij de volledige speelduur met een brok in de keel te laten zitten, terwijl ik veel liever een potje gejankt had om uiting te geven aan de gevoelens die dit meesterwerk in mij losmaakte, kan ik hier maar één passend woord voor vinden en dat is:
BRILLIANT!
Als acteerprestaties een plafond kennen, was dat nu beschadigt door toedoen van Ryan Gosling, Emily Mortimer en Patricia Clarkson.
Dinny
Dacht in het begin, dat zal wel niks worden, een film over een man met een siliconenpop... maar dankzij de geweldige en vooral ontroerende acteerprestaties toch helemaal in de film meegeleefd en ook op het einde een traantje weggepinkt *bloos*
Het zal niet snel voorkomen dat je zo iemand in je dorp zal hebben, maar zeg nooit nooit.
een verdiende 5*
Mrgoooo
Wat een lovende reactie's zeg. Ik vond deze film behoorlijk saai.
Hij is niet grappig en er gebeurt zowat niks. Ik snap niet dat dit werkelijk een bioscoop film wordt. Voor de liefhebbers denk ik dan, dat ben ik duidelijk niet.
Je moet de film ook niet als komedie zien, snap niet waarom dat gemeld wordt. Spijtige fout, want als drama is dit echt een prima film.
MARCUS CORVUS
Origineel verhaal en subliem acteer werk. De film zuigt je helemaal in het verhaal. De kijkers zijn de broer en schoonzus van Lars en dat is leuk maar ook een minpunt want het laat geen ruimte open om er zelf over na te denken.
Een ander minpunt vond ik dat het soms saai en voorspelbaar is. De synopsis moet je eigenlijk niet lezen want dan weet je meteen wat er in de hele film gebeurt.
Ik zal deze film niet aanraden en zal het herinneren als: 'ow ja, die film met die pop'. Niet meer en niet minder.
degoe
Geen comedy, dit is meer een drama film met erg zwarte humor. Voor zover die er is valt het eigenlijk weg door de deprimerende ondertoon.
Voorzover je actie en plotwendingen verwacht moet je niet bij deze film zijn, het verhaal is echter interessant genoeg om de hele film af te kijken.
Voor zijn genre een erg goede film en dus een aanrader.
Je wordt echt meegenomen in de relatie tussen Lars en zijn pop (terwijl dat zo onwaarschijnlijk lijkt) en gaat bijna om de pop geven.
Dit deed het niet voor mij.
Ik geef meteen toe dat het een prima gemaakte film is en vooral bijzonder goed geacteerd (dat mag ook wel met deze cast) en ik snap daarom ook wel dat veel mensen het een goede film vinden, maar het concept van de film spreekt mij echt totaal niet aan.
Ik vond het niet grappig, niet interessant en ook niet ontroerend, ik snap echt niet wat de bedoeling van dit vergezochte gedoe zou moeten zijn.
Het komt op mij over alsof de Indie-filmmakers in hun zoektocht naar een übertolerant en inlevend samenlevingsideaal een nogal verkeerde afslag hebben genomen..

'Lars and the Real Girl' krijgt schitterende verzamelaarseditie: 'Het zwarte randje maakt het eigenlijk alleen maar leuker'

Little Miss Sunshine

Cashback
Drama / Komedie, 2006

Ghost World
Komedie / Drama, 2001
shynesswisconsinlone wolfsterven en doodverliesdelusionpopgeestesziekteblow up doll tragicomedytragicomedy