• 9.376.411 stemmen

Geregisseerd door: Oxide Chun Pang en Danny Pang

Met onder meer: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm en Charlie Yeung

Releasedatum: 4 september 2008

Plot Bangkok Dangerous

"There's only one way out."

Een professionele huurmoordenaar (Nicolas Cage) verblijft in Bangkok om een aantal klussen af te handelen. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht, en hij ondervindt de nodige tegenwerking. Dan valt hij ook nog eens voor een lokale schoonheid en moet hij een van zijn weinige vertrouwelingen te vriend zien te houden.

avatar van legs1968

legs1968

Matige film, te weinig actie momenten. Had er meer van verwacht

avatar van Qabian

Qabian

Goede film, had er iets meer van verwacht, maar een 3 is zwaar op zijn plaats....

avatar van omnitoaster

omnitoaster

nog nooit zo'n brakke film gezien, GEEN aanrader

avatar van chris74

chris74

Vond dit een van de matigste optredens van Cage tot nu toe, terwijl ik toch wel fan van bovengenoemde ben. Ik zou graag zien dat hij weer wat meer de diepte ingaat, zoals bv in Bringing out the Dead!

avatar van Mickey1993

Mickey1993

Als je je verveelt kun je hem kijken.

Kijk niet voor de spanning.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Ik vind dit typisch zo'n film die best vermaakt maar die ik nooit iemand zou aanraden om te kijken en een film die ik na 1x zien waarschijnlijk nooit meer zie.

Geen bijzondere spectaculaire actie-scenes,geen gedenkwaardige karakters die indruk maken,geen hoge acteer-prestaties,geen verrassende wendingen en nooit op het puntje van me stoel gezeten.

En toch is die best vermakelijk,toch wil ik hem afkijken.

Leuk filmpje die je al bent vergeten bij de aftiteling.

Ik geef een 2

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Kan het met bovenstaand bericht niet anders dan 100% eens zijn...!!!

avatar van GRBB

GRBB

Vrij goede film.

De film heeft een paar mooie stukken, en kon mij wel boeien. Het was echter ook geen uitblinker, daarom een 3.

avatar van voetbal

voetbal

Een voor Nicholas Cage onwaardige film! Alleen door hem blijft deze film het aanzien waard, al is dit één van zijn mindere films. Het verhaal en de rest van de acteurs is op zijn zacht gezegd zeer zeer zeer matig....Toch een 3 omdat Nicholas een topper is en blijft.

avatar van flyer

flyer

Sorry voor nicolas cage maar deze had hij beter aan zich voorbij laten gaan. Geen moment in spanning gekeken. Ik heb deze gisteravond gekeken maar kon me de film niets eens meer herinneren. Zo slap

avatar van Abelone

Abelone

Actie wegkijker

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Erg matige film. Vermakelijk, dat wel en Nicolas Cage doet het eigenlijk altijd wel goed bij mij, maar voor de rest stelt dit echt helemaal niks voor. Het personage van Cage laat zich in met twee personen en wordt wel erg makkelijk close met hun terwijl hij een paar minuten daarvoor duidelijk gezegd heeft dat er een hele belangrijke regel is die dat niet toelaat. Dat romatische gedoe met die vrouw paste totaal niet thuis in de film en dat close gedoe met die andere gast doet dit verhaal al helemaal de das om. Een huurmoordenaar die zomaar even iemand van straat plukt omdat ie' hulp nodig heeft? Hmm, oké Voor de rest is het gewoon één groot rommeltje en is het maar goed dat een leuke actiescéne nog voor wat vermaakt zorgt.

avatar van teaser

teaser

Wellicht dat dit voor een Aziaat een volkomen logische en goed doordachte film is met fantastische symboliek en emotie die ik toch niet begrijp en weet ik wat nog meer...

Ik vond 'm zwaar tegenvallen

avatar van sofripa

sofripa

Ik was niet kapot van deze film van Nico Kooi. Wel zo nu en dan een aardige actiescene. Met 2,5 ster ist wel gebeurd.

avatar van Scorpiejoo

Scorpiejoo

Ik heb de film gekeken en ondanks vele bovenstaande reacties

vind ik het een zeer geslaagde film van NC ..in het begin was ik

een beetje sceptisch over de verhaalopbouw maar het kwam

helemaal goed! een 3.5 ... mischien voor de jongere garde

wat minder actie!

avatar van E2K

E2K

teaser schreef:

Ik vond 'm zwaar tegenvallen

Haha, ik kan me compleet vinden in jouw beleving

avatar van Bla

Bla

Paar goede scene's maar wat speelde Cage ongelooflijk slecht zeg. 2*

avatar van Ester

Ester

In tegenstelling tot vele hier vond ik het een goede film!

goede cast en een spannend verhaal!

avatar van Bramha Bull

Bramha Bull

geinig, maar absoluut geen topper.

ben benieuwd wanneer cage weer in een fatsoenlijke film te zien is.

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Wie niet?

avatar van syno

syno

Goeie film, heb me toch geen moment verveeld. En Nicolas Cage blijft natuurlijk altijd Nicolas Cage.

3.5

avatar van Kim008

Kim008

Vond het geen slechte film, maar ook geen uitblinker

avatar van thuisteler

thuisteler

Niet slecht.. aardige sfeer. Cage blijft Cage met zijn typische manier van acteren..

avatar van V

V

Dat Cage zichzelf door zijn kop schoot was nog het beste aan de film. Had ie in City of Angels ook wel mogen doen.

avatar van Ralf81

Ralf81

Film was vrij eenvoudig, het plot paste volledig binnen de standaard actiefilm, zonder verrassende wendingen. Kreeg ook totaal geen sympathie voor het karakter van Cage, als dat al de bedoeling was. Op de één of andere manier kon ik maar niet geloven dat deze killer zo opeens gevoelens krijgt voor een doofstom meisje. Dit was niet erg overtuigend.

Setting van de film, daarentegen, was erg goed. De plaatjes van het mooie Thailand maken veel goed

avatar van aerts007

aerts007

Simpel nogal idioot verhaal met gaten. En inderdaad,Cage blijft Cage met zijn typische manier van acteren..Het hoeft niet voor mij.

avatar van Sjaako

Sjaako

Best een tegenvaller.

Ik vond het verhaal maar wat voortkabbelen. Verderop wordt het wel wat interessanter, maar al met al vond ik de film niet zo best.

Ik weet niet waar N.G mee bezig is maar goed.

Beetje standaard actie film, is nog wel te kijken.

Net de moeite waard.

Dit zijn geen films voor een acteur die goed bezig was, maar de laatste jaren????

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Nick Hardeman schreef:

Ik weet niet waar N.G mee bezig is maar goed.

Beetje standaard actie film, is nog wel te kijken.

Net de moeite waard.

Bedoel je gewoon N.C. of mis ik iets? : )

avatar van Erwinner

Erwinner

Belachelijke score hier en op Imdb.

En ik bedoel natuurlijk niet de filmscore, juist die trekt dit sfeervolle mysterie verhaaltje naar een hoger niveau!

Weet niet wie er achter de muziek zit, weet wel dat hij er verstand van heeft. Zelfs de foute Bangkok disco-dance was opvallend gezellig.

N.Cage zet hier gelukkig weer een geweldige rol neer met een kapsel

die alle kanten opvliegt. Ingetogen en indrukwekkend.

Hoewel het verhaal nogal cliché lijkt is de uitvoering daar in tegen verre van cliché. Heb me dan ook werkelijk nergens aan hoeven ergeren. Zelfs het "leraar" stukje bleef gedoseerd bespaard.

Vooral ook erg mooie scenes voorbij zien komen zoals op de bootjes (kleurgebruik). Kogels die onder het bootje verdwijnen en nog veel meer van dat.

Het kleurgebruik is niet continue aanwezig wat het effect op kleurige scenes juist versterkt. Prima gedoseerd dus.

Technisch is dit een juweel, de sfeer is bedrukkend, de acteurs

zijn allen lekker eigenzinnig en de score geeft de finishing touch.

Totaal niet rommelig of iets in die richting, eerder vernuft.

Ik kom uit op een dikke 4 met de nadruk op DIK!