• 9.374.618 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Daniel Myrick

Met onder meer: Johnny Messner, John Farley en Elizabeth Bogush

Plot Believers

Ambulancebroeders David Vaughn en Victor Hernandez krijgen op een dag een telefoontje van een jong meisje, wiens moeder bewusteloos is geraakt midden in een verlaten gebied. Maar als David en Victor op de plek arriveren, ontdekken ze dat juist hun leven in groot gevaar is. Opgesloten in een oud, verlaten gebouw probeert David erachter te komen wie hem hier heeft opgesloten, en wat ze van hem willen. De waarheid is gruwelijker dan hij ooit had kunnen denken.

avatar van gortdroog

gortdroog

Vermakelijke film, komt traag op gang iets teveel religie desondanks de moeite waard.3 sterren

avatar van benyza

benyza

Gezien, idd traag op gang maar een leuke avondvuller op een regenachtige avond !

avatar van hemeltje

hemeltje

wat een flauwe film zeg! Heel ander dan ik had verwacht.

avatar van grid8400

grid8400

leuke donderdag avond RTL4 film. Mega lowbudget zo te zien. Erg voorspelbaar en eigenlijk gebeurd er geen reet in.

MAar toch blijf je hem uitkijken! Alleen daarvoor 2,5* hehehe

avatar van silverfaustx

silverfaustx

idd lowbudget kut film 0.5 *

avatar van james_cameron

Inventieve, slim bedachte en uitgevoerde thriller. De derde in de Raw Feed reeks, na het even interessante Rest Stop en Sublime. De film is spannend en intrigerend, en ziet er ondanks het wat lage budget prima uit.

avatar van el padrino

el padrino

ben het met james_cameron eens. 4****

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Nou ik niet wat een waardeloze film zeg,zeker geen aanrader.

van mij 0.5*

avatar van MARCOS72

MARCOS72

2 ** voor de moeite.

Heb wel tot einde gekeken.

avatar van johnrambo

johnrambo

silverfaustx schreef:

idd lowbudget kut film 0.5 *

Bedankt voor je goede en sterk onderbouwde kritiek.

avatar van NotJustAnOpinion

NotJustAnOpinion

Ik heb deze film gister gezien maar ik kan hem niet in een woord beschrijven daarom gebruik ik er iets meer namelijk: onorgineel,saai,langdradig en vervelend kortom het was gewoon drie keer niks. En dat terwijl er nog niet eens slecht in geacteerd werd. Dus als je deze film niet gezien hebt heb je ook niks gemist in mijn ogen.

2** voor de moeite en dat ik hem uit verveling heb uitgekeken.

avatar van _Daan_

_Daan_

Aparte film en een raar einde.. was het toch waar?

avatar van PatSavage

PatSavage

ach ... niet zo slecht en 2.5 vóór ik het einde zag ... maar na het einde doe maar 2

avatar van elhamlalila

elhamlalila

wat een slechte film zeg. Zo'n slechte acteerprestaties.... pfff. Waardeloos.

avatar van Diesel

Diesel

Het einde zag ik al van mijlenver aankomen maar toch vond ik dit wel een vermakelijke B-film. Het is geen Blair Witch Project maar de quanto sekte had wel degelijk iets angstaanjagends. Aardig griezelig sfeertje ook en een goeie rol van Daniel Benzali. Daniel Myrick is geen slechte regisseur maar ik verwacht niet dat hij ooit nog iets zal maken dat in de buurt komt van zijn debuut. 2,5*

avatar van ketel

ketel

Best een aardige film die mijn aandacht behoorlijk wist vast te houden. Desalniettemin - zo als een aantal hierboven al hebben aangegeven - was de verhaallijn erg voorspelbaar. Gaandeweg borrelden de religieuze opvattingen steeds meer op. Ik kreeg de indruk dat de regisseur vooral een verklaring probeerde te geven voor deze opvattingen. Dit was wat mij betreft niet echt nodig geweest, omdat het afleidt van het thema (nl. de benarde positie van de twee ambulancemannen). Ik kom uit op drie sterren.

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

wat een saaie, waardeloze film, er gebeurt helemaal niks en en zit al helemaal geen moment spanning in

En het is al HELEMAAL geen horror/thriller, hoe durven ze het zo te noemen.

1* voor de vuurregen

avatar van dennislaport

dennislaport

NotJustAnOpinion schreef:

2** voor de moeite en dat ik hem uit verveling heb uitgekeken.

ik sluit me hierbij aan

avatar van han de barman

han de barman

goede film!

Maar omdat er onnatuurlijke akties plaats vinden door de hoofdrolspelers waar ik me aan ergerde blijft het bij een 3.0

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

james_cameron schreef:

Daar kan ik het mee eens zijn!

avatar van zozo1000

zozo1000

Het werkje hield de aandacht vast, en dat is al heel wat.
Dat de wereld toch verging was verrassend.
3 sterretjes

avatar van Phil1972

Phil1972

Low budget film met wat stuntelig camerawerk.

Het verhaal is ok, maar bij gebrek aan special effects zinkt deze film wat weg qua spanning.

avatar van Jack Flash

Jack Flash

Zo slecht, ik wil er niet meer woorden aan vuil maken.....

avatar van merlijns sikje

merlijns sikje

Matige film, begint aardig maar blijft erg in hetzelfde hangen. Wordt nooit echt 'puntje-van-je-stoel' en ook wordt niet alles duidelijk in de film. Hiermeee doel k op de beuitenaardse krachten en de verklaring hier van...

avatar van max35

max35

De film is aardig, maar ook niet meer dan dat. Een spannend verhaal, maar een beetje vaag einde. Ach ja, het hoeven ook niet allemaal kwaliteitsfilms te zijn met aktie en humor. Dit smaakt er prima tussendoor.

avatar van 606

vrij aardig maar meer niet het einde is echt raar en open.

avatar van mckiller

mckiller

mooie film vooral het einde was geweldig!

avatar van Brianna

Brianna

En heb dus de film net gezien, en hij viel erg tegen, weinig spanning en actie.

avatar van jorkie

jorkie

aardig filmpje, erg leuk voor op de zondagmiddag, alleen dat eind..........

avatar van 3793

waardeloos