Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Daniel Myrick
Met onder meer: Johnny Messner, John Farley en Elizabeth Bogush
Plot Believers
Ambulancebroeders David Vaughn en Victor Hernandez krijgen op een dag een telefoontje van een jong meisje, wiens moeder bewusteloos is geraakt midden in een verlaten gebied. Maar als David en Victor op de plek arriveren, ontdekken ze dat juist hun leven in groot gevaar is. Opgesloten in een oud, verlaten gebouw probeert David erachter te komen wie hem hier heeft opgesloten, en wat ze van hem willen. De waarheid is gruwelijker dan hij ooit had kunnen denken.
gortdroog
Vermakelijke film, komt traag op gang iets teveel religie desondanks de moeite waard.3 sterren
benyza
Gezien, idd traag op gang maar een leuke avondvuller op een regenachtige avond !
grid8400
leuke donderdag avond RTL4 film. Mega lowbudget zo te zien. Erg voorspelbaar en eigenlijk gebeurd er geen reet in.
MAar toch blijf je hem uitkijken! Alleen daarvoor 2,5* hehehe
Inventieve, slim bedachte en uitgevoerde thriller. De derde in de Raw Feed reeks, na het even interessante Rest Stop en Sublime. De film is spannend en intrigerend, en ziet er ondanks het wat lage budget prima uit.
L0sT_R3B3L
Nou ik niet wat een waardeloze film zeg,zeker geen aanrader.
van mij 0.5*
johnrambo
idd lowbudget kut film 0.5 *
Bedankt voor je goede en sterk onderbouwde kritiek.
NotJustAnOpinion
Ik heb deze film gister gezien maar ik kan hem niet in een woord beschrijven daarom gebruik ik er iets meer namelijk: onorgineel,saai,langdradig en vervelend kortom het was gewoon drie keer niks. En dat terwijl er nog niet eens slecht in geacteerd werd. Dus als je deze film niet gezien hebt heb je ook niks gemist in mijn ogen.
2** voor de moeite en dat ik hem uit verveling heb uitgekeken.
PatSavage
ach ... niet zo slecht en 2.5 vóór ik het einde zag ... maar na het einde doe maar 2
elhamlalila
wat een slechte film zeg. Zo'n slechte acteerprestaties.... pfff. Waardeloos.
Diesel
Het einde zag ik al van mijlenver aankomen maar toch vond ik dit wel een vermakelijke B-film. Het is geen Blair Witch Project maar de quanto sekte had wel degelijk iets angstaanjagends. Aardig griezelig sfeertje ook en een goeie rol van Daniel Benzali. Daniel Myrick is geen slechte regisseur maar ik verwacht niet dat hij ooit nog iets zal maken dat in de buurt komt van zijn debuut. 2,5*
ketel
Best een aardige film die mijn aandacht behoorlijk wist vast te houden. Desalniettemin - zo als een aantal hierboven al hebben aangegeven - was de verhaallijn erg voorspelbaar. Gaandeweg borrelden de religieuze opvattingen steeds meer op. Ik kreeg de indruk dat de regisseur vooral een verklaring probeerde te geven voor deze opvattingen. Dit was wat mij betreft niet echt nodig geweest, omdat het afleidt van het thema (nl. de benarde positie van de twee ambulancemannen). Ik kom uit op drie sterren.
HoRRoR-Freak23
wat een saaie, waardeloze film, er gebeurt helemaal niks en en zit al helemaal geen moment spanning in
En het is al HELEMAAL geen horror/thriller, hoe durven ze het zo te noemen.
1* voor de vuurregen
dennislaport
2** voor de moeite en dat ik hem uit verveling heb uitgekeken.
ik sluit me hierbij aan
han de barman
goede film!
Maar omdat er onnatuurlijke akties plaats vinden door de hoofdrolspelers waar ik me aan ergerde blijft het bij een 3.0
Carlos Olivera
Daar kan ik het mee eens zijn!
zozo1000
Het werkje hield de aandacht vast, en dat is al heel wat.
Dat de wereld toch verging was verrassend.
3 sterretjes
Phil1972
Low budget film met wat stuntelig camerawerk.
Het verhaal is ok, maar bij gebrek aan special effects zinkt deze film wat weg qua spanning.
merlijns sikje
Matige film, begint aardig maar blijft erg in hetzelfde hangen. Wordt nooit echt 'puntje-van-je-stoel' en ook wordt niet alles duidelijk in de film. Hiermeee doel k op de beuitenaardse krachten en de verklaring hier van...
max35
De film is aardig, maar ook niet meer dan dat. Een spannend verhaal, maar een beetje vaag einde. Ach ja, het hoeven ook niet allemaal kwaliteitsfilms te zijn met aktie en humor. Dit smaakt er prima tussendoor.
vrij aardig maar meer niet het einde is echt raar en open.
Brianna
En heb dus de film net gezien, en hij viel erg tegen, weinig spanning en actie.
jorkie
aardig filmpje, erg leuk voor op de zondagmiddag, alleen dat eind..........

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Lady in Cement
Komedie / Misdaad, 1968