• 9.374.678 stemmen

Met onder meer: Charlize Theron, Kevin Bacon en Courtney Love

Releasedatum: 3 april 2003

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Trapped

"It was the perfect plan until she refused to be the perfect victim!"

Joe Hickey denkt dat hij een geweldig plan heeft: een rijk kind ontvoeren, het kind 24 uur vasthouden en de moeder onder controle houden terwijl de vader die op reis is het losgeld betaalt. Het gaat echter niet allemaal zoals gepland wanneer hij de Jennings-familie uitkiest voor zijn plan: hun dochter Abby heeft last van astma, en de Jenningsjes ontdekken meer dan Hickey wil dat ze weten.

Karen Jennings

Macmanus

Lijken lekker op elkaar

avatar van raregek

raregek

En weer dat gezeik met die astma. Gaap...

avatar van don-the-jeweler

don-the-jeweler

best nog een aardige film - dat astma deel was weer beetje over-the-top maja....

geef hem een 8/10 want ondanks dat het redelijk voorspelbaar is kon ik mijn aandacht er goed bij houden

IMHO een vermakelijk filmpie dus.

avatar van Wolkenmeter

Wolkenmeter

Ja, dat astma-gedoe in dit soort films begint er echt teveel aan te worden. Desondanks zag ik nog altijd een slechte film, met alle clichés uit het genre. Alleen de compleet over-the-top finale kon nog op mijn goedkeuring rekenen, omdat het duidelijk werd dat de makers de film toen blijkbaar ook niet meer serieus namen

avatar van maximus

maximus

Niet zo orgineel verhaal

avatar van Neder

Neder

had veel beter gekund , slap verhaal wat maar niet lijkt op te houden......

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Waarom kreeg ik nou het gevoel of ik deze film al ooit gezien had ? oh ja omdat er honderden films zijn die bijna precies hetzelfde zijn, meer originaliteit graag !

avatar van empirekees

empirekees

Ik heb het gevoel dat ik em alleen goed vindt. 3,5*

avatar van Hemdale

Hemdale

nog best een redelijke film... 3*!

avatar van Mylene

Mylene

Op zich wel een spannende film. Kevin Bacon was weer leuk als de slechterik.

En toch miste ik wat...

avatar van Thomas

Thomas

Becon op routine, goed dus!

Courtney love en vooral Stuart Townsend (docter) kunnen nog heel wat acteerlessen gebruiken.

Film was wel aardig...........

avatar van gandalf

gandalf

werd z'n pik er nou wel afgesneden of niet? Ik zag het niet precies. Matige film. Werd nooit spannend ofzo. Geen plotselinge plotwendingen, geen ingenieus verhaal. Geen naakt 2,5 *

avatar van Redlop

Redlop

Ja dit weten we nou wel. Ransom meets Panic Room of zoiets. 2*

avatar van sjob

sjob

nix mis mee thriller.

avatar van Mylene

Mylene

leuk filmpje als je ff niks te doen heb...

avatar van GeeTee

GeeTee

Niets wereldschokkends. Gaat ook geen orginaliteitsprijs winnen, maar wel een onderhoudende film. Ik heb me er best mee vermaakt alhoewel soms wel iets te voorspelbaar. Goeie rol van Courtney Love.

avatar van flicks

flicks

Wel een redelijk spannende film, ik dacht eerst dat dit weer de zoveelste ontvoeringsfilm zal zijn. Gelukkig hebben ze deze film op een originele manier uitgewerkt, Kevin Bacon speelde trouwens goed. Ik geef de film 3.5 sterren

avatar van flicks

flicks

Redlop, je geeft wel een beetje een slecht argument. Ransom ok maar Panic Room snap ik niet echt...

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

Redelijk standaard werkje. Niet speciaals, maar nog net onderhoudend. 2,5 ster.

avatar van jassonn

jassonn

Viel me allemaal erg mee,de film werd niet echt spannend maar dat heb je nou eenmaal met dit soort verhalen,het tempo zat er wel goed in.3*

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Nog best een aardige thriller, met goede acteerprestaties van Kevin Bacon en Charlize Theron. Vooral het eerste uur is behoorlijk spannend, en deed me qua sfeer een beetje aan een goede aflevering van "24" denken. Helaas gaat de film in het laatste halfuur behoorlijk uit de bocht, en wordt het allemaal iets te druk en te warrig naar mijn smaak. Vervelend werd het gelukkig nooit, alleen jammer van die ronduit afschuwelijke acteerprestatie van Courteney Love.

2.5 sterren.

avatar van wavanbuuren

wavanbuuren

In het begin kon deze thriller mij nog wel boeien en ik ging er dan ook eens lekker voor zitten. Helaas wordt de film naarmate ie vordert redelijk voorspelbaar en is het einde ronduit belachelijk en vreselijk over the top.
** sterren.

avatar van Filmkijkertje

Filmkijkertje

De film begint erg goed; een onaangename Bacon die wel even dat geld incasseert, maar de tweede helft van de film leek meer op The A Team met papa en mama die de held uithangen.

Al met al toch wel een redelijke film.

avatar van Patrickvanschaik

Patrickvanschaik

• 2096 stemmen

Zeer goeie film!!

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Wel een aardige film,niet meer dan dat. Spanning was niet echt aanwezig,maar het acteerwerk was daarin tegen wel zeer degelijk. Vooral Theron, Bacon en die kleine Fanning speelden zeer behoorlijk. Wat die Fanning al niet presteert op zo'n jonge leeftijd vind ik bijzonder knap.

De film zat wel goed in elkaar,alleen de absolute spanning vond ik niet geheel aanwezig,jammer.

Toch nog wel 3 sterren.

avatar van tomahawk1973

tomahawk1973

leuke film,toch iets anders wat ik ervan verwacht had,maar de film vloog wel voorbij.Kan niet zeggen waarom,daarom 3***

avatar van patang

patang

Film zit goed in elkaar.

Doorzichtig plot, okay, wel lekker kijken, voorspelbare afloop, Charlize Theron speelt lekker, net als Kevin Bacon.

Gewoon kijken, actie, spanning, feel good..........3,5****

avatar van Anne_Girl

Anne_Girl

Dit is niet de film die vanavond op net 5 komt.. Vanavond komt Trapped uit 2001 van Deran Sarafian over een hotel waar brand gesticht wordt...

IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0279480/

avatar van FisherKing

FisherKing

Inmiddels toegevoegd.

avatar van tevelenco

tevelenco

Vermakelijke thriller met een inderdaad niet erg orgineel verhaal.

Maar ondanks dat vond ik de film best spannend en goed geakteerd van met name Kevin Bacon en Charlize Theron.

Waarbij Charlize Theron natuurlijk altijd leuk is om naar te kijken.

Jammer dat Courtney Love een beetje tegenviel wat akteerprestaties betreft maar voor de rest heb ik me prima vermaakt