The Killing Floor (2007)
Genre: Thriller
Geregisseerd door: Gideon Raff
Met onder meer: Marc Blucas, Shiri Appleby en Reiko Aylesworth
Plot The Killing Floor
Een uitgever van literatuur verhuist naar een nieuw appartement. Al gauw na de verhuizing, ontvangt hij foto's van misdaden die in zijn appartement plaats hebben gevonden. Niet lang daarna krijgt hij videobanden opgestuurd waarop beelden zijn vastgelegd van hem zelf.
David Lamont
Kathy Mahoni
Executive #2
Deputy
ralfsjam
leuke film. een leuke "wie heeft het gedaan film". acteurs zijn okay, en de film op zich ook wel. wel had ik in het begin door wie er mee te maken had, maar hoe het precies zou lopen... veel meer kan ik er niet over zeggen. wel dat het een leuke tussendoor film is. de poster klopt niet echt, maar dat zie je wel vaker tegenwoording.
een *** omdat hij me aangenaam heeft verrast.
queenie
niet echt denderend, het begon best aardg, maar na verloop van tijd een beetje dramatich en langdradig en echt spannend wordt hij absoluut niet. 2*
papillon 25
van het begin tot aan het einde een spannende film , wie o wie heeft het gedaan wel een raar begin , maar dat maakt de fim ja o zo spannend
zeker het kijken waard !!!!!!
Jess
Wat een oervervelende film zeg. Na 3 kwartier uitgezet, zonde van mijn tijd!
Arabyus
uitzetten is nooit echt slim, misschien ontpopte de film zich nog goed. en dat deed tie inderdaad. ik heb me erg vermaakt met deze film. sommige momenten zelfs een beetje angstig en de rede achteraf ook wel lol. kvind het wel een 4,5 waard.
smirnoffanovich
alleen het einde vond ik goed, de rest vond ik allemaal een beetje verveeld... maar toch voor een goed einde een 3,0
.Fee.
Ik vond het nogal een saaie film, nogal irritant ook. Nee, met moeite uitgezien. 2,5 *
Under007
Redelijke film, op het eind wel spannend....regisseur liet ons in de verkeerde hoek naar de dader zoeken dat was wel aardig.
krijgt 2,5 van mij
mikey
Begon leuk als 'when a stranger calls/someone is watching me' achtige film, maar eindigde in een tamelijk ongeloofwaardige whodunnit. En dat met zo weinig rollen, tsk... Aantal zaken begreep ik ook niet: waar kwamen de fotos, videomateriaal en die rooie vloer vandaan? 2
dulcinea
Ik vond deze verrassend goed, ik was moe toen ik begon te kijken maar de film heeft me wakker gehouden en een saaie film kan dat niet. Acteerprestaties waren overtuigend en het verhaal blijft boeien tot het einde. Geslaagde thriller
Spartaan1986
De eerste 3 kwartier zijn erg spannend daarna wordt het wat warrig wat ontaard in een vergezochte climax.
Dudine
ik vond het wel een goede film
in het begin dacht ik dat die ingehuurde acteurs er achter zaten
djkoelkast
Vond dit een heel goed in elkaar gezette Who Dunnit film. Je blijft maar denken wat en hoe en wie. Achteraf gezien heb je het wel een paar keer goed gehad wie het gedaan heeft, maar je blijft op het verkeerde been gezet worden.
Ik vind dit echt een aanrader.
eduard
Ik vond het een hele voorspelbare film maar vergiste me toch en vond het einde verrassend. Dus best een goeie film als ze je het einde laten raden maar dat je er toch naast zat.
4 sterren.
billgoldberg
Het onderwerp van de film sprak me wel aan, maar uiteindelijk werd het één grote teleurstelling. Een zeer tegenvallende B-film die maar niet kon boeien met onbekende acteurs die maar niet overtuigend overkwamen. 94 minuten verspild, jammer! 1,5 ster voor de moeite.
Onderhoudende thriller met een vernuftig in elkaar stekend plot. De cast is helaas niet zo heel bijzonder, net als de regie en het camerawerk, maar het geheel is vakkundig in elkaar gezet. Jammer van de onsympathieke hoofdpersoon; als je iets meer met hem had kunnen meeleven was de film waarschijnlijk nog iets spannender geweest.
crimson
Goed verhaal - iets minder goede uitvoering. Vond de acteurs niet echt geweldig uit de verf komen. Einde was verrassend en daarom 4 sterren.
donsebas
ik kan het niet beter verwoorden.
JeffreyV
Redelijke film, wilde 2,5 ster geven, maar door het verassende einde: 3 sterren!
hanna_23
Het idee klonk goed, maar vond de uitvoering toch wel wat minder. Het was toch wel al vrij snel duidelijk hoe het zat, en dan is de spanning natuurlijk wel weg.
Dutchmeister
och, leuke film voor tussendoor. Stelt niet heel veel voor.

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'