• 9.377.648 stemmen

Met onder meer: Simon Pegg, Thandiwe Newton en Hank Azaria

Gesproken taal: Engels en Portugees

Releasedatum: 13 december 2007

Plot Run Fatboy Run

"Love. Commitment. Responsibility. There's nothing he won't run away from."

De charmante, maar nogal onhandige en mollige Dennis besluit het op hun trouwdag uit te maken met zijn verbijsterde verloofde. 5 jaar later echter realiseert hij zich dat zij zijn enige echte liefde is. Om haar terug te winnen moet hij de marathon van Londen zien uit te lopen en zijn ex tegelijkertijd laten inzien dat haar knappe, rijke nieuwe verloofde een slechte keuze is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van T.Bos

T.Bos

Leuke film met een vette knipoog. Knappe rol weer van Simon Pegg. Thandie Newton was wel aardig.

avatar van dinal12000

dinal12000

Amusante film. Simon Pegg beviel me in Shaun of the dead ook al erg.

avatar van OlafK

OlafK

Heerlijk filmpje; een echte feel-good movie.

Simon Pegg is sowieso een van mn favoriete acteurs; de humor kan in no-time van subtiel naar genadeloos hard gaan.

avatar van Slynkin

Slynkin

Aardige film, humor was wel ok.

avatar van markie1978

markie1978

Geweldige film vond het echt een grote meevaller.

Zeker een betere commedy is de laatste jaren niet gemaakt.

Simon Peg is erg grappig.

avatar van Spetie

Geinig filmpje met enkele leuke scenes. Ook Pegg is zoals altijd goed op dreef en begint nu langzaam maar zeker toch tot mijn favoriete komedieacteurs te horen.

Het verhaal op zich is best leuk verzonnen, maar de film in zijn geheel is natuurlijk erg voorspelbaar, maar dat mocht de pret eigenlijk niet echt drukken.

avatar van vwtune

vwtune

Erg grappig film!

Leuke engelse humor.

avatar van decsss

decsss

Hier en daar een grapje, maar over het algemeen veel te weinig humor. Toen ik Schwimmer als regisseur zag, verwachtte ik een beetje "friends humor" maar het was verre van dat helaas.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Super leuke film om zo is te kijken tussendoor. Niet echt een film waarvoor ik nou naar de bios zou gaan. Maar verder zeer leuk. 3.5 *

avatar van kanjertje

kanjertje

Engelse humor met af en toe zijn schunnigheden maar al bij al best een leuk en grappig film.

Zo voorspelbaar als maar kan zijn, maar ja......

deze kwaal hebben wel een hoop meerdere films

avatar van bruno_w

bruno_w

Topkomedie met een hilarische Simon Pegg ! Geen film die inzakt op het einde , maar steeds lachwekkender wordt tot de laatste minuut ! Met als uitsmijter de 'blaar-scene'.

Laat deze man nog veel komedies maken ....... een Pegg - fan !

avatar van shanetjuh

shanetjuh

Leuke film af en toe grappige momenten en al met al een leuke wegkijker

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Na twee heuse cultklassiekers ( Shaun of the dead, Hot Fuzz ), is het toch even schrikken dat deze titel met Simon Pegg eigenlijk nergens in uitblinkt. Het is een 13-in-een-dozijn verhaal over een loser tegen een lulhannes van een perfecte man. Niet echt origineel, maar wel een aardige voedingsbodem voor een aantal geslaagde grappen en een leuke feelgood sfeer. Van mij had het aantal grappen wel een slag hoger gemogen, want nu voelde het een tikkeltje tam aan. Leuk voor tussendoor, dat is alles.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

alec schreef:

Waarom wordt deze film vergeleken met Shaun of Hot Fuzz?

Die vergelijking is vrij gemakkelijk gemaakt, aangezien Simon Pegg stiekem een variant op het typetje uit Shaun of the Dead speelt. Dit is dan ook zijn derde film op rij die verschijnt, en dan ga je toch - terecht of onterecht - vergelijkingen trekken. En dan valt op dat deze geen cult-status verdient, maar die misschien ook niet ambieert. Het past meer in het straatje van de gemiddelde RomCom in Hollywood, wel met een ietwat aparte draai eraan.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Zeker een 13 in dozijn film, die wel zeer geslaagde humor bevat.

Simon Pegg is erg goed in zijn rol.

Heb me zeer zeker vermaakt met deze film.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Niet alles is even origineel maar ik heb wel bovengemiddeld vaak in een deuk gelegen. 4 sterren!

avatar van Pannenkoek

Pannenkoek

Leuke film.

Beetje voorspelbaar, maar da's ook niet altijd een ramp.

avatar van AceRed

AceRed

Goede humor, geregisseerd door een Amerikaan en dat merk je aan het verhaal maar gelukkig hebben de Britse acteurs hier en daar hun humor er door weten te drukken en het is op die punten dat de film geniaal is, voor de rest moet Schwimmmer geen films meer regisseren.

avatar van the new guy

the new guy

Het standaard verhaaltje en einde zijn niet meer dan 2* waard. Maar een aantal geslaagde grappen en goede muziek maker er toch 3* van.

avatar van AardeWerk

AardeWerk

Het lijkt er ondertussen op dat je avond niet meer stuk kan als je een film met Simon Pegg hebt gekeken ! Ik heb echt genoten van deze film (3,5*).

avatar van maerk

maerk

Aardige comedy met zo zijn ups en downs. Ik zit te twijfelen tussen een 2,5* en een 3*, maar ik maak er 3* van voor Simon Pegg. Wat kan die vent heerlijk spelen zeg!

avatar van kMal

kMal

Inderdaad een leuke film. Grappig en typisch nonchalant Brits. 3,5*

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Tsja, de mindere britse humor wat mij betreft.. beetje een amerikaanse formule met een pubsausje. Net als Shaun Of The Dead overigens..

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Liever een Amerikaanse formule met een pubsausje dan een Amerikaanse formule.

avatar van stoffel75

stoffel75

Bijzonder leuke komedie; die Pegg heeft het gewoon. Hij heeft de perfecte 'kop' voor dit soort rollen. De humor is soms subtiel, soms grof en soms zelfs 'Amerikaans' onnozel. Natuurlijk is het einde cliché, maar dat weet je al vanaf het begin. Dit is gewoon een lekker filmpje.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Wat een geweldig film is dit. Echt geweldige humor. Ik vond bijna iedere scene wel hilarisch. de scene in de broodjeszaak, als hij begint met trainen voor de marathon in zijn korte broekie, hoe zijn 2 vrienden hem helpen met trainen. Nou, ik kan wel doorgaan met opnoemen. Het is allemaal leuk. Het romantische in de film kan ik ook waarderen omdat ik gewoon van dat soort verhaallijnen in een film hou. En toen ik deze film opzette had ik niet verwacht dat ik hem zo goed zou vinden maar vanaf het eerste moment ben ik niet meer opgehouden met lachen. Is vast een kwestie van smaak maar ik vond het geweldig.

avatar van Tarkus

Tarkus

Bijzonder goede komedie, met zeer geslaagde grappen.

Echt typisch Britse humor, en dan nog door een Amerikaan geregisseerd, puik werk hoor.

De locatie, Londen, is werkelijk mooi in beeld gebracht en draagt bij tot hat ganse verhaal.

Ik heb lang geaarzeld om deze DVD te hiren, maar heb er nu geen seconde spijt van gehad.

Ik kan hem iedereen warm aanbevelen.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

wel leuk filmpje, met een goede simon pegg en een goede HANK! AKA patches O houllihan:P:P hahaha srry..

avatar van DeCol

DeCol

Weer een leuke, grappige komedie met Simon Pegg in de hoofdrol. Die kerel vind ik het heel goed doen de laatste jaren. Shaun of the Dead, Big Nothing en Hot Fuzz waren ook geslaagde komedie's van hem. Bij de aftiteling zag ik dat David Schwimmer de regisseur is. Heeft hij best leuk gedaan. Ik hou wel van deze soort humor, zitten een paar heel grappige scenes en dialogen in. Het hele verhaal is natuurlijk niet echt origineel maar dat stoort me niet echt. Ik heb genoten. 3.5*

avatar van judgepaddy

judgepaddy

Leuk niemendalletje voor tussendoor.

Pegg is inderdaad tof. Dylan Moran vond ik ook wel goed.

Wederom een grappig bijrolletje van David Williams van Little Britain. Tenminste die meende ik te herkennen bij de bakker.