Run Fatboy Run (2007)
Met onder meer: Simon Pegg, Thandiwe Newton en Hank Azaria
Gesproken taal: Engels en Portugees
Releasedatum: 13 december 2007
Plot Run Fatboy Run
"Love. Commitment. Responsibility. There's nothing he won't run away from."
De charmante, maar nogal onhandige en mollige Dennis besluit het op hun trouwdag uit te maken met zijn verbijsterde verloofde. 5 jaar later echter realiseert hij zich dat zij zijn enige echte liefde is. Om haar terug te winnen moet hij de marathon van Londen zien uit te lopen en zijn ex tegelijkertijd laten inzien dat haar knappe, rijke nieuwe verloofde een slechte keuze is.
Dennis
Vincent
Claudine
Mickey
Chainsaw
Tien jaar na zijn full feature regiedebuut (Since You've Been Gone) komt Schwimmer dan nu met zijn tweede speelfilm. Plot klinkt vermakelijk en castleden Pegg en Azaria zijn ook veelbelovende hoofdrolspelers voor een komedie. Toch wel redelijke verwachtingen hiervan.
FRANKY PANKY
Heb deze gisteren gezien op het "Leidse Fil Festival". Prima Humoristische Film. Beetje Clisjee verhaal, maar goed, die goser, Simon Pegg, is zo verdomd goed ! Shaun of the Dead, de serie Spaced.... Ik heb blauw gelegen van de lach !! Een 4
Summerlinda
Vandaag in de sneak gezien. Ik heb de film met moeite uitgezeten. Voorspelbaar, flauw, niet grappig, langdradig en vooral niet leuk. Maar ik ben dan ook absoluut geen liefhebber van het genre..
2.5 sterren dankzij het niet slechte acteerwerk van Dylan Moran en Simon Pegg
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Een tamelijks standaardverhaal, maar ik ben van de humor van Simon Pegg gaan houden. Heel veel leuke momenten! 3,5* (lange recensie volgt).
mrhanky
Gisteren deze film in de sneak gezien. De film is in het begin saai maar gelukkig komen er redeljik snel wat leuke grappen langs. Ik had eigenlijk wel wat meer humor verwacht in een film van David Schwimmer. Simon Pegg vond ik in Shawn of the Dead en hot Fuzz grappiger, misschien komt het wel omdat zijn dikke maatje er in Run, Fatboy, Run niet bij is. 6.5
Edu
Gister ook in de sneak gezien! Aan de titel dacht ik meteen aan een goedkope b-film, maar ik heb zeker wat zitten lache en geen moment zitten vervelen. Een 3,5 is het zeker waard!
Simon Pegg laat zien dat Shaun of the Dead en
Hot Fuzz geen vergissingen waren in deze goede warme romantische komedie ( die nooit flauw word)
AGoos
de film begon goed toen een totaal onbekende vrouw bij de ingang van de bioscoop een gratis kaartje gaf
nog bedankt als U dit leest..;) vreselijk voorspelbaar,,maar dat deert geen moment..heerlijke feelgood...pegg als altijd bijzonder charmant en grappig..zeker net zo leuk als de vorige pegg/schwimmer samenwerking big nothing
SuperSideSwipe
Ik wou bijna zeggen dat ik dit een onverwacht leuke film vondt, maar eigenlijk zijn films met simon pegg altijd leuk
Ik begin wel aardig fan van die gozer te worden. Deze film is mischien niet zo apart als een paar van zijn voorgaande. Maar het bevat wel een hoop van dezelfde soort goede humor.
Leuk, vlot, onderhoudend en grappig filmpje. Zeker een aanrader.
ArcovandenBroek
De charmante, maar nogal onhandige en mollige Dennis besluit het op hun trouwdag uit te maken met zijn verbijsterde verloofde. 10 jaar later echter realiseert hij zich dat zij zijn enige echte liefde is. Om haar terug te winnen moet hij de marathon van New York zien uit te lopen en zijn ex tegelijkertijd laten inzien dat haar knappe, rijke nieuwe verloofde een slechte keuze is.
Hier staan al 2 enorm grote fouten in, slechte zaak! Ten eerste komt hij er 5 jaar later achter, en het speelt zich af in Londen, niet in New York!
Vanavond deze film gezien, en als je er vantevoren niet teveel van verwacht, heb je een leuke avond. Simon Pegg begin ik meer en meer te waarderen als acteur, in Hot Fuzz zet ie z'n rol ook al zo leuk neer. Er zitten een aantal goede grappen in, en met name de rol van de bovenbuurman wordt leuk neergezet.
Het stukje dat de blaar opengeprikt wordt, is echt te ranzig voor woorden maar o zo leuk!
Leuke komedie, ga deze zien als je van Britse komedies houdt. 3,5 *
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Vreemd. Maar ga dan naar de site en klik op de recensie
missl
de film begint eigenlijk best saai en vervelend. eigenlijk wilde ook weglopen maar iets voor de helft ongeveer krijgt de film ineens meer kracht en meer (in mijn optiek) humor waardoor ik het toch wel een hele leuke film vind.
Knisper
Vreemd. Maar ga dan naar de site en klik op de recensie
Co Jackso
- 21924 berichten
Een film die onverwachts een aantal leuke momenten bevat, maar over het geheel gezien toch tekort schiet tegenover andere films binnen het genre. De film bevat naar mijn mening iets teveel clichés, voorspelbaarheid en domme beslissingen van karakters om een blijvende indruk op mij te maken. Toch levert David Schwimmer hier een behoorlijke film af.
Markvo
Leuke film met af en toe voorspelbare maar erg droge humor. Voor derest een standaard verhaaltje maar heb me goed vermaakt
Cwk
Het mag een godvergeten schandaal heten dat zulke clichématigheid baggerzooi het daglicht ziet.
Gatverdamme wat een aanfluiting.
Ethicus
Leuke, voorspelbare komedie. Er zitten best aardige grappen in en de film is eigenlijk best fris en fruitig. Leuk vrouwtje trouwens...
Komedie die schippert tussen superflauwe ongein en hier en daar een grap waar ik echt om in een deuk lach. Vrij jammer dat ze dan dat niveau niet wat langer volhouden.
Al met al kijkt het best aardig weg, maar iemand als Pegg verdient toch wel een beter script. Die maat van hem was wel erg lekker droog.
Ché Cliché
Lichte tegenvaller van Simon Pegg. Ben groot fan van zijn films, maar dit is maar 'so-so'. Voorspelbaar tot op het bot, wat enige irritatie veroorzaakte.
Makz
Ik had eerlijk gezegd meer humor verwacht. Meer vanwege het feit dat ik S. Pegg en D Schwimmer erg grappig en goed vind.
Qua humor viel het dus een beetje tegen, het verhaal op zich was verder vrij gewoontjes.
Toch een genoegen om naar te kijken.
*3,0
markCL007
Ik heb em gisteren bekeken en moet zeggen dat ik niet compleet verrast was. Ik heb Simon Pegg wel eens beter zijn best zien doen. Nou wil ik natuurlijk niet gelijk deze film afkraken, maar ik blijf erbij dat de films als Shaun of the Dead en Hot Fuzz echt veel beter waren.
Het verhaal komt langzaam op gang en pas op het eind wordt het allemaal een beetje leuker, want tijdens de film heb ik niet echt vreselijk veel gelachen, want er zaten ook een paar hele flauwe grappen in. En over het einde, ik blijf het toch een beetje vaag vinden. Het is jammer dat open is en niet gesloten.
Maar toch kan ik zeggen dat het een film is waar wel redelijk aandacht aan is besteedt, dus 3 sterren.
Hankster
Gatverdamme wat een aanfluiting.

Ik, zeker nu ik zelf een tijdje redelijk fanatiek aan het hardlopen ben, heb me best vermaakt met deze film met enkele hele leuke stukjes. Erg cliché van tijd tot tijd, maar dat is dan ook wat ik van zo'n film verwacht.
Meer dan leuk
Martijnnn
Krijg jij op een of andere telepatische manier voordat je een film gaat kijken door of je hem leuk gaat vinden ofzo

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Eagle vs Shark
Komedie / Drama, 2007

Chicken Run
Animatie / Komedie, 2000
ouder-kindrelatienieuwe liefdefiancézwangerschapopleidingrentjoggingmarathon bruiloft