• 8.758.059 stemmen

Revenge of the Nerds III: The Next Generation (1992)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Roland Mesa

Met onder meer: Robert Carradine, Ted McGinley en Curtis Armstrong

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Revenge of the Nerds III: The Next Generation

De nerds controleren het leven op de universiteit weer, maar een nieuwe golf sporters arriveert. Deze zullen de school weer terug moeten veroveren op de nerds; het hoofd van de school, helpt hen daarbij en de nerds krijgen het dus weer zwaar te verduren. Harold Skolnick kan wel wat hulp gebruiken van zijn oom Lewis, de held uit de vorige twee films. Lewis staat echter niet te springen om zijn neef te helpen, maar na lang aandringen - onder meer van zijn vrouw - worden de klassieke nerd-trucs toch weer uit de kast gehaald.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Lewis 'Lew' Skolnick

Betty Skolnick

Dean Stanley Gable

Dudley 'Booger' Dawson, Esq.

Harold Skolnick

Trevor Gulf

Steve Toyota

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Okej, 1 en 2 waren flauw, maar leuk om een keertje te kijken. Deze was gewoon echt niet leuk en maar 1 ster waard...

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

zonde van de tijd

avatar van Prissie

Prissie

een was leuker

avatar van film_kaza

film_kaza

eigenlijk exact hetzelfde als deel 1.

avatar van Dennis Evahi

JurassicPark

een 1,0. tsja dit is echt gewoon zonde

avatar van dr maikel

dr maikel

Ik snap echt niet waarom deze film weer op tv word uitgezonden.

Zouden ze voor altijd van de tv moeten bannen,

avatar van veron35

veron35

Beste deel tot nu toe. Ik heb deel 4 nog niet gezien, maar deze lijkt me sowiso beter. De rechtzaak was wat te simpel, maar dat haalt de rest van de film niet naar beneden. Ik vond deze nog beter dan deel 1. De poster is wel verschikkelijk.

avatar van Sven Vermant

Sven Vermant

Deel 1 was nog wel aardig, daarna gaat het per deel snel bergafwaarts.

Deze krijgt 1,5* en dat lijkt me ruim voldoende.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

niks aan

1.0*** voor de kleine leukig heid

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Deel 1 was redelijk deel 2 was slecht deel 3 is slechte troep.

Helemaal op geen enkel moment grappig en ik snap ook niet dat sommige mensen hier humor in vinden!

Heel slecht.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Ik heb toch aardig van deel I & II genoten, dus ik ging er vanuit dat het gemiddelde toch lichtelijk overdreven zou zijn. Maar het sloeg de plank volledig mis. Er zat totaal geen verhaal in en de sfeer zonder Carradine als trotse nerd was gewoon helemaal niets. Wel grappig dat er al bijna 300 stemmen zijn uitgebracht en ik pas het 12e bericht plaats.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Nou ik snap ik eigenlijk niet waarom ze doorgaan tot een Deel 4 van deze Films want ik vond dit gewoon echt niet grappig, Alweer geen een moment kunnen lachen onder deze Film en dat wil bij mij toch echt wel zeggen dat het een flopfilm is.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Na het lezen van de reacties had ik me er HELEMAAL NIKS van voorgesteld, slechter dan deel 4 zou het gewoon niet kúnnen worden. Maar het was niet best, al heb ik nog wel zo'n 5 keer moeten lachen. *1

avatar van deurenkletser

deurenkletser

De eerste was hilarisch

De tweede was minder

De derde was nog minder

De vierde was niets.

avatar van Spetie

Waardeloos derde deel in de Revenge of the Nerds reeks Ten opzichte van het eerste en tweede deel wordt helemaal niets origineels meer bedacht en de grappen zijn ook bijna allemaal te flauw voor woorden en helaas totaal niet leuk. Ook destijds wisten ze blijkbaar al goed hoe ze een bepaalde reeks moesten uitmelken. Net als met de Police Academy reeks loopt het vanaf hier hard naar beneden!

avatar van dave

dave

Dit derde deel is wel erg diep gevallen. De film is helemaal niet goed uitgewerkt en kan op geen enkel moment echt boeien. Dachten de makers nu echt dat ze nog indruk konden maken door alweer datzelfde moraaltje voor te schotelen?

I mean, what were they thinking?

Dit is één van de flauwste films ooit gemaakt. Werkelijk geen enkele grap werkt. Meestal is de grap zelfs niet van belang en focussen ze alleen op die typische lach van de nerds, hetgeen onderhand meer irriteert dan amuseert.

Er zitten een heleboel dwaze momenten in deze janboel. De rap-scène die vanuit het niets tot stand kwam toen ze voor het eerst het studentenhuis bezochten, Lewis die zijn lach probeert te onderdrukken, de scènes in de rechtzaal, allemaal voer voor de vuilbak.

De intrede van de nieuwe nerds is misschien wel het slechtste idee dat ze gehad hebben. Elk personage is gewoon compleet overbodig. Ze halen de film echt enorm naar beneden. Waarom werden ze überhaupt opgenomen in het script, als alles uiteindelijk toch om Lewis en Dean Gable gaat?

"The Next Generation" is een misleidende titel, misschien maar goed ook.

Acteerprestaties zijn lamzalig, zoals ongeveer al de rest. Regie, soundtrack. Zucht. En net toen ik dacht alles gezien te hebben komt de oude cast nog eens op de proppen. Mens, wat is die Gilbert dik geworden.

Flop.

avatar van frekio

frekio

deel 1 & 2 waren bijzonder goed, deze valt echt heel zwaar tegen

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Weer het zelfde verhaal als het 2de deel.Lijkt me matig maar als er zo veel films van zijn dan moet je wel een goeie fantasie hebben!!

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Andere acteurs en het zelfde verhaal als deel 1 ik ben nou niet zo Altansjast over deze film, het verhaal wat ik al zij lijkt precies op deel 1 en nou heeft het alle maal verpest deel 1 was namelijk een leuke film met dat verhaal en nu deel 3 met het zelfde verhaal nee jammer.

Het acteren boeide me gelijk ook niet want de acteurs van het eerste deel zaten er nog eens niet in.De humor was zo vaag ik heb niet kunnen lachen, misschien was het Amerikaanse humor en daar kan ik al hellemaal niet om lachen.

avatar van DragQueen

DragQueen

De koe is hier wel uitgemolken, wat mij betreft. Gewoon een overbodig vervolg. De humor is geforceerd, en komt niet uit de verf. Verder is het verhaal slappe hap, en beginnen de personages te irriteren. 0,5 Ster.

avatar van Theunissen

Bij deze film haakten veel hoofdrolspelers van de eerste twee delen van de "Revenge of the Nerds" af. Eigenlijk bleven alleen nog Robert Carradine en Curtis Armstrong als de meest bekenden uit de vorige delen deze film nog trouw. Maar al met al was deze film wel een trieste bedoeling en grappig werd het eigenlijk ook nergens. Het leuke van deze film was nog het meespelen van Ted McGinley o.a. bekend van de serie "Married with Children". Hij redde deze film nog een heel klein beetje maar veel stelt het allemaal niet voor.

avatar van ipman-99

ipman-99

"The nerds gave me pimples!" ... " !!!

Vermakelijk 3-de deel !!! Opnieuw is dit heerlijk vermaak zonder meer.

Heerlijke absurde komische situaties/dialogen volgen elkaar op een leuke manier op.

Robert Carradine alias Lewis Skolnick is weer van de partij. Julia Montgomery alias Betty Childs/Skolnick

is ook opnieuw weer van de partij !

Heerlijk fout waarmee ik me prima heb vermaakt en daar gaat het toch om !

En voor alle duidelijkheid ..., je kan bv 3 op 5 geven aan dit soort genre films, maar je kan en

mag dit niet vergelijken met een andere 3 op 5 in een ander genre !

Dit even gezegd zijnde heb ik hier van genoten !

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardige komedie die lekker wegkijkt.

avatar van Bobbejaantje

Bobbejaantje

De ondertitel “next generation” is mogelijk een knipoog naar een andere (Star Trek) next generation. In elk geval dekt de vlag de lading niet. De nieuwe lichting nerds heeft i.t.t. de vorige generatie géén charisma en géén groot aandeel in de hoofdplot. Hoogstens dienen ze als vulsel. Enkel de Elvis met Zuid-Koreaanse roots maakt indruk bij de nieuwe generatie. Niemand kan echter opboksen tegen de charismatische lulletjes die werden neergezet door Robert Carradine en co. En gelukkig spelen Robert Carradine en co in grote getale mee waardoor het eigenlijk een beetje een nostalgische trip is. Met nog steeds geinige humor al is het in zijn geheel allemaal wat minder gek dan de 2 voorgaande delen. Hoogstaand is het allemaal niet maar hier heb ik me toch prima mee vermaakt. Het is dan wel een must om eerst naar deel 1 te kijken.