Return of the Killer Tomatoes! (1988)
Genre: Komedie / Sciencefiction
Geregisseerd door: John De Bello
Met onder meer: George Clooney, John Astin en Anthony Starke
Plot Return of the Killer Tomatoes!
"They were out for blood, and rotten to the core. Now they're back ..."
De gestoorde professor Gangreen komt opnieuw met het plan om met gemuteerde tomaten de wereld te veroveren. Het komt op pizza koerier Chad Finletter aan om Prof. Gangreen te stoppen en het 'tomaten-meisje' Tara te redden.
Chad Finletter
Sam Smith
Sid
Charles White
GerwinF
Let op de poster wie bij de acteurs staat
FisherKing
Dit was toch die film die na een paar minuten al helemaal hahahaa...ramp Clooney was toen niet eens bekend... zal ik een 1 of 0 geven.. beter dat ik niks geef ...Tomatoes....Brhh
vic
deze film heeft zo een dom concept en slecht verhaal dat het gewoon leuk wordt. Killer tomatoes, bedenk dat maar eens, dat moet je toch zelf erg gek zijn. Ik geeft het 3 sterren omdat het een film is die ik heel lang geleden gezien heb en toen genoot van de amerikaanse absurditeit die eigenlijk niet grappig is. Er is toen ook een tekenfilm serie ervan gemaakt
SSeagal
Superflauw en superslecht, en stiekum toch ook daardoor errug leuk! ***
mikey
Dit betere deel staat garant voor veel flauwe ongein maar is stiekem erg komisch.
pietje punk
paar vrienden uitnodigen, 6 packje Murphys op tafel, return of the killer tomatoes in je dvd speler, gegarandeerd leuke avond!
een horror film in Kentucky Fried Movie stijl geweldig toch!
pjutter
jaja hij is leuk!!
gewoon super grappig
vooral toen het budget zogenaamd op was
Flipman
Geweldig
! Ik heb me kapotgelachen, maar naar mate de Film vorderde zakt ie toch wel in. Heerlijke, absurde, stomme humor!
'n Drie en 'n half.
Diesel
''De ultieme ode aan de B-film'' staat er op de DVD hoes. Niets is minder waar. ROTKT is een parodie op Hollywood. Erg amusant. 3*
Diesel
ROTKT is een parodie op Hollywood.
Of beter gezegd, een parodie op de overdreven manier van reclame in Hollywood films. Ben benieuwd naar het origineel.
Remi
Het is wel een leuke film met erg leuke stukjes, maar ik had er net iets meer van verwacht. Maar ik vond het erg amusant.
Purmerend
Wat ziet die Tara (Karen Mistal) er toch heerlijk uit.
Ik heb wel genoten van deze film. Grappig van die Nederlandse/Amerikaanse zeilrace.
Wezze
Net alsof je na het zien van de dvd-hoes nog veel kunt verwachten..
vinroel
De hoes van de dvd is een stuk beter dan de film zelf. De humor in de film is erg triest, dus 1*
watidatga
eindelijk weer eens een film die me heeft laten lachen
had echt gedacht dat het een slechte film zou zijn maar is me allezins meegevallen
was die 1 euro zeker waard
Remi
Net alsof je na het zien van de dvd-hoes nog veel kunt verwachten..
Ja, dat is waar
Maar een paar klasgenoten van mij zeiden dat deze film geweldig was... En hij kostte 1,50 bij Blokker, dus zo goed kon hij niet zijn, maar ik heb em toch gekocht en gekeken...
En omdat ik wel dezelfde smaak heb als m'n klasgenoten, had ik gehoopt dat hij wel wat beter was... Maar dat was niet het geval...
Ik heb em wel weer gezien, en er gaat wel 1,5 punt af...
Dennis Evahi
Ik kwam er niet doorheen
Zou graag willen weten van jou, waarom niet?
Zidaan
Een vriend van mij heeft deze film dus ook, alleen kon hij er niet achter komen waar George Clooney zich in deze film bevind, dus wie helpt me even !
Martin Van K
Eum
George Clooney speelt toch gewoon één van de hoofdrollen? Misschien ziet hij er wel iets anders uit met zijn nektapijtje
Knisper
Iedereen heeft in zijn jeugd weleens het een idee om een komische film te maken. Over het algemeen blijft het daarbij, maar hier is er daadwerkelijk een film van gemaakt. En het werkt!! Een film die misschien een beetje met Airplane te vergelijken, heeft tientallen geslaagde grappen en bracht me regelmatig aan het lachen.
Mensen die een 0,5* hebben gegeven, moeten echt nog een keer kijken en zich niet laten afschrikken door het stompzinnige onderwerp.
Een welverdiende 3,5*!
Aloys/Bono/Axl
Een hele leuke film die zichzelf niet te serieus neemt, wat het allemaal nog leuker maakt.
Af en toe wel flink gelach bij mij maar ik heb de hele film met een glimlach op mijn gezicht gezeten.
Vooral de stukken Dat de film word gestopt omdat het geld op is en ze op het idee komen om reclame te gaan maken, gevolgt door de scene waarin Clooney's personage alleen maar dingen promoot geniaal gewoon!
Je kan het dom vinden, maar probeer het zelf maar eens te verzinnen.
Jammer dat ik het eerste deel nog niet gezien heb, alleen deze.
johnnie diepte
ik vond hem zeker niet goed. De grappen waren (meestal)treurig.
Maar ik had hem ook gekocht met de hoop dat de film serieus bedoeld was, en gewoon slecht was. Wel leuk dat de film spot met zichzelf.
Wezze
Je kan het dom vinden, maar probeer het zelf maar eens te verzinnen..
Daar noem je dn ook het enige grappige moment van de hele film..

Killer Tomatoes Eat France!
1991

Killer Tomatoes Strike Back!
1991

Attack of the Killer Tomatoes!
1978

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Return of the Pink Panther

Return of the Living Dead Part II
Horror / Komedie, 1988

The Return of the Musketeers
Avontuur / Komedie, 1989
tomato vervolggekke wetenschapperonafhankelijke filmspoofself-referentialworld domination