Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Joshua Seftel
Met onder meer: John Cusack, Hilary Duff en Marisa Tomei
Releasedatum: 9 oktober 2008
Plot War, Inc.
"When it comes to war... America means business"
Het verlaten land Turagistan is vernield na een opstand nadat een geheime corporatie, in bezit van de oud-president van de VS, de staat heeft overgenomen. Een huurmoordenaar, die zijn emoties onderdrukt door te leven op hete saus, is aangenomen om het hoofd van de tegenstanders te vermoorden. Maar dat wordt moeilijk nadat hij halsoverkop verliefd wordt op een sexy reporter.
Brand Hauser
Aparte poster
Lijkt wel een aardige film
Een iets andere rol voor Duff. Zal dr wel goed doen denk
Hilarious
Was die poster dan toch echt, hij ziet er zo zelfgemaakt uit.
Een andere soort rol voor Hilary Duff, ik ben hier heel benieuwd naar.
hilfan
het lijkt me echt een hele leuke film, hopen dat hij snel in Nederland uitkomt!
Hilarious
Haha leuke trailer. Ik ben wel benieuwd en Hilary heeft echt wel een meer gedurfde rol. Het is echt wel raar haar zo te zien.
*San*
Hilary speelt hierin niet meer mee! Kijk maar naar de filmposter, en volgensmij stond het ook in diverse tijdschriften/kranten. Jammer voor Hil, misschien kon ze zo bewijzen dat ze niet meer is dan Lizzie McGuire..
donnie darko
Dit lijkt me gewoon niet waar wat je beweert, San. Op imdb staat toch echt nog wel dat ze hierin meedoet. Maar ik weet het natuurlijk niet zeker.
stan
Ze speelt hier gewoon in mee hoor, waarom zou ze dan op de set aanwezig zijn geweest en is ze te zien in de trailer ?
Dat gaan ze er echt niet zomaar uitknippen ofzo
Nelliej
Film komt gewoon uit.. alleen wat later ! In maar of mei volgens mij
dropje1
Volgens mij komt deze niet in de bios. Ik heb wat rondgevraagd en volgens mij komt deze pas in augustus uit op dvd in de videotheek
Bee_Angel
Ik betwijfel of de film ook daadwekelijk in Nederland komt. Je kan de DVD namelijk al bestellen bij Amazon.co.uk. De DVD heeft als release datum 9 juni 2008. We zullen het moeten afwachten. Jammer indien de film niet komt. John Cusack is toch een van de meest onderschatte acteurs van de afgelopen jaren.
streeter
Wat een waardeloze film. Het probeert om absurd te zijn maar het eindresultaat is oninteressant, verschrikkelijk saai en totaal niet grappig.
Ik zag het op een film festival, en er was een Q&A aan het eind. Ik had eigenlijk willen vragen aan de regisseur of hij mijn twaalf dollar terug kon geven.
Geen wonder dat het vrijwal direct-to-dvd gaat.
Een van de zeldzame missers van John Cusack.
Yugnav
ik begrijp niet goed waarom mensen al cijfers gaan geven bij het slechts zien van de trailer...
streeter
Ik heb de film bij een film festival gezien.
Zoals je in de andere berichten kunt lezen is de film nu al op illegale wijze te bemachtigen.
override100
streeter:
Ik heb de film bij een film festival gezien.
sorry maar downloaden is legaal.wat illegaal is verkopen.
Snitz129
Behoorlijke tegenvaller deze film, ik had er veel meer van verwacht. Zeher als je kijkt naar de line-up zou er veel meer in moeten zitten.
el padrino
Aparte poster
Lijkt wel een aardige film
Een iets andere rol voor Duff. Zal dr wel goed doen denk
aparte film. sluit me aan bij stan. 4,5
JohnnyO
Ik vond er niets aan.
Hilary wilde graag van die kinderfilms af maar hier scoort ze echt niet mee.
flyer
Weet niet goed of het nu een serius of comedy bedoelde film. Vind het soms niet te volgen. In ieder geval had ik de neiging om de film uit te zetten, maar iets maakte dat ik deze toch uitgekeken heb. Toch erg tegenvallend en zonde van de tijd
Waku
Eigenlijk na de begin scene in de bar had ik al een idee dat het niet meer goed zou komen met dit "War Inc"...
Niet mijn type film.
Noem het satirisch..soms spottend...
Het kon mij niet aanspreken..
robberg
Deze film gezien en jammer genoeg een misser. Toch de film uitgezeten in de hoop op.....tsja zelfs dat weet ik eigenlijk niet. Film neemt de oorlog van de Amerikanen in Afganistan e.d aardig op de tak maar het wordt nergens echt leuk of spannend.
een 2 wat mij betreft
Melvin Udall
Deze film draait zichzelf vrij snel de nek om. Het is vlees noch vis.
Allerlei genres vliegen door elkaar heen zonder een enkele houvast aan elkaar te hebben. Cusacks actiescenes worden ondersteund door ene spaghettiwestern score die nogal erg doet denken aan de films van Clint E.
Het verhaal gaat echt nergens over en daardoor krijg je geen enkel gevoel bij de personages.
Wat doen Cusack en Kingsley in dit wanprodukt!!
BS
Ik vind het zo jammer dat John Cusack hierbij betrokken is. Ik vind hem een goed acteur en de rol past opzich ook wel bij hem maar het geheel is gewoon niet goed uitgewerkt.
Hij wordt gebracht als een actie/comedy ( / thriller ) en dat is het gewoon niet.
Er zit wel actie in maar het is zeker geen actie-film!
Er zit wel iets van humor in maar het is verwaarloosbaar
Er zit misschien iets van een thriller in ... maar waar weer ik ook niet echt.
Het is een aan-een-koppeling van praat-scenes met af en toe wat ertussendoor. Het enige twistpuntje wat erin zat heb ik zelf goed gegokt en daarmee is het verhaal eigenlijk ook wel verteld.
Gelukkig voor de film hebben we dan nog Cusack die het een beetje dragelijk maakt en introduceren ze een rokende, verwende, sexende,dansende,zingende sloerie gespeeld door Hilary Duff. Ze doet het wel aardig en een leuk accent neemt ze mee .. maar tering ..
Kijk, ik snap ook wel dat ze een beetje van haar iets te blije rollen afwil. Ze is nu ook 21 jaar dus het mag ook .. maar zoals dit?
Nee dank je Hillary ! Gelukkig doet ze een aantal scenes wel gewoon leuk.
Het grappige is dat je toch verwacht dat er iets gaat gebeuren en de paar scenes die dat doen die zijn ook best leuk.Verder zitten er ook een aantal leuke dingetjes in maar komt het niet echt van de grond.
Ik twijfel dan ook met de score maar aangezien ik hem niet snel weer zal kijken wordt het toch maar 2*.
Chattingforum
Hoe kunnen en mogen mensen btw stemmen terwijl de film nog lang niet uit is. 100% niet. Als ik nu stem en zeg dat ik de trailer heb gezien krijg ik een stomme waarschuwing, ondertussen stemt iedereen. Man die film komt pas over enkele maanden uit. HOE? Ik wil weten waarom en waar deze film dan al te zien is.
boldhead
aparte film met van alles wat erin, humor actie enz...
ik vond het opzich wel een grappige film

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Frost/Nixon