Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Brendan Cowles en Shane Kuhn
Met onder meer: Leighton Meester, Nicholas D'Agosto en Van De La Plante
Plot Drive Thru
"At Hella Burger, It Won't Be The Food That Kills You... But You'll Wish It Did."
Mackenzie Carpenter is een bloedmooi 17-jarig meisje uit Orange County, Californië. Haar grootste probleem is verveling, tot haar klasgenoten één voor één vermoord worden. Dit is het werk van de moordlustige mascotte van de lokale hamburgerketen, Horny the Clown. Hij stalkt Mackenzie met allerlei cryptische boodschappen. Pas als ze het verband tussen Horny en z'n slachtoffers ontdekt, beseft ze dat ze een harde confrontatie met de clown tegemoet gaat, als ze haar achttiende verjaardag nog wil halen...
Mackenzie Carpenter
Marcia Carpenter
Jack Benjamin
Detective Brenda Chase
Detective Dwayne Crockers
Absoluut niet. Dit is pure pulp / camp, dat moet dan ook wel vanuit die visie beoordeeld worden.
Dit is geen pulp, maar een poging daartoe. En zelfs daarin slagen de makers niet.
Soeperman87
Het is een mix tussen pulp en camp. Het geslaagde deel is wel degelijk pulp, de mindere puntjes zijn heerlijk camp. Of noem het wat mij betreft cheesy.
McAvoy
Sja, wat zal ik ervan zeggen...vrij waardeloos verhaal, zo slecht eigenlijk dat t vrij hilarisch werd. Heb smakelijk om de moorden moeten lachen...vrij pulpie idd.
JDSsmetje
Ik vond deze films helemaal niet slecht. Het verhaal zelf is vaak gebruikt maar ik heb daar geen problemen mee. Ik had tamelijk veel spanning en de film verveelde me helemaal niet. acteerwerk is matig en de film is goed verfilmd. Er is maar één probleem in deze film. Veel te overdreven. Als je een echt volledig realistische film wil zien moet je niet beginnen kijken. Uiteindelijk is hij wel realistisch want er komen geen geesten ofzo voor maar de moorden zelf zijn te overdreven dat de film wel een beetje onrealistisch maakt. Ik kan me wel niet herinneren dat er humor in de film zat en ik denk dat dat wel goed want als je horror met humor neemt valt de spanning weg heb ik al gemerkt in de vorige horrorkomedies. Ik vind dat het gemiddelde hier veel te laag ligt zoals bij vele recente horrorfilms;
JDSsmetje
De hoofdbedoeling is wel spanning te creeëren en niet om je te doen lachen zoals dit aangewezen staat op Moviemeter.
Elineloves
Ik quote: '' Attentie, studenten. Op het lunchmenu voor vrijdag staat gebraden vagina. ''
Nee, hele serieuze film inderdaad!
De film is meer komedie dan horror, want echt eng wordt het nooit. Ik kijk graag horrorfilms, maar een echte held ben ik niet, als het eng wordt duik ik onder de dekens of knijp ik mijn ogen dicht. Het feit dat ik tijdens deze film hartelijk heb zitten lachen maakt het voor mij niet horror-achtig.
De versnelling die je ziet tijdens de moorden maakt het ook nog eens vervelend om naar te kijken. Je krijgt niet de mogelijkheid om lekker in de film te komen, het spring van het ene naar het andere.
Over het acteerwerk dan nog maar te zwijgen......
Toch 2 stemmen, omdat ik een paar keer moest lachen als iemand werd vermoord.
Tonypulp
Nergens serieus bedoelt, hele foute slasher en dat ligt er behoorlijk dik op, kun je niet omheen. Komedie staat er daarom ook niet voor niets bij, het is geen serieuse film.
JDSsmetje
Jullie zullen wel gelijk hebben zeker, is al een hele tijd geleden dat ik dit gezien heb.
DjFrankie
Net bekeken, inderdaad geen hoogstaande film, niet veraasend en vaak erg cliche en zeker een dom einde.
Maar ik vond het toch prima om hem af te kijken, zaten zeker enkele leuke scenes in. Heeft me los van bovenstaande zaken toch wel kunnen boeien.
Enne niet iedere clown is hetzelfde!
Ik vond het een geslaagde film leuke mix van horror en komedie.
Acteurs doen het aardig.
Kills zijn ook niet verkeert.
Het einde is open dus wie weet.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Voorspelbaar werkje dat met clichés aan elkaar gehecht is, inclusief een niet al te hoog niveau acteerwerk en wat vreselijke muziek-keuzes.
Desalniettemin kijkt het redelijk weg en Leighton Meester ziet er aardig uit.
jordandejong
Geweldig B-Horrorfilmpje. Begon met lage verwachting mede door de wannabee gangsters in het begin. Later begint de pret. Een paar hele aardige gore stukjes met een grote knipoog. Soms wel wat beroerde effecten (bijvoorbeeld de vlam die ze in de clowns gezicht spuit. ). De film bevat een paar heerlijke one-liners en hillarische stukken. Denk aan You have a lot of guts kid! of Your balls are showing . Prima horror komedie! Er staat ook een 2e deel geplant!
Tonypulp
Lange tijd geleden dat ik 'm zag, maar een one-liners zoals You have a lot of guts kid lijkt nogal gejat uit Story Of Ricky
jordandejong
Ik dacht al waar ken ik het van. Story of Ricky word het inderdaad ook in gezegd. Story of Ricky zit trouwen helemaal vol met geweldige scenes.
Spartaan1986
Gelachen heb ik eigenlijk niet. Voor mij waren de schaarse hoogtepunten de gore tijdens sommige moorden. Andere werden weer totaal niet in beeld gebracht. Zwak acteerwerk en de film hangt van los zand aan elkaar. Echt genieten van een cheesy horrorfilm zat er niet echt in
2* meer kan ik er niet van maken.
Thera.
Ja, ontzettend slechte film natuurlijk, maar of ik nu anderhalve ster of twee sterren ga geven... even afwegen.
Leighton Meester: pluspunt
Een film over een enge clown willen maken en dan niet eens een ècht enge clown gebruiken (ik ben panisch voor echt enge clowns, maar hier kon ik totaal geen angst bij voelen): minpunt
Amusementsfactor: pluspunt
Ik denk ook dat deze film over zelfspot beschikt. Dit is geen film die pretendeert goed te zijn.
Twee sterren.
misteryland
vond hem nog best aardig
na al deze negatieve reacties
ok, het is geen hoogstaandertje, maar ik heb me nie verveelt met deze film
Tonypulp
Welcome to Hellaburger can i take your order, bitch?
Oeh wat een leuke herziening! Drive Thru heeft een geweldige killer, hysterische soundtrack en genoeg rood vloeistof om een low-budget freak z'n aandacht te behouden.
De one-liners zijn flauwer dan flauw maar weten mij absoluut te vermaken. Hoewel vaak herkenbaar (enkele lijken zo uit Ricky-oh en Jack Frost te komen bijv.) blijft het toch erg leuk. Vooral omdat ze het zo cheesy mogelijk proberen te maken, alleen die openingsscène al
!
De takkeherrie die afgespeeld wordt tijdens de slachtingen en de ADHD stijl van de clown (in combinatie met een mooi compact bijltje) zorgen voor een heerlijke over-de- top pulp werkje dat af en toe tergend is met z'n clichés maar alles goed weet op te vangen met fun.
Annickje
Super leuke film met een coole clown.
Veel bloed erg vermakelijke humor!
3.5
IcU
De toon wordt in de eerste scéne gezet, met als vervolg een hoop onzin, prima gore effecten, een aantal grappige momenten en een vaart die constant en vlot is. Het scenario bestaat uit een aaneenschakeling van jatwerk en onlogische motieven, maar is vermakelijk en typisch een film die er mee weg kan komen. Hoewel deze film een voorbeeld is van slechte montage, heeft de film een prima look en komt niet gelijk als b-film over. Hoewel een aantal slechte effecten (met name lelijke motion tracks) het wel doen verklappen.
Maar vermaak is het zeker.
FillumGek
Vond het niet zo best. Drive Thru neemt zich nergens serieus, maar weet het ook niet echt leuk te maken.
Verhaaltje trekt op niks uiteraard. De film zit vol met flauwe oneliners en clichés. Helaas is de clown niet stoer en zijn de moorden niet gruwelijk of origineel. Nogal foute keus ook om de clown-beelden te versnellen. Leighton Meester was gelukkig nog leuk om te zien, terwijl de rest onder de maat was.
Kijkt wel redelijk weg, maar echt vermakelijk wordt het nooit.
Wat betekent kk, of wat bedoel je daarmee te zeggen?
misterdhdh
vond dit geen goede film, had hem al is gekeken toen ik nog maar 14 was, en toen vond ik hem hem wel leuk en eng. Nog eens kijken dacht ik dus, maar man wat sloeg dit tegen. Wat me het meest stoorde was dat je altijd de clown zag, hij kwam nooit onverwacht. Hierdoor waren er veel te weinig schrikmomenten. Wat me ook stoorde dat was de hevige ongepaste muziek tijdens het moorden en dat wanneer de clown ging moorden alles versnelde. Aan de acteerprestaties heb ik mij niet gestoord. Wel aan de muziek. Verhaal was wel nog leuk bedacht, films met enge clowns zijn meestal wel zeer goed en eng, maar deze film voldeed niet aan mijn verwachtingen. Veel te weinig schrikmomentjes. Ook nooit platgelegen, af en toe was het geestig maar ook dit was zeer beperkt. Voor mij is dit ook geen komedie. Heb niet altijd met evenveel zin gekeken naar deze film, ook al vind ik films met enge clowns de beste.
2/5, zou aanraden andere films met enge clowns te kijken
Franza
Ik vond de film leuk
Alleen ik heb de film niet als horror bekeken maar meer als comedy :$
PsykoPumpkin
"Do you wanna die, bastard?" ... "Do you want fries with that?"
Ik vond 'm redelijk vermakelijk en voor het genre niet eens héél slecht!

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

What Lies Beneath
Horror / Mystery, 2000

28 Weeks Later
Horror, 2007
fast food restaurantclownbloedvergietengemaskerde moordenaarslashermeat cleaver killer clownevil clownhorror comedy