Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Brendan Cowles en Shane Kuhn
Met onder meer: Leighton Meester, Nicholas D'Agosto en Van De La Plante
Plot Drive Thru
"At Hella Burger, It Won't Be The Food That Kills You... But You'll Wish It Did."
Mackenzie Carpenter is een bloedmooi 17-jarig meisje uit Orange County, Californië. Haar grootste probleem is verveling, tot haar klasgenoten één voor één vermoord worden. Dit is het werk van de moordlustige mascotte van de lokale hamburgerketen, Horny the Clown. Hij stalkt Mackenzie met allerlei cryptische boodschappen. Pas als ze het verband tussen Horny en z'n slachtoffers ontdekt, beseft ze dat ze een harde confrontatie met de clown tegemoet gaat, als ze haar achttiende verjaardag nog wil halen...
Mackenzie Carpenter
Jack Benjamin
Detective Brenda Chase
Detective Dwayne Crockers
jackowacko36
Een doorsnee horrorfilmpje, met vrij irritant montage/camerawerk waardoor de "actiescenes" vervelend zijn om naar te kijken. Niet echt een aanrader.
seanpuffy
had veel meer van deze film verwacht.
en de twee regiseurs konden iets veel beter maken van deze film maja twee onervaren regiseurs kunnen niet direct een top film maken.
maar een actrice heeft mij ook maar kunnen boeien en dat is de politieagente daar zag je duidelijk wat ze weet wat acteren is maar bij de andere was het echt vreselijk om die te zien acteren. en ook de muziek vond ik echt ontoepasselijk als er elke keer geen metal was tijdens een moord en de acteurs waren beter en het was niet zo overdreven gevonden dan zou dit veel meer gekregen hebben.
2.5 omdat er nog een klein beetje een verhaallijn inzat en ook omdat ik het goed gevonden wat leighton deed met dat alcoholishe drank opt einde.
Banjo
- 2034 berichten
haha deze film is best leuk om eens te kijken! . en wel omdat de snelheid er goed in zit.
2 1/2 ster
Snitz129
Geen aanrader en het is te hopen dat niemand het in zijn hoofd haalt om hier een vervolg op te gaan maken. 2*.
raregek
Draak van een film. Slap verhaal, totaal geen spanning en waardeloos acteerwerk. 1 ster en dan ben ik nog heel gul.
Moviekenner
Het acteerwerk viel mij eerlijk gezegt nog mee. Wat ik erger vond was het einde, want ik vond de moordenaar niet bevredigend. Voor de rest vond ik het erg irritant dat elke keer als er een moord werd gepleegt het in versnelling gebeurde.
2,5* voor het verhaal wat niet slecht was.
zjandannybob
haha inderdaad hier is geen vervolg op nodig...
hoe durven ze deze film al een horror/komedie te noemen deze film maakt dit genre echt ten schande... kijk bijvoorbeeld films als bad taste, boy eats girl, monster man en dead & breakfast enzo dit zijn gewoon toppertjes om een keer tijdens het indrinke ofzo of een avond met vriende een keer te kijke... lache gegarandeerd als je wat op hebt
maar deze film slaat echt alles, er blijven wel constant moorden en de spanning blijft erin maar deze gaat weg door de versnelde moord scenes
die je dus niet eens fatsoenlijk te zien krijgt, naar mijn mening had deze film best goed gekunt leuk plot (soort freddy krueger idee) maar de effecten hadden 10x zo goed gemoeten want dit ziet allemaal zo slecht uit (het is dan ook wel komedie maar dit kan echt niet, de effects zijn om te janke..)
toch 2* voor het plot en de goeie muziek
maar als je denkt 2* komt neer op een 4 dus dit is niks;) maar er zijn nog!! slechtere films
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Aardige 'anniversary-slasher' waar meer in had gezeten dan nu het geval is.
De Hellaburger-clown is een aardige vondst (hoe zou jij je voelen als Ronald McDonald in eens aan het moorden zou slaan?), evenals de erg leuke cameo van Morgan 'Super Size Me' Spurlock in het midden van de film. Humor is er ook, evenals hier en daar een overduidelijk gebruik van regels van de slasherfilm.
Maar met vrijwel alle elementen die ik hier noem wordt te weinig mee gedaan. Hoewel het ook maar een keuze is, had ik het leuk gevonden om de rol van Morgan Spurlock nóg dikker te zijn te zijn aangezet. En met de grappen ligt het hetzelfde. Dat grapje met Crockers/Crackers is een aardig grapje als rode draad, en net zoals eerder genoemde Spurlock-rol is het té weinig om te zorgen dat de film echt grappig kan worden.
De 'regels' van de slasher zijn wel aanwezig: MacKenzie is nog maagd , maar je gaat je afvragen of dat niet stom toeval is wanneer MacKenzie wordt ontmaagd . En de naam van de hoofdpersoon is aan de andere kant wel typisch een naam voor een final girl .
Onsamenhangend is een mooi woord om deze film te beschrijven. Elementen voor een goeie film zijn zeker aanwezig, maar het is te weinig van het goede en te veel van het slechte. Voorlopig 2,5*
Pinjataaa!
Echt slecht geacteerd !!
Ik irriteer me mateloos aan dat achterlijke wannabe gangster taaltje..
Verder is het wel te doen, heb em wel afgekeken
2 *
samtari
Je kan net zo goed naar home-shopping gaan zitten kijken , das ongeveer net zo spannend . 2.5 ster omdat het idee wel aardig was en ik hem toch nog af heb kunnen kijken ,
vluwil
Bedank dacht dat het een beetje saw was ,weet weer genoeg niet kijken dus !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ReplicaF
Slecht,slecht en nog eens slecht.De acteurs zijn nog slechter dan die in Goede Tijden,Slechte Tijden.Het script is ook nogal zielig bedacht.Tijdens de gehele openingsscene heb ik mezelf bijna nat gemaakt van het lachen.Die Nep-Gangsters toch
.Wat de film zo'n beetje redt is de clown...aardig costuumpje en af en toe leuke oneliners.Maar het had allemaal wat beter gekund,vooral wat de speciaale effecten betreft.Die waren VEEL te nep en liefdeloos gemaakt.Jammer!
lana-may
Wat ontzettend slecht zeg. Ik heb hem na een half uur afgezet. Ontzettend b - achtig geacteerd, om dan over die clown maar te zwijgen. Dit is niks voor op een saaie avond, je kan nog beter vroeg naar bed gaan.
Krijgt van mij een half puntje voor de moeite.
aarnd
pas gezien maar vond deze film helemaal nog niet zo heel slecht. alleen het einde had misschien wat duidelijker gekund
blisteringdude
Ik heb hem niet afgekeken, zo slecht. 1 Ster en absoluut niet meer.
mikey
Een variant op het Freddy thema. Niet zo erg sterk, wel enkele geinige momenten, maar over het algemeen teleurstellend omdat er geen spanning wordt gecreerd en het verhaal nogal voorspellend is. Visuele aspecten zijn ook niet bijzonder maar wel gemiddeld vergeleken met tegenwoordige genregenoten.2
nightbreed
Grappig horrorwerkje met belachelijke typetjes.
De film neemt zichzelf niet serieus en dat is meteen de kracht van de film.
De film is een soort van parodie op films als 'Scream' en 'I Know What You Did Last Summer'.
Er zitten zelfs een paar leuke gore stukjes in, iets wat bij de meeste tienerhorrorfilms ontbreekt.
De metalmuziek die de clown ondersteund is ook geslaagd, maarja, ik ben dan ook een metalfreak.
De over the top Eminem wannabe's in het begin van de film zijn ook zo erg grappig.
Ik heb me prima vermaakt met dit niet serieuze werkje.
Zet de film niet meteen af als de aftiteling begint want na de aftiteling zijn nog een paar minuten leuke bloopers en alternatieve scenes te zien.
Killagame
Als je egt niets te doen hebt kan je deze film gaan kijke
dat ze nog durven horror erbij te zetten ook :O
Tessaliscious
ik vind deze film écht heeel slecht =/
geen humor, geen spanning.. noppas!
Soeperman87
Hoewel er veel te zeggen valt over de kwaliteit van dit werkje, vraag ik me af of iedereen de achterliggende gedachte wel begrijpt hier...
Drive-Thru is een komische b-film voor liefhebbers van het genre, die het aangenaam maakt door enkele gore effecten.
Het valt al snel op dat deze film zichzelf totaal niet serieus neemt, en dat is meteen de meest positieve kanttekening van Drive-Thru. De Amerikaanse clichés vliegen je om de oren en het acteerwerk is ontzettend slecht. Maar zijn dat dan geen belangrijke ingrediënten voor een vermakelijke b-film? Als je het mij vraagt wel.
Waar films als Boogeyman en Lost Things volledig de plank missloegen door zichzelf te serieus te nemen, scoort deze film meer dan het dubbele bij mij door een resultaat te bereiken waar vermoedelijk al tijdens het schrijven van het script op gehoopt werd.
Grijp die zak cannabis, neem die tree halve literblikken bier en trek een zak zoute popcorn open tijdens deze film. En vooral: geniet van deze overheerlijke slechte pulpprent!
3,5* - maar vooral vanuit het oogpunt van een b-filmliefhebber, niet dankzij de uitmuntende kwaliteit.
horrorjp
leuke film die inderdaad voor de liefhebbers is. En ik ben wel 1 van de liefhebbers. Zeer Zeer leuke gore moorden, en mischien is er nu wel weer een clown killer bij maar deze is tog ook wel erg mooi gemaakt en erg grappig.
Leuke film niet met veel verstand naar kijken dan is het gewoon een leuke film.
.::Speedy::.
Heeft deze film en 2de deel? /Vervolg?
en ik vond het echt en goeie film.
Die pak van de cclown was ook echt fantastie's:P
ik geef 5 sterren;)
.::Speedy::.
Cmon..Guys,
Kwil het weten..of er 2de deel is - vervolg..
dan begin ik alvast te downloaden..Duss.>>P.M SNELL:P
Bedankt;;)
nightbreed
Er is geen 2e deel en ook niet in de planning.
Hier kun je zien welke horrorfilms een vervolg krijgen (en meer)
mckiller
Wel aardige humor en lekker bloederig. Grappig stukje was dat die jongens in die ballenbak aant spelen waren.
Nogal amateuristisch en clichématig horrorfilmpje die weinig vermakelijk blijkt. Geen spanning, waardeloos in beeld gebrachte moorden en vrijwel geen humor. Wel opvallende goofs. Matig.
Tonypulp
Af en toe een leuk iets, maar het blijft allemaal té goedkoop ogen.
Het gebrek aan goed verhaal en het droevige acteerwerk maakt het niet veel beter.. 1.5*
Soeperman87
Mag van mij in de flop 100
Absoluut niet. Dit is pure pulp / camp, dat moet dan ook wel vanuit die visie beoordeeld worden.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

What Lies Beneath
Horror / Mystery, 2000

28 Weeks Later
Horror, 2007
fast food restaurantclownbloedvergietengemaskerde moordenaarslashermeat cleaver killer clownevil clownhorror comedy