• 9.376.964 stemmen

Met onder meer: Thomas Lennon en Robert Ben Garant

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 2 augustus 2007

Plot Reno 911!: Miami

"In a time of crisis, America will call Reno 911!"

Het politiekorps uit Reno gaat op vakantie naar Miami. Eenmaal aangekomen raken zij betrokken bij de ontruiming van een hotel, waarin een terroristische aanval is gepleegd. Omdat zij behoren tot de weinige 'ervaren' politiemensen die zich daar in de buurt bevinden, worden zij aangewezen om de politie van Miami bij te staan.

Deputy James Garcia

Chief of Police

District Attorney

avatar van MarkFish

MarkFish

De serie is af en toe wel grappig, maar dit lijkt mij te veel van het goede. VInd het niet geschikt om een film van te maken.

avatar van mcREN

mcREN

een beetje tamme film. oke er zitten een aantal leuke stukjes in maar daar is ook alles meegezegd. deze film een 2.5

avatar van rulybatters

rulybatters

Enorm marginale film... maar niet zo marginaal dat het grappig wordt.

* */2

avatar van Bazza

Bazza

Net als de serie: Saai en niet grappig.

avatar van NightmareLady

NightmareLady

De serie is al niet om uit te staan, en dan ook nog een film?!

avatar van volvo940

volvo940

Er zitten leuke stukjes in maar film is niet spectaculair.

Leuke film voor thuis op DVD

avatar van zjandannybob

zjandannybob

1 van de ergste films die ik ooit gezien heb... dit kan je toch geen humor noemen. nu snap ik dat iedereen een eigen smaak heeft, maar ik heb dus van niemand in mijn omgeving hier 1 goed woord over gehoord.

avatar van darkjaap

darkjaap

die serie is echt om te lachen maar de film lijkt me inderdaad wel te veel van het goeie ga hem toch wel kijken omdat ik van de serie hou maar verwacht er inderdaa niet teveel van

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Echt zo......Amerikaans......niet grappig dus

avatar van Joyy

Joyy

ben geen fan van amerikaanse sitcoms, zoals die je vooral op comedy dingus ziet

that 70's show bijv, afschuwelijk

toch, soms slaap je een periode slecht en dan zie je snachts al zappend dat soort gein voorbij komen

jamie fox, wayan brothers, nee het is allemaal niet erg geweldig maar als je wat vaker kijkt dan ontdek je dat dat nodig is om de humor en de leukigheid te vinden, niet in 1 aflevering

(thats 70's show valt daar buiten, erg irritant, niet leuk en nooit leuk)

dat vaker kijken is ook zo bij reno, ik kan er nu wel om lachen, stupiditeiten in een iets ander vaatje als de naked gun episodes, maar net zo dom

er wordt als je er over nadenkt behoorlijk werk gestoken in de scenes, in het bedenken van situaties die geschikt zijn voor de serie, en het uitewrken daarvan, tis geen low budget gebeuren heb ik het id

(thats 70's show kost niks nada nop en dat merk je)

basisgegeven is niet zo schokkend, een stel maloten die zeer belabberd hun taken als politie uitvoeren, e doch, er wordt creatief nagedacht door de makers hoe dat in beeld te brengen

de film, ach, ik zla hem tzt wel een keertje huren, bioscoopkaartje van 10 euro lijkt me wat overdreven hiervoor

avatar van BigPun

BigPun

Voor de Reno liefhebber een must !!

avatar van Walking Disaster

Walking Disaster

zjandannybob schreef:

En daar sluit ik mij volledig bij aan.

Dit is echt een waardeloze film, en meer dan een halve ster kan ik er dan ook echt niet voor geven.

avatar van danuz

danuz

Zoveelste verfilming van een serie, en wederom ben ik hem toch gaan kijken. Telkens tegenvallers eigenlijk. Niet dat ik de serie nu direct briljant vind, maar voor het slapen gaan wil mijn oog er nog wel eens op vallen. De nonchalance waarmee alles gepresenteerd wordt spreekt me wel aan. Het totale onvermogen van het corps, de pietluttelige zaakjes die steeds in de mist lopen.

De film is niets meer dan een lange aflevering van een nog lager niveau dan de serie. Echt een tegenvaller is het daarmee niet, had er toch niet veel meer van verwacht.

avatar van thedudesons

thedudesons

het kijken niet waard...... wel slim dat de trailer er best grappig uit ziet, maar de film is waardeloos...

avatar van Smiley

Smiley

In de USA ging deze film rechtstreeks op de dvd. Echt slecht..!!

avatar van Leno

Leno

Smiley schreef:

In de USA ging deze film rechtstreeks op de dvd. Echt slecht..!!

Nee hoor, draaide in de bios en heeft ruim $20 mln opgebracht. Volgens mij vind hier bijna niemand dit wat, maar blijkbaar wel popu in de VS..

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Nou, ik heb er zeker wel om gelachen en vond het een geslaagde film! Niet iedereen zal er van houden, maar je moet hem zeker eens gezien hebben.

avatar van sarahbol

sarahbol

Heb er echt om gelachen, vond het best wel grappig.

Kan wel geloven dat ze er in de usa pap van lusten.

Moet je gezien hebben.

avatar van TimD

TimD

Joyy schreef:

ben geen fan van amerikaanse sitcoms, zoals die je vooral op comedy dingus ziet

that 70's show bijv, afschuwelijk

(thats 70's show valt daar buiten, erg irritant, niet leuk en nooit leuk)

(thats 70's show kost niks nada nop en dat merk je)

Zo, wat een zinloos bericht.

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Zeer matige film. Vind de serie op Comedy Central erg leuk. De film is nergens echt grappig en ik had na 10 minuten al zin om hem af te zetten.

1,0

avatar van RoOmieY

RoOmieY

heb me echt kapot gelache om die gekken haha...

voor dikke 4*

avatar van kauffie08

kauffie08

is dit een komedie? noem het eender een stuntelige trAgedie.. zo dom! K wist trouwens niet dat ze der ook een serie van hadden maar veel zal ik me daar ook maar niet van voorstellen! nujh een 1'tje kan ik deze nog geven...

avatar van mitje

mitje

Ik vond het echt een super film net als de serie weer heerlijke grappen 4*

avatar van Mr.Garcia

Mr.Garcia

Achhhh wat een onzin! het is een goede film !! jullie snappen de grappen niet! alienss

avatar van nong

nong

Ik heb de trailer gezien, daar zaten de leuke stukken in, Ik vond het verder niet echt bijzonder boeiend.

avatar van silverfaustx

silverfaustx

echt TE amerikaans , dus niet grappig

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Als je de serie kent en leuk vind dan is dit zeker wat voor je.

Als je de serie niet kent zal de film weinig aan zijn, net als met dat je de serie een aantal keren gezien moet hebben voordat het echt grappig word.

Ik heb mij in ieder geval kostelijk vermaakt.

avatar van Joyy

Joyy

TimD schreef:

Zo, wat een zinloos bericht.

zo, wat een zinloos bericht

avatar van jstinissen

jstinissen

ik vondt hem zeer slecht na 20 min had ik um al wel gezien flauwe humor....

avatar van Tony Montoya

Tony Montoya

Waardeloos en radeloos, na "The Avengers", slechtste film ooit die ik gezien heb. Leukste moment was de aftiteling.. 0.5*