Reno 911!: Miami (2007)
Met onder meer: Thomas Lennon en Robert Ben Garant
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 2 augustus 2007
Plot Reno 911!: Miami
"In a time of crisis, America will call Reno 911!"
Het politiekorps uit Reno gaat op vakantie naar Miami. Eenmaal aangekomen raken zij betrokken bij de ontruiming van een hotel, waarin een terroristische aanval is gepleegd. Omdat zij behoren tot de weinige 'ervaren' politiemensen die zich daar in de buurt bevinden, worden zij aangewezen om de politie van Miami bij te staan.
Deputy James Garcia
Chief of Police
District Attorney
stan
LEIDENAAR
Heb nog nooit van deze serie gehoord...
Poisonthewell
Hmmm tsja, de serie vind ik wel leuk, maar als film toch wel minder geslaagd. Een aantal leuke grappen en een erg sterke Play Time verwijzing verbergen de idiote plot. 3*
Kimsterr
Echt een geweldige film, vind ik dan. Ik heb hem in Amerika gezien en ik bleef maar lachen. En nu maar wachten tot augustus, dan is ie eindelijk hier.
Mr_White
- 2067 berichten
Hij was vandaag in de sneak, behoorlijk vroeg ja maar dat vond ik niet erg. De serie vind ik wel oké maar niet briljant. Ik was echter aangenaam verrast door de film die soms misschien flauw is maar eveneens bij vlagen hilarisch. Met name de serieuze opbouw naar een compleet absurde actie zorgt meerdere malen voor een lach.
De meningen waren overigens duidelijk verdeeld, aangezien toch al snel de halve zaal weg ging terwijl de andere helft bijna dood ging van het lachen.
brato
Ik hou normaal wel van een beetje slappe humor, maar deze was te echt niks aan! Ik heb de film na 25 minuten daarom ook maar gelijk de kant van de prullemand heen geworpen.
Omdat hij mij niet kon bekoren, zal ik daarom ook geen aantal sterren voor de film geven.
battlemaniac
Gezien in Sneakpreview in Pathe Groningen.
Deze film is zo slecht dat ie soms ook wel weer erg geinig is....
SanniePannie
ik heb deze film gistr in de sneakpreview gezien, ik vind komedie's vaak niet leuk en dit verhaal vond ik zelf ook echt geen ruk aan en de film was te lomp voor woorden eigenlijk.
Soms wel gelache om de te droge humor.
jackowacko36
Dit is nou een echte (censuur) film, het lijkt of je naar weer een aflevering van police acedemy zit te kijken en die werd met elk deel een beetje minder, kortom een hele slechte film, ik heb welgeteld een keer een glimlach gehad tijdens deze film en met moeite de film uitgekeken. De film verdient in mijn ogen geen enkele ster
Mhow, ik heb de film gekeken en ik had meer flauwe humor verwacht.
De stukken met de walvis en het uitrijden van de politiewagens tegen elkaar waren wel erg grappig maar overall kon de film wel beter vond ik.
Het plot is leuk genoeg. Agenten gaan naar een grote stad en moeten de orde handhaven. Daar kan je meer uithalen.
Maar de film was wel te kijken.
Hanne
Sommige stukken vond ik heel grappig maar sommige ook weer helemaal niet. 2,5**
Diesel
Bij vlagen hilarische flauwe komedie maar de serie vind ik net iets leuker.
karamanoglu
Echt een stomme film, ook al hou je van slappe humor... Ik raad het af om te kijken.
Men heeft geprobeerd om d.m.v. blote billetjes kijkers te trekken... Dramatisch
mikoz
Heeft hier dan niemand humor ?
Die serie is echt geweldig .. hoop dat de film dat ook is.
Dit soort films ( met Jackass , Borat etc ) zijn meestal de enige soort films waar ik echt om kan lachen met een enkele uitzondering daar gelaten.
rembo1987
ik vond het een super geinige film, ook een groot fan van de serie
4 *
heeft trouwens iemand danny deVito gezien? hij staat wel in de aftiteling, ik heb em niet gezien.
ook the rock leuk (maar kort) rolletje.
Mr_White
- 2067 berichten
Danny DeVito is te zien in de openings-scene als de politie-kapitein. Ik herkende hem ook maar net toen zijn gezicht half in beeld kwam. Hij is schijnbaar ook producent van de serie.
rembo1987
ja zoiets dacht ik ook al ja,
nog maar een keertje kijken dan, wel een beetje egoistisch om zichzelf dan op de 2e plek in de aftiteling te zetten
ah natuurlijk, nu zie ik het
het was me niet eens opgevallen
Woussie
Voor wat flauwe humor ben ik wel te vinden maar dit breekt alle grenzen... wat een slechte film is dit zeg. Alleen het stukje met die walvis was grappig. 0.5* omdat lager niet kan.
Jordi
Vond 'm tegenvallen. Serie is iig leuker. Ben voor flauwe humor maar de film was gewoon soms over the top.
Waku
Wel heel erg zoutloze komedie met aaneengeschakelde melige en vrijwel humorloze scenes..police academy maar dan met wat meer sexistische scenes
raza1
Sluit me bij Waku aan. Waarom zo'n kopie-achtige film van Police Academy? 2*