• 9.376.274 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Nimród Antal

Met onder meer: Luke Wilson, Kate Beckinsale en Frank Whaley

Plot Vacancy

"Once you've checked in... The terror begins."

De auto van David en Amy Fox begeeft het in een verlaten gebied. Hierdoor zijn ze gedwongen de nacht door te brengen in het enige motel in de omgeving. Ze vermaken zich met wat horrorfilmpjes op de tv in de kamer, tot ze er achter komen dat die filmpjes opgenomen zijn in dezelfde kamer waar ze nu zitten en de camera's er nog hangen...

avatar van KaPiche

KaPiche

Ik vond het een goede film om 1 keer te zien.

De spanning kwam er langzaam in en het einde was super abrupt.

Eerste reactie op het einde...huh!

Ik verwacht wel een deel 2.

avatar van Basic

Basic

Na de reacties hier te hebben gelezen, verwachtte ik wel een goede film. Hij was best vermakelijk, maar ik vond hem heel voorspelbaar.

Het einde was ook niet echt goed.

2,5

Maar ja, dat is een mening

avatar van The_Game

The_Game

Aardige thriller, maar wel wat voorspelbaar. Luke Wilson deed het wel aardig in deze rol, had minder verwacht van hem. Kate is altijd wel goed (en mooi). De film mist alleen wel een orgineel schik-moment, want dat zat er helaas niet in. Al met al was hij kort, maar vermakelijk.

avatar van Phreaky-

Phreaky-

Ik vond dat er eigenlijk niets schokkend gebeurde in deze film. Toch wist deze film me grotendeels aan mijn bank genageld te houden. Door het slot wil ik 'm ook niet meer geven dan een 2,5

avatar van blondegod8

blondegod8

Voor ongeveer 80 min. lekkere spanning is dit een goede film. Weinig poespas of andere onzinnige dingen! Ondanks het toch wel slechte einde 3,5 *

avatar van Richard C

Richard C

ik vond het een zwakke en vooral voorspelbare film. Weinig aan, ik ben vanaf minuut 40 doorgezapt naar minuut 75, was toch ff benieuwd hoe zwak het eind zou zijn, na alle berichten hier.

avatar van BlueSword

BlueSword

ik vond de film erg goed! leuke cast en spannend, met geluid hard schrik je ook nog is een aantal keer, wel voorspelbaar maar daar stoorde ik met niet aan omdat de rest gewoon was, ik houd wel van dit soort films, alleen einde vond ik minder.

avatar van mikeh

mikeh

heeft volgens mij heel veel weg van see no evil ???

avatar van erdinc

erdinc

Bekeken in de bioscoop met drie andere mensen. Zeer spannende thriller. Alleen het einde was vreemd...maar ik vind het wel een aanrader voor een film wat voorspelbaar lijkt

avatar van -P-

-P-

Het einde is inderdaad erg abrubt. Geld was zeker op. Voor de rest goede onderhoudende thriller die zeker de moeite waard is. Voorspelbaar maar toch spannend.

avatar van Dieeneja

Dieeneja

Goede thriller, leuk verhaal en goede acteurs. 4*

Einde inderdaad iets abrubt, maar zeker de moeite waard te kijken

avatar van Film Pegasus

De film is totaal niet origineel, een motel, gsm die niet werkt, koppel dat problemen heeft, auto die het niet doet, ... we hebben het allemaal al eens gezien. Toch lukt de regisseur er in om er wat spanning in te brengen en er een leuke thriller van te maken. Zeker de moeite om te kijken voor de liefhebbers, maar verwacht natuurlijk geen hoogstaande cinema. Dit is entertainment en dat is dan ook alles waar het goed in is. 3*

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Prima film, veel elementen zijn inderdaad niet origineel, maar het feit dat die filmpjes in dezelfde kamer zijn opgenomen vond ik wel leuk verzonnen en was volgens mij wel origineel. Acteerwerk was prima en af en toe was de film erg spannend. Einde was voorspelbaar en eigenlijk helemaal niet abrupt, omdat er in de laatste paar minuten eigenlijk helemaal geen interessante plotwending meer in zat had de film al eerder gestopt mogen worden.

ik vond het een zeer spannende film!

ik was geboeid tot het einde, verrassend ook omdat hij maar 1 uur en 20 minuten duurt.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

De film ontsnapt niet aan de torenhoge cliche's, maar desondanks toch een spannende film.

een 3.

avatar van rcksn

rcksn

leuke spannende soms voorspellende film maar zeker het kijken waard

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

De sfeer, de cast en de spanning was heel goed, maar jammer van het o zo simpel en clicheovertollig verhaaltje. Toch erg genoten.

avatar van RodneyS

RodneyS

Ik vond het niet eens zo heel erg cliche. Ik vond dat met die videobanden heel goed bedacht. Ok, het klopt dat de film soms beetje te voorspellen is, maar ik vond het toch een erg goeie thriller. 1 van de betere die ik heb gezien de laatste tijd.

avatar van Ethicus

Ethicus

Leuke thriller, maar beslist niet goed. Alles wat voorbijkomt hebben we al in andere thrillers kunnen zien.

Goed acteerwerk, dat wel. Het einde vond ik wat abrupt en de opbouw ietwat langdradig. De spanning en actie had wat meer over de film verdeeld moeten worden.

Ik geef een kleine voldoende: 2.5*

avatar van Willy Wartaal

Willy Wartaal

Gewoon een leuke spannende film met goed acteerwerk, wat iedereen nou weer over het eind zit te zeuren snap ik totaal niet.

Beter dan een of andere stomme plottwist of wat dan ook, er valt gewoon niets meer aan te breien het is gewoon afgelopen.

avatar van theresia

theresia

matig verhaal. maar toch vind ik 't knap een film boeiend blijft. ondanks er zo weinig mensen in meespelen

avatar van Lyonesse

Lyonesse

Ik ben echt een filmfreak. Houd ook van allerlei genres.

Maar deze film is toch wel één van de slechtste die ik de afgelopen jaren heb bekeken. Dat zo'n actrice als Kate Beckingsale zich hier voor leent, snap ik echt niet! Zou ze een hoge hypotheek hebben of zoiets? Waarom deed die man van dat motel dat allemaal? Dat wil ik weten! Waarom lopen zijn vriendjes met die maskers op? Gewoon voor de kick? Allemaal vragen waar geen antwoord op komt! Ach, misschien ben ik wel te oud voor deze films! Het is een nietszeggende film. Zonder verhaal, zonder plotwendingen en zonder fatsoenlijk einde! Eén pluspunt is er wel....hij duurde gelukkig niet zo lang! Mijn advies: NIET KIJKEN, NIET HUREN....gewoon links laten liggen! Finding Nemo is nog spannender!

avatar van Skrean

Skrean

Goede horror !

Zeker het kijken waard!, je zit continue op het puntje van de stoel.

Als je een horror film kijkt weet je meestal wat je te wachten staat (min of meer).

3sterren

avatar van aerogp1

aerogp1

Het idee van de snuff-movie hotelkamer vond ik wel orgineel. De uitwerking van het verhaal was echter niet zo. Er had meer ingezeten voor mijn gevoel.

avatar van kaztor

kaztor

Lyonesse schreef:

Geen ster! Of mag het ook min 10 sterren zijn?

Wat een geblaat allemaal. Praktijken zoals dit zijn nou eenmaal mogelijk in deze wereld. Veel mensen zijn ziek en willen overal geld mee verdienen. Welcome to the world, zou ik zeggen! Ik vond het wel een vermakelijke film. Het snuff-movie-idee was goed bedacht en maakte het geheel extra eng. Een echte ouderwetse horrorfilm met een paar originele ideetjes, dus.

avatar van fluppebxl

fluppebxl

Lyonesse schreef:

Geen ster! Of mag het ook min 10 sterren zijn?

Ik denk toch dat je het idee van een thriller/horror-film niet helemaal vat. Een mysterieus "rookgordijn" rond de "bad guy" is eigenlijk heel normaal, en vind ik absoluut niet storend.

avatar van pilou

pilou

Vind dit niet echt een thriller. De spanning zit er soms wel in maar de film is enorm onrealistisch. een toch immens betere thriller is disturbia. vind ik persoonlijk beter dan deze

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

disturbia komt helaas veel te traag op gang en bevat veel te veel humor om serieus genomen te worden

mijn mening dan

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Friday the 13 th schreef:

mijn mening dan

Het mag dan jouw mening zijn, maar dat er een paar keer onderling werd gegrapt door de vrienden kan je niet veel te veel humor noemen. En dat traag opkomen is het opbouwen van een film, veel beter dan Vacancy, waarbij je meteen overrompeld wordt met het hoofdverhaal en ook nog eens leeg achterlaat

avatar van Betamax

Betamax

Wat een vervelende film.

De laatste tijd gaan de horror films alleen mar over mensen die dingen doen die elk normaal denkend mens nooit zouden doen.

Begin leek redelijk maar na de helft werd het te dom voor woorden.