4: Rise of the Silver Surfer (2007)
Genre: Actie / Sciencefiction
Alternatieve titels: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer / Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Tim Story
Met onder meer: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans
Gesproken taal: Engels, Japans, Arabisch en Mandarijn
Releasedatum: 26 juli 2007
Bekijk via Disney+
Plot 4: Rise of the Silver Surfer
"Discover the secret of the Surfer."
De Silver Surfer komt de aarde bezoeken, wat betekent dat aarde een ramp tegemoet kan zien. Terwijl deze Silver Surfer over de wereld rondraast en overal waar hij komt chaos en vernietiging achterlaat, komt het Fantastic Four team in actie om hem tegen te houden en tevens de terugkeer van hun aartsvijand Dr. Doom tegen te gaan.
Reed Richards / Mr. Fantastic
Sue Richards / Invisible Woman
Johnny Storm / Human Torch
Ben Grimm / The Thing
Victor von Doom / Doctor Doom
Norrin Radd / Silver Surfer (stemrol)
Norrin Radd / Silver Surfer
Alicia Masters
General Hager
Frankie Raye
Metalfist
Waarom is de titel gewoon 4: Rise of the Silver Surfer?
Normaal is het toch Fantastic 4...
Hayabusa
Waarom is de titel gewoon 4: Rise of the Silver Surfer?
Normaal is het toch Fantastic 4...
Het is een alternatieve titel, je kunt het noemen wat je wil.
Op Daredevil en Catwoman na de slechtste comic-verfilming.
Sutherland
Ontwijken deze film. Verhaal gaat nergens over, en special effecten kun je ook zien bij een film die verder wél leuk is en een goed verhaal heeft. Flinke tegenvaller...
Macmanus
Vervelende film. Film heeft geen ziel, en de Silver Surfer is te debiel voor woorden. Hij maakt eerst wat stampij en na een goed gesprek van 2 minuten met Alba kiest hij er toch maar niet voor om de wereld te vernietigen. Flauw hoor. Ik vond die Fantastic Four het wel verdienen eigenlijk. Stomme superheroes, allemaal krachten en nog kunnen ze de Silver Surfer niet verslaan en hebben ze de techniek nodig. Wat een Losers
AmazingPP
Deze film biedt pretentieloos vermaak en verder ook niets meer dan dat. Ik vond het geen vervelende film, integendeel, ik heb me prima vermaakt met een zak popcorn en een beker cola. Het is een comic-book verfilming, die moeten we niet al te serieus nemen. De humor is bij vlagen flauw, maar de actie is wervelend te noemen. Nogmaals, pretentieloos vermaak wat mij betreft 3,5 * waard is.
Movie freak
vond het een slechte film:(
het is meer een kinderfilm als je het mij vraagt
en er zat weinig verhaal in.
CunOMaster
Ik vond het een erge goeie film hopelijk komt er nog een deel Fantastisch!!!:P:P
MaNiAc E
Goed vervolg behoudt dezelfde luchtigheid als het eerste deel
maar verder is Galactus wel erg slecht weergegeven. Maar de andere kant de Surfer is goed weergegeven en kreeg goed genoeg aandacht.
En kinderfilm gaat wat ver Movie Freak maar het is gewoon voor 12jaar en ouder.
*3.0
N811
Lijkt me slecht en geloof niet dat dit nu het beste is wat in de bios draait.
BlueSword
verwachte er niet veel van dusja, was okay, voor een keertje, in de bios is het wel wat spectaculairder dan op dvd dus dat was een pluspunt, hoef de film ook nooit meer te zien.
kan me herinneren dat ik deel 1 wel leuker vond hier waren de grapjes beetje kinderachtig. (1 man in de zaal lachte hysterisch bij elk grapje en de rest van de zaal was dood stil)
voor de rest wel goeie effecten, silver surfer is wel cool.
BlueSword, het was me niet eens opgevallen dat er enige vorm van humor in zat...God, wat is deze film slecht.
john kruger
Ik denk niet dat ik hierna toe ga. Veel slechte verhalen over gehoord (ook hier op het forum). Acteerprestaties vond ik trouwens in deel 1 al zozo.
erkin17
Goed vervolg behoudt dezelfde luchtigheid als het eerste deel
En kinderfilm gaat wat ver Movie Freak maar het is gewoon voor 12jaar en ouder.
*3.0
het is 6 jaar en ouder
sju
Flauwe "grappen", onzinnig verhaal, slappe actie, clichématig superheldenidee en twee mooie scenes met de Silver Surfer waarvan één ook al in de teasertrailer te zien was... Ik had eigenlijk ook niets meer verwacht.
T.Bos
Vroeger heb ik de F4 comics en cartoons versleten. Het verhaal van de Zilveren Surfer is knap verfilmd. Alleen voor die-hard fans vrees ik wel. Veel te veel Amerikaanse emotionele crap in en de humor wil maar niet vlotten. In ieder geval heb ik van begin tot eind genoten:4*
safetyposter.nl
Hoop gebler en weinig wol zou mijn oma zeggen, god hebbe haar ziel.
Ik ben blij dat dit een krijgertje was want echt veel geld waaard was het niet.
De film is gewoon een kapstok om wat actiefiguren aan op te hangen en de rest doet er niet toe.
2 sterretjes voor de moeite en een rauw gevoel aan me eige ster van het op de bank zitten om hem uit te kijken.
Beste Tim Story als je geen inspiratie hebt maar wel de cash gaat dan even bij Tim Wiseman kijken voor advies.
FixX
het idee voor de silver surfer was goed hij zag er goed uit
de stem was goed van laurence fishburne ( paste erbij )
de film ging wel en ik dacht dat galactus een man was en geen wolk
tinaxx
3,5 voor de lekkere aktie en de silver surfer als het regent is het wel leuk om deze film te kijken
brymj
Deze lijkt me erg leuk, en galactus is een man toch??????
één van m'n favo karakters samen met Dr. Doom, Silver Surfer en Venom
davidov
Matig, erg matig...
Niks aan deze film is goed, alles is slecht of at best "matig". Dan heb ik het over het verhaal, de tekst, de acteurs en hun prestaties, timing van de grappen, muziek, effecten, camera werk....
Jammer, ik gunde de silver surfer wel een betere film.... nu krijgt hij slechts 2* met een kans op nog een halve ster lager.
Mijn advies: Alleen voor de liefhebber of de blinden onder ons
brymj
ik verwacht eigenlijk gewoon een matig verhaaltje, matige acteurs en matige situaties gestoken in een blits, prachtig en indrukwekkend jasje. tegenwoordig gaat het alleen nog maar om uiterlijk, zo veel mogelijk effecten, die zien er hier mooi uit, maar ik verwacht geen interessant verhaal en ook geen diepgaande karakters, terwijl dat in de strip wel zo is.

Fantastic Four
2015

Fantastic Four
2005

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Fantasy / Avontuur, 2009

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Fantasy / Avontuur, 2006

Rise of the Planet of the Apes
Actie / Avontuur, 2011
brandhelikoptersurfboardmaskersatellitevliegtuigtransformatiewoudresurrectionvervolgsuperheldgebaseerd op stripruimtebruiloftexplosiewetenschapperinterrogationdouble crossfantastic four legerearth in peril superhuman strengthduringcreditsstingerinvisibilitysilver surferforcefieldelasticity fox's marvel universesuperheroine suspensefulamused