• 9.376.839 stemmen

4: Rise of the Silver Surfer (2007)

Actie / Sciencefiction | 92 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Alternatieve titels: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer / Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Tim Story

Met onder meer: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans

Gesproken taal: Engels, Japans, Arabisch en Mandarijn

Releasedatum: 26 juli 2007

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • meJane Bekijk via meJane

Plot 4: Rise of the Silver Surfer

"Discover the secret of the Surfer."

De Silver Surfer komt de aarde bezoeken, wat betekent dat aarde een ramp tegemoet kan zien. Terwijl deze Silver Surfer over de wereld rondraast en overal waar hij komt chaos en vernietiging achterlaat, komt het Fantastic Four team in actie om hem tegen te houden en tevens de terugkeer van hun aartsvijand Dr. Doom tegen te gaan.

Reed Richards / Mr. Fantastic

Sue Richards / Invisible Woman

Johnny Storm / Human Torch

Ben Grimm / The Thing

Victor von Doom / Doctor Doom

Norrin Radd / Silver Surfer (stemrol)

Norrin Radd / Silver Surfer

Alicia Masters

General Hager

Frankie Raye

avatar van winglo

winglo

Van de week gezien, best aardig. Verhaal is niet echt super en zoals eerder gezegd is de silver surfer een beetje slecht uitgewerkt. Zit wel weer een aardige dosis humor in. 3 sterren van mij.

avatar van Raffael77

Raffael77

Lekker veel humor erin, maar vind het toch behoorlijk tegenvallen.

Je verwacht wat avontuur maar leek meer op een langdradige drama film. Erg kort trouwens. 82 minuten.

avatar van BB1991

BB1991

als je net pirates 3, transformers en die hard 4 in de bios hebt gezien valt deze toch wel heel erg tegen. de actiemomenten (die er neit eens zoveel waren) waren niet echt spectaculair en spannend. jessica alba had de film een beetje kunnen redden met wat sexy blikken, maar op de een of andere manier ziet ze er niet zo opwindend uit als normaal..

avatar van ryanmakhanlal

ryanmakhanlal

Een redelijke film..ik had er meer van verwacht maarja

3 sterren.

avatar van safetyposter.nl

safetyposter.nl

Deze film moet het duidelijk van zijn effects hebben en niet van het verhaal maar daar is niks geen originaliteit in te vinden.
Terugkomend op de effects dan.. nou die stellen ook niet bar veel voor zeker bij die zgn stenen man met zijn rubberpak aan!

Ook de uitwerking van het magere verhaal valt tegen en is op den duur zelfs vermoeiend om naar te kijken.
Neem de Silver Surfer nou die "gedwongen" word om werelden te vernietigen het had toch niet zo veel moeite gekost wat meer diepgang aan te brengen want 1 daad van de onbaatzuchtige Storm brengt hem opeens op andere gedachten en hij vernietigd zijn kwelgeest. ( wel erg makkelijk overigens )

Nee dit is geen film waarvoor ik naar de bios zou gaan.

Twee ** voor de moeite en de effects.

avatar van mkok

mkok

Persoonlijk vind ik het verhaal aan de slappe kant; deel 1 was daar beter in.

**maybe a spoiler**

Dikke Plus punt !!

Stan Lee zit ook weer in deze Marvel creatie verwerkt

**maybe a spoiler**

Dreamworks bevestigd in gesprek te zijn over een derde "Fantastic Four"; tevens wordt het idee van een `Silver Surfer stand-alone script´ serieus overwogen.

avatar van Boogie1963

Boogie1963

Ik vond dit een Marvel film, als je van dit genre houdt is het een prachtige film. De silver surfer is prachtig gemaakt.

Absoluut de moeite waarde van mij krijgt de film een 4.

avatar van renjen

renjen

Het goede van de fantastic four is dat ze niet als andere superhelden worstelen met hun identiteit maar gewoon accepteren hoe ze zijn.Maar voor de rest van de film te weinig verhaal,te weinig actie,gewoon matig,jammer........

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Een vat vol clichés en bagger. Wat een kutfilm. 1.0*

avatar van ahp2002

ahp2002

Ja, er zitten twee geweldige actiescenes in. Maar het melodramatische gepruttel afgewisseld met hier en daar een wel geslaagde grap tussen deze scenes door is soms slaapverwekkend.

Als ze er meer spectaculair actiescenes erin hadden gegooid was het voor mij nog een voldoende geweest, maar nu blijft een gevoel van: hadden ze maar..

avatar van sam007

sam007

wat een tegenvaller !! silver surfer is slecht uitgewerkt, deel 1 is beter ,maar 83 minuten film voor € 7.50 pffff ,

1 ster

avatar van darkjaap

darkjaap

ga hem zeker niej kijken want ik ben niet an de superheld films

miss ga ik heb een keer huren als hij uit is

avatar van shahad

shahad

veel beter dan de eerste :D:D

avatar van KW2

KW2

De intergalactische schurk Silver Surfer

avatar van marb

marb

Ik weet niet wat het is, maar als het om superhelden gaat, slaat Story de plank echt compleet mis. Het superheldengebeuren wordt niet als iets bovennatuurlijks neergezet, maar als simpel popcornvermaak met her en der wat flauwe grappen. Er zit geen enkele diepgang in en het verhaal steekt iets te eenvoudig van wal. De tweede teleurstelling op rij voor een superheldenfilm die echt heel goed had kunnen zijn. Er zal natuurlijk ook nog wel een Fantastic Four 3 komen, waarschijnlijk met Namor the Submariner als tegenstander.

Al met al een zeer matige superheldenfilm die ik jammer genoeg twee magere sterretjes moet geven.

avatar van AardeWerk

AardeWerk

Géén toppertje, maar voor een superheldenfilm niet slecht. En zeker goed genoeg voor een gezellig avondje op de bank met het hele gezin.Trouwens ik vond deel 1 ook al niet echt een topper, maar gewoon leuk om een keer te zien, deel 2 is van het zelfde laken .... 3*

JohnWilliams

Lijkt mij zo'n goeie film!

avatar van andrejes

andrejes

Film was leuk opgezet wel wat wenig actie herken de silver surfer wel uit de strips.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Wat heeft iedereen toch met 'weinig actie'? Heeft iedereen die achtervolging dan gemist?

Is deze al uit?

avatar van ENROC

ENROC

Een echte Marvel-film weer. Maar had er iets meer van verwacht.....

avatar van Izan

Izan

Ik als trouwe silver surfer fan heb ik met afschuw naar deze film gekeken. Silver Surfer was erg matig.

En er was idd een achtervolging maar ja, dat was alles. GEEN ACTIE!

avatar van Rizico

Rizico

wat een kinderfilm.. *1

avatar van Hayabusa

Hayabusa

Slechter film, de eerste deel was ook al niet goed. Zowel dr. Doom als Silver Surfer zijn slecht neergezet en ook feitjes rondom de Surfer en zijn plank kloppen niet.

Met een actrice als Jessica Alba (knap, maar acteren?) kun je niet veel verwachten. Ook Julian McMahon (Charmed) die Doom speelt heeft niet veel laten zien behalve dan op tv.

Alleen Chris Evans (Human Torch) en zijn maat (......) Ben Grimm redden de film een beetje met hun onderlinge pesterijen. Meer kun je van deze film niet maken.

avatar van Sjaako

Sjaako

Jammer dat de Surfer niet zo diepgaand is uitgewerkt, maar daar krijgen we zijn eigen film voor. Verder is het einde niet echt true aan het originele verhaal. Natuurlijk wordt galactus niet vernietigd, maar straft hij surfer door hem nooit meer van aarde te laten vertrekken. Ik heb me zeker vermaakt, en het is juist fantastic 4-achtig dat zij gewoon als geaccepteerde leven in de NY maatschappij. Enige identiteitswordteling is die van Ben Grim, maar dat was deel 1...

toch 3.5*

avatar van Lucazz

Lucazz

Man man man wat een bout film!!!

Triest.........

avatar van MICHAEL198620

MICHAEL198620

Wat een kutfilm 1.0 voor deel 2 en un 3.00 voor deel 1

JohnWilliams

Is hij al uit!!! Hoe kan het dan dat we de 26 juli nog niet gepasseerd zijn!

avatar van Mug

Mug

Sneak previews, maar vooral downloads...

avatar van gNoLEm

gNoLEm

0,5 omdat ik de silver surfer geweldig vind.

het script is waardeloos, de grappen zijn flauw, de film is zo voorspelbaar als maar wezen kan en de dialogen zijn om misselijk van te worden. de special effects zijn wel leuk gedaan .. maar boeien mij eigenlijk vrij weinig.